101020
.
  • FREAK
    "Az autó kora önmagában presztizskérdés"

Valóban? Ezt magyarázd meg azoknak, akik 50 éves amerikai autókért bolondulnak, és bele nem ülnének egy újba. 90 után majdnem minden autó elvesztette a stílusát, egyformák lettek, szürkültek, hogy több szürke vegye őket...
  • Kata
    Próbáld meg frissíteni, annak meg kell jelennie! :)
  • GregSB
    Hehe, én a mercik többségében kigyúrt, kopasz fuxos embereket látok :D Magyarországon ez a mercedes feeling.
  • RelakSfromhome
    Ehh, nekem ott pirosiksz volt :)

[előforduló betöltési hiba :(]
  • K.András
    Na de ez az irásod viszont üti a #10669-ban elhangzottakat!!
  • Penta
    Az autó kora önmagában presztizskérdés, tehát ha már ennyire figyelsz az autóval együtt alkotott imidzsedre, akkor már csak ezért se jó döntés öreg autót venni.
    Emellett pedig -és ez szerintem fontosabb- a műszakilag még inkább lényeges egy autó kora, pontosan tudom mi a különbség egy 0-km-es, egy 2-4 éves, és egy 10-15 éves között.
  • FREAK
    ez sem igaz

nézz meg egy cigányt, nevetséges

és nézz meg egy komoly üzletembert vagy politikust ugyanabban az S600-ban, és rögtön rájössz, miről szól a Mercedes feeling
  • FREAK
    megint tévedsz

bocs, hogy magamat hozom fel példának, de Gery pár napja megnézte az autómat, és ezt mondta:

"na látod, ez már illik hozzád"

és ez számít, végre nem érzem magam szarul, ha autóznom kell, mert eljutottam a saját vonalamra
  • K.András
    Igy van attol leszel stilusos ha megy hozzád az auto,Freak álltal emlitett dolognál viszont minden cigány aki mercivel jár stilusa van,az már mindegy hogy suhugosban száll ki a merciböl..
  • FREAK
    nem hiszem, hogy az autó kora bármit meghatározna

ha egyszer szebb, kényelmesebb, jobban fel van szerelve, és gyorsabb mint egy új_de_ócsó verda, akkor nincs min gondolkodni
  • Penta
    De miért stílust akarsz vásárolni az autóddal? Ezekszerint alapból nincs stílusod. (a logikát követve)
    A következő autóm vagy nagyon gazdaságos lesz, vagy nagyon autó, de ebbe kizárólag a menetteljesítményeket értem (azon belül is leginkább a futóművet, aztán a motort).
    Nekem egy autó JÓ legyen, ne pedig engem akarjon felruházni valamilyen jelleggel.
  • K.András
    Ugorj át hozzám, majd jol megvigasztallak!!!
  • FREAK
    nem divat

stílus, igényesség

elmehetsz a Tesco-ba, 5 rugóból vehetsz farmert, tornacipőt és kockás inget vagy kicsit gyűjtesz, és felöltözöl rendesen, hogy sehol se kelljen lesütnöd a szemed

ez van, lehet szarni rá, de az a sor már nagyon hosszú...
  • K.András
    "pont attól más, hogy ritkaság, és akinek van stílusa, nem vegyül"

Erre meg lehetne mondani hogy akinek van stilusa az nem vesz használt autot...Mondván olyan stilustalan más után egy autoba ülni...
  • Kata
    Le sem reagáltátok a zaporozsecemet. Mindjárt sírok. :(
  • Penta
    Amíg nem tart ott a gazdaság, addig kár firtatni az emberek autóvásárlási szokásait.
  • FREAK
    az igaz, de ha minden sarkon lenne egy Chevy alkatrész bolt, akkor a Chevy is csak egy szutyok népautó lenne (itt ebben az országban)

pont attól más, hogy ritkaság, és akinek van stílusa, nem vegyül
  • Penta
    Ja, olyan mint a ruha, de az gáz, ha valaki divatból vesz autót.
  • K.András
    Miért is???Ezek a fö szempontok ma a magyar vásárloknál és semmi nem tükrözi ezt jobban az eladási adatoknál,nyilván nem azért viszik a kis fogyasztásu autokat mert szar a hozzáállása.
  • Penta
    De mennyi idő, mennyi töblletköltség, mennyi utánajárás? Meg az ilyesmit nem egyesével hozatja az ember.
  • FREAK
    maguknak veszik, a saját autóikhoz, nem kereskednek
  • CSOCSO
    az igaz hogy magyarorszagon es hasonlo orszagokban
    eslo az ar
    masodik a fenttartas
    es harmadik az hogy megis micsoda
  • FREAK
    simán eljut, ne aggódj

