101020
.
-
#10787 nem tudjátok melyik BMW-t használta a Gestapó a fejesek szállítására? az is nagyon szép. -
K.András #10786 -
#10785 -
#10784 -
K.András #10783 -
#10782 -
#10781 -
K.András #10780 -
K.András #10779 Igaz hogy ezek modellek de sajna eredetit nem találtam:
-
Penta #10778 Mondod egy 6 kilós galantból :D
Szánalom, korlátoltság, sznobság (de mire föl?) egy helyen. -
#10777 Szombat esti live vita-show az SG fórumán. Nézettségi rekordot fogunk dönteni! -
#10776 kevesebb dumát több képet -
#10775 De nem teljesen korrekten. Azt hiszem az előadást most te viszed, nem én. -
K.András #10774 Ne vesszetek már össze ezen :))) -
#10773 Kedves Penta. Nem akarlak megsérteni, de tipikus példája vagy egy kasztnak, aki körbeműanyagozott Opelekkel, Népautókkal piroslámpázik. Ezzel önmagában SEMMI gond, hiszen mindenkinek más az ízlése. De te minden mást leszólsz, vagy nem ismersz el, számodra más autó nem autó, és azt csak gázos, ferde emberek hajtják. Azaz a toleranciád nulla. -
#10772 Penta = Manta = Bunyós Pityu = Pempő
-
Penta #10771 Kata: ne add elő megint magad. Egyszer már volt belőle gond.
Senki nem kötekszik veled. (és nem is fogok veled autókról vitatkozni, mert annak nem sok értelme és tartalma lenne)
Nem ferdítettem semmit, és egész mondatokat idéztem, egy azon agytól. -
#10770 áhh mindegy, egy a sok közül
na mentem, jó Suzukizást -
#10769 ki a faszom vagy te amúgy? -
#10768 ez se semmi:
-
#10767 na erről a beszélgetésről ennyit -
#10766 Már bejött.. -
K.András #10765 Én azért nem szégyenkeznék egy ilyenel...
-
#10764 hát MOSOLYOGVA!!
mert abban a 2 tonnás billegő szarban olyan technológia van, ami egy mai Opelben még extraként sem vehetsz meg, egyrészt
másrészt meg levágós, hogy sose próbáltad, kár ebbe belemenned -
#10763 Adolf kapta az 50. szülinapjára :)) -
#10762 Ez az a híres Mercedes Red Cross sportautó? :DD -
Penta #10761 Mindig megragadod a lényeget...
Pont mint SoDI haverod. -
#10760 juj
ez is egy stílus :DD -
Penta #10759 Megnézem hogy veszel be egy kanyart egy két tonnás billegő szarral. Persze ha csak autópályán mászkál az ember... (de az sose volt élményautózás kategória) -
#10758 erről a merciről keressetek nekem jobb minőségű képet plz.
-
#10757 bocs, azt hittem egy fórumon vagyunk :D -
Penta #10756 Neked...
De miért akarod minden fórumon ráerőszakolni a magánvéleményedet másokra? Inkább örülj neki hogy másképp gondolsz bizonyos dolgokra és nem 6milliárt másik FREAK vesz körül. -
#10755 -
#10754 "Aki vezetési élményre vágyik, az szintén nem"
jaaaaaaaaaaaaj persze..... nagy autó=nagy élmény, aki tagadja, az vagy nem próbálta, vagy mazsola -
#10753 "Aki vezetési élményre vágyik, az szintén nem."
Miért is nem?
Azért azt ne mond, hogy nem ad nagyobb vezetési élményt egy 7 méteres V8 as Caddy, mint egy fröccsentett VW/Pözsó/Opel stb... -
#10752 Ráadásul nem korrekt dolog részletet kiemelni egy szövegkörnyezetből, és azt saját szájízed szerint elferdíteni, csakhogy kötekedésre találja alapot. Ez dedós hozzáállás. Ott volt valami említés a magyar vásárlásokról is. Emlékszel rá?... -
Penta #10751 Aki gazdaságosság alapján vesz kocsit, az nem fog használt S-mercit venni, se Cadillacet.
Aki vezetési élményre vágyik, az szintén nem.
Aki el akarja hitetni magával, hogy több mint az átlag, de kevés ahhoz hogy ezt "megmutassa", nos annak lehet hogy jó vétel. -
#10750 mennem kell buliba... :)
ami boldoggá tesz, hogy nem egy fapados Hyundai Pony-val kell mennem, pedig az is opció volt -
#10749 Csak ellenpélda volt a ti vagdalkozásaitokra "ennyi erővel" alapon. Szóval a replikát ne tessék saját hozzáállásomnak tekinteni, mert nem erről volt szó. -
#10748 Most meg eljutottunk az "Én apám erősebb" szintre :DDD