101020
.
-
#10827 Ford Mustang GT
-
#10826 Dodge M80
-
Penta #10825 Tiszta RX8 -
#10824 Chrysler Crossfire
-
Penta #10823 De mi az a vas? Előtted van, és nem a kormányrúd? Mi a funkciója? -
#10822 Chevrolet SS
-
K.András #10821 Na ez zoral. -
#10820 Nekem tripod kép jelent meg helyette. -
K.András #10819 Soha az életben nem tudod a volvot ugy megtörni hogy az ott bemenjen és megszurjon... -
#10818 Cadillac Sixteen
-
#10817 eddig is az volt, vagy csak nekem? -
[Walaki]D`Lair #10816 Namost már egy hónapja rágom anyám fülét, hogy nem biztonságos a kocsi meg mittomén...de áldom az eget, hogy ezt a vasat belerakták...:DDDD -
#10815 így már látható.
-
Penta #10814 LOL.
Normális szüleid vannak. Én direkt próbáltam hatni rájuk szarrátört trabantos mindmeghaltak-képekkel, de nem különösebben érdekelte őket :D -
[Walaki]D`Lair #10813
Látja mindenki ott azt a fémrudat hosszában? Na annak MŰANYAG FELFOGATÁSA VAN!!! Magyarul frontális ütközésnél szépen hasbaszúrna a cucc...ma vettem észre ezt szerelés közben...mutatom anyáméknak, azt csak lesnek.... -
[Walaki]D`Lair #10812 Nembaj, fő hogy visszatértél...:P -
#10811 asszimetria szépek! -
#10810 .l.. tripod... -
#10809 Bocsásd meg a láma szöszinek a műszaki tévedést! :D -
[Walaki]D`Lair #10808 Amúgy kezd célegyenesbe érni a volvo-m, minnyá megmutatom miért.... -
Penta #10807 Miért is levágós? -
#10806 BMW X Coupé
-
[Walaki]D`Lair #10805 Köszönöm a megtiszteltetést, csak annyit pontosítanék, hogy ladában kézifékezni sem kell a hátsókerékhajtás miatt....;) -
#10804 Ez világos és teljesen normális. Én is egy hülye kis pözsót akartam venni, csak lebeszéltek róla. Ennek ellenére én is álmodozom ilyen meg olyan "fúezdekafa" autókról. De pl. nekem nagyon tetszik egy aranyos, nagyon nőies kis autó is. Tetszik a BMW, az Audi és a Mercedes is, és a sort még hosszan, hosszan sorolhatnám.
És ennek dacára én pl. BMV-vel járok: Busz-Metró-Villamos. -
Penta #10803 Szó sincs erről. Egyedül a kispolszkiról nem vagyok hajlandó elismerni, hogy autó.
Csak én ha autókról beszélek, sokmindent figyelembe veszek, és nem csak az egyszerű hülyegyerek "fúezdekafagép" felkiáltásával mondom rá valamire hogy jó kocsi.
Az hogy valaki ésszerűen vesz autót, mérlegel, még nem azt jelenti hogy suzukit vagy opelt vesz. Mindenkinek megvan a maga értékrendje és a maga pénztárcája. -
#10802 -
#10801 Akkor tessék, találtam egyet feketében is. :)
-
#10800 lusta vagyok :)) -
#10799 Színezd át fotósoppal. :D -
#10798 Értem, elnézést, ha flémhangulatba csapott volna át a dolog, nem állt szándékomban. De azért valóban nem nagyon akartál engedni abból a nézetedből, hogy más autó, nem autó. -
K.András #10797 Nem csak kértem rakjon be eredetit aki tud,és ö tudott :))) -
#10796 amúgy köszi -
K.András #10795 THx hogy linkelted az igazikat! -
#10794 az asszem hosszabb volt és természetesen fekete :))) -
#10793 ez valami verseny? 1 makett 1 eredeti? vagy mi? :)) -
#10792 Női logikával kerestem egy 1939-es BMW-t. Tán ez az?
-
#10791 -
K.András #10790 -
Penta #10789 Kedves Kata!
Soha nem volt Opelem, de még lehet hogy lesz, ugyanis én egy kocsin nem csak bukni szeretek, hanem esetleg keresni is rajta, ami talán idén összejön.
Eddig egy saját autóm volt, egy velem egy idős Citroen CX, ami se nem fiatal, se nem műanyag, viszont piroslámpázásra(?) teljesen alkalmatlan.
Közlekedésmérnöknek készülök, és nagyjából minden autóról elmondhatom hogy szeretem, és mindnek megvan a hozzá illő tulaja.
Tolerancia kérdésében nem tudom hogy állok