2004-et írunk
  • Kata
    Akkor vegyetek Zaporozsecet! :PPP

• CSOCSO
    viszont amcsiban meg a merci porsche bmw stb javittatas a kibaszott draga!!
  • FREAK
    hát ezzel a hozzáállással az ember parizert vásárol..... az autó ennél kicsit többet jelent, kb. olyan mint a ruha, nem mindegy, mit dobálsz magadra
  • K.András
    "véletlenül beszélgettem a v8cars-os arcokkal, és mosolyogva mesélték, hogy kintről rendelve milyen áron jutnak az alkatrészekhez"

De ezek az emberek nem azon mosolyogtak hogy milyen olcson kapják az alkatrészt ,hanem azon milyen drágán adják tovább!!!:)))
  • CSOCSO
    ez igy van..filleres dolgok vannak
  • Penta
    Csak annak valahogy ide is kell jutnia...
  • CSOCSO
    ez leginkabb magyarorszagra igaz... szal ez mihez kepest igaz.. de faszsag is

egy osztrak vagy nemet vagy francia, stb orszagra nemigaz.. foleg nem amcsira.. ahol a negerek volban musclecarokkal a feherek meg japcsi rizsraketakkal jarnak
  • Penta
    Én azt nézem hogy mi a mai magyar igény. Nem pedig 1024*768-as háttérképekre csorgatom a nyálam.
  • FREAK
    kamu

véletlenül beszélgettem a v8cars-os arcokkal, és mosolyogva mesélték, hogy kintről rendelve milyen áron jutnak az alkatrészekhez

ami itthon 30 ezer HUF, azt kint 10 dollár.... mondhatok számokat, meg fox lepődni
  • K.András
    Szerintem az auto ma nem az életérzést,stilust jelenti.Persze azt is jelentheti ha van rá pénzed,azonban ma szerintem egy autovásárlásnál a következöket veszik figyelembe:
    1.Ár
    2.fentartási költség

Lehet hogy ez nem jo dolog,csak sajna még nem tartunk ott mint a németek...
  • CSOCSO
    ebben szepocsem meg a hatso ules is elektromos volt cseresznyem ilyenben ulni!!! es annyi hely van hatul hogy orlehet rendezni!!!!! es a legkemenyebb hogy olyan tisztasag es annyira zsirujszaga volt az egesznek hogy jujj!! belul sehol karv , repedes tores stb..semmi... eszmeletlen
  • Penta
    Akkor aki racionális érvek alapján vesz autót (nem egyliteres suzukit, bármit), az önbizalomhiányos és stílustalan ember?
  • Kata
    Na pl. az Opelt ki nem állhatom. Annál bénább autó kevés van. Hozzáteszem: szerintem. :)
  • FREAK
    legszarabb duma

kit érdekel? nyilván sokkal többe kerül, de aki erre vágyik, szívesen kifizeti

hogy miért? mert valamit valamiért... én is megtehettem volna, hogy veszek egy 10- éves Suzukit, és negyed ennyiből tartanám fent, de ha egyszer cikinek érzem, nem fogom magam szopatni
  • Penta
    Ha lenne annyi pénzem, hogy vegyek egy új 206-ost, vagy egy 12 éves mercit, inkább májusban kiszaladnék a friccekhez, és behoznék belőle mondjuk 2 darab G-s TDI Astrát, persze lehet hogy én vagyok a hülye.
  • K.András
    Meg nem beszéltünk arrol, hogy ha ezeken valami elromlik akkor bánod meg igazán hogy megvetted!A legkisebb biszbasz is többszázezernél kezdödik!!!
  • FREAK
    van aki ár/érték szemmel nézi, és van, akinek nem mindegy, milyen autót vezet

nyilván egyetlen luxusautó sem éri meg az árát ha jól belegondolsz, de senki nem is állította, hogy számokban kifejezhető értékeket kell megfizetned

ez ennél sokkal több, stílus, életérzés, önbizalom - a legtöbb ember NEM MER menő autót venni, pedig megtehetné, csak ugye fosnak a vizslató pillantásoktól...