101020
.
  • K.András
    Persze én csak "igazolni" kivántalak...
  • FREAK
    ez komoly autó

de 20 évesen nevetséges egy 7-es BMW, szemben a Merci W126-tal....
  • Punker
  • Penta
    Nem vitatom, de nem is neked írtam.
  • Punker
    lol
  • K.András
    Szerinbtem ennél ma nem létezik jobb auto...Az a forma az a tartalom

• Punker
  • FREAK
    lol
  • Kata
    Az tohonya gönc. :DDD
  • FREAK
    lol
  • Penta
    Kifogásolod ezt a mentalitást: "Azért mert 'valaki olyan' jár egy bizonyos autóval, csak azért nem szeretem, és nem kéne olyan." - joggal.
    De nem sokkal előtte teszel egy általánosításokban és közhelyekben tocsogó megállapítást: "Csak annyit mondok, hogy a Mercedes presztízs és stílus, míg mondjuk az Audi trendi, a BMW pedig műmájer. "
  • Kata
    Tudom. Nem vágod a kis évődést? Szmájli, egyebek... Ennél jobban nem tudom érzékeltetni neten keresztül.
  • FREAK
    a kérdés ennél egyszerűbb

fiatal, olcsó, szürke autó vagy idős, de komoly, stílusos autó - ugyanannyiból

szerintem az a hülye, aki 3 millióból Opelt vesz Lincoln helyett, de a többség ezzel nem ért egyet, csak éppen belőlük hiányzik valami, ami az igazi élethez kell

ez van, teljes patthelyzet, én lassan ki is hátrálok :D
  • RelakSfromhome
    Reflexből csináltam a képen jobbgomb, kép betöltése. De nem volt ott zapsi, csak egy rozsdás valami
  • K.András
    Uj 7-es???Megeszi reggelire brabust :)))
  • Punker
    az nem széria...
  • Kata
    A Brabus K8-ast neeeem! Bibibííí! :D
  • Kata
    Valamicskét tudok, ha nem is sokat.
  • K.András
    BMW állva hagyja bármelyik mercit bármiben...
  • Kata
    Mármint miben gondolok magamra?
  • Penta
    "A valós értékeihez képest túlzottan májernek kiáltják ki."

Mit tudsz te a BMW értékeiről (=műszaki tartalom), mondjuk a Mercedessel szemben?
  • Punker
    nem vitatkozok, csak én máshogy gondolom persze ebben az is benne van hogy a BMW az egyik kedvenc márkám....
  • K.András
    Rosszul látod,akinek van pénze,az nem is gondolkodik egy 10 éves auto beszerzésén,ha van pénze akkor vesz egy uj mercit bmw-t vagy akármit.Ha nem akar rongyrázo lenni akkor meg egy szolid autot!Na de amikor "pénztelen" (nyilván nincsen pénze ujra azért veszi a régit),ember azt mondja nem mernek merciröl álmodni az azért gáz mert ö nem azt a mercit kapja ami ma már mercinek számitott hanem azt ami 10 éve számitott annak!Nem ugyanaz!!
  • FREAK
    lehetséges, bár ez ugyanaz a problémakör

életstílus, álmok, önbizalom, bátorság, illetve ezek teljes hiánya

aki nem venne Mercit, az nem venne budai villát sem és soha nem merne olyan életet élni, amivel kiemelkedhetne a tömegből
  • Penta
    Itt most magadra (#10711) gondolsz?
  • Kata
    Nem túlzás. A valós értékeihez képest túlzottan májernek kiáltják ki. Természetesen a márka rajongói. A BMW-ből is ami már igazi autó, vagy valóban erős sportkocsi, azt megint csak azok a fuxos kopaszok, meg a cigók hajtják. Szóval, akkor miről is vitatkozunk?
  • FREAK
    nem írtam olyat, hogy stílust ad, azt odaképzelted

VAN stílusa, nem ugyanaz
  • Penta
    Igen, ezzel a hozzászólásoddal valóban túljutottunk az autók témakörén.
  • K.András
    Azért üti mert azt mondtad hogy stilust ad az auto,és nem pedig azt hogy a stilust az auto és ember összesége adja...Éppen ezért volt jo példa a cigusos,mert hiába vett uj 600-st ha egy suhogosban száll ki belöle,tehát van egy stilusos autoja egy stilustalan embernek...
  • FREAK
    ezt magyarázom, de te most egyszerűbben megfogalmaztad :D
  • Kata
    Itt most kibukott megint a rossz hozzáállás. "Azért mert 'valaki olyan' jár egy bizonyos autóval, csak azért nem szeretem, és nem kéne olyan." Vegyétek már észre, hogy nem is az autókról beszéltek már! :)
  • FREAK
    hát kábé

itt az a baj, hogy a sok keserű ember azt kritizálja, amiről nem mer álmodni (autókra, házakra, szőke bombázókra egyaránt igaz)
  • Punker
    "BMW pedig műmájer" azért ez így túlzás.
  • Penta
    Én is szeretem a régi autókat, sőt a nagy szerelmeim mind 90 előtti gépek, de a többség nem így gondolja, és aki "kifele autózik", az a többség véleményén görcsöl, és nem nyugtatja meg egy-két hozzáértő lelkesedése.
  • Kata
    Remélem érezhető a jelzők közti különbség...
  • FREAK
    miért ütné??? attól, hogy itt sok cigány vesz Mercit, még nem nekik tervezték, csak megtehetik, de ez semmit nem változtat az autó eredeti stílusán

csak azért mert a cigányok járnak jó autókkal, én nem fogok Marutit venni...
  • Kata
    Csak annyit mondok, hogy a Mercedes presztízs és stílus, míg mondjuk az Audi trendi, a BMW pedig műmájer. A magyar vásárlásokat figyelembe véve.
  • K.András
    "Valóban? "

Ebben sincsen igazad,a nagyon uj és a nagyon régi auto az valoban presztizskérdés...A középüt az már nem.
  • Kata
    Globalizáció, apukám, globalizáció. :)
  • Penta
    De a te kocsiddal ne támaszd már alá a Cadillaces, Mercedeses véleményedet. Egyrészt jól vetted, másrészt olyan műszaki tartalom rejlik abban a kocsiban, ami racionálisabb embereket is a megvásárlás felé terelhet.