101020
.
-
K.András #10747 Persze én csak "igazolni" kivántalak... -
#10746 ez komoly autó
de 20 évesen nevetséges egy 7-es BMW, szemben a Merci W126-tal.... -
#10745 -
Penta #10744 Nem vitatom, de nem is neked írtam. -
#10743 lol -
K.András #10742 Szerinbtem ennél ma nem létezik jobb auto...Az a forma az a tartalom
-
#10741 -
#10740 lol -
#10739 Az tohonya gönc. :DDD -
#10738 lol -
Penta #10737 Kifogásolod ezt a mentalitást: "Azért mert 'valaki olyan' jár egy bizonyos autóval, csak azért nem szeretem, és nem kéne olyan." - joggal.
De nem sokkal előtte teszel egy általánosításokban és közhelyekben tocsogó megállapítást: "Csak annyit mondok, hogy a Mercedes presztízs és stílus, míg mondjuk az Audi trendi, a BMW pedig műmájer. " -
#10736 Tudom. Nem vágod a kis évődést? Szmájli, egyebek... Ennél jobban nem tudom érzékeltetni neten keresztül. -
#10735 a kérdés ennél egyszerűbb
fiatal, olcsó, szürke autó vagy idős, de komoly, stílusos autó - ugyanannyiból
szerintem az a hülye, aki 3 millióból Opelt vesz Lincoln helyett, de a többség ezzel nem ért egyet, csak éppen belőlük hiányzik valami, ami az igazi élethez kell
ez van, teljes patthelyzet, én lassan ki is hátrálok :D -
#10734 Reflexből csináltam a képen jobbgomb, kép betöltése. De nem volt ott zapsi, csak egy rozsdás valami -
K.András #10733 Uj 7-es???Megeszi reggelire brabust :))) -
#10732 az nem széria... -
#10731 A Brabus K8-ast neeeem! Bibibííí! :D -
#10730 Valamicskét tudok, ha nem is sokat. -
K.András #10729 BMW állva hagyja bármelyik mercit bármiben... -
#10728 Mármint miben gondolok magamra? -
Penta #10727 "A valós értékeihez képest túlzottan májernek kiáltják ki."
Mit tudsz te a BMW értékeiről (=műszaki tartalom), mondjuk a Mercedessel szemben? -
#10726 nem vitatkozok, csak én máshogy gondolom persze ebben az is benne van hogy a BMW az egyik kedvenc márkám.... -
K.András #10725 Rosszul látod,akinek van pénze,az nem is gondolkodik egy 10 éves auto beszerzésén,ha van pénze akkor vesz egy uj mercit bmw-t vagy akármit.Ha nem akar rongyrázo lenni akkor meg egy szolid autot!Na de amikor "pénztelen" (nyilván nincsen pénze ujra azért veszi a régit),ember azt mondja nem mernek merciröl álmodni az azért gáz mert ö nem azt a mercit kapja ami ma már mercinek számitott hanem azt ami 10 éve számitott annak!Nem ugyanaz!! -
#10724 lehetséges, bár ez ugyanaz a problémakör
életstílus, álmok, önbizalom, bátorság, illetve ezek teljes hiánya
aki nem venne Mercit, az nem venne budai villát sem és soha nem merne olyan életet élni, amivel kiemelkedhetne a tömegből -
Penta #10723 Itt most magadra (#10711) gondolsz? -
#10722 Nem túlzás. A valós értékeihez képest túlzottan májernek kiáltják ki. Természetesen a márka rajongói. A BMW-ből is ami már igazi autó, vagy valóban erős sportkocsi, azt megint csak azok a fuxos kopaszok, meg a cigók hajtják. Szóval, akkor miről is vitatkozunk? -
#10721 nem írtam olyat, hogy stílust ad, azt odaképzelted
VAN stílusa, nem ugyanaz -
Penta #10720 Igen, ezzel a hozzászólásoddal valóban túljutottunk az autók témakörén. -
K.András #10719 Azért üti mert azt mondtad hogy stilust ad az auto,és nem pedig azt hogy a stilust az auto és ember összesége adja...Éppen ezért volt jo példa a cigusos,mert hiába vett uj 600-st ha egy suhogosban száll ki belöle,tehát van egy stilusos autoja egy stilustalan embernek... -
#10718 ezt magyarázom, de te most egyszerűbben megfogalmaztad :D -
#10717 Itt most kibukott megint a rossz hozzáállás. "Azért mert 'valaki olyan' jár egy bizonyos autóval, csak azért nem szeretem, és nem kéne olyan." Vegyétek már észre, hogy nem is az autókról beszéltek már! :) -
#10716 hát kábé
itt az a baj, hogy a sok keserű ember azt kritizálja, amiről nem mer álmodni (autókra, házakra, szőke bombázókra egyaránt igaz) -
#10715 "BMW pedig műmájer" azért ez így túlzás. -
Penta #10714 Én is szeretem a régi autókat, sőt a nagy szerelmeim mind 90 előtti gépek, de a többség nem így gondolja, és aki "kifele autózik", az a többség véleményén görcsöl, és nem nyugtatja meg egy-két hozzáértő lelkesedése. -
#10713 Remélem érezhető a jelzők közti különbség... -
#10712 miért ütné??? attól, hogy itt sok cigány vesz Mercit, még nem nekik tervezték, csak megtehetik, de ez semmit nem változtat az autó eredeti stílusán
csak azért mert a cigányok járnak jó autókkal, én nem fogok Marutit venni... -
#10711 Csak annyit mondok, hogy a Mercedes presztízs és stílus, míg mondjuk az Audi trendi, a BMW pedig műmájer. A magyar vásárlásokat figyelembe véve. -
K.András #10710 "Valóban? "
Ebben sincsen igazad,a nagyon uj és a nagyon régi auto az valoban presztizskérdés...A középüt az már nem. -
#10709 Globalizáció, apukám, globalizáció. :) -
Penta #10708 De a te kocsiddal ne támaszd már alá a Cadillaces, Mercedeses véleményedet. Egyrészt jól vetted, másrészt olyan műszaki tartalom rejlik abban a kocsiban, ami racionálisabb embereket is a megvásárlás felé terelhet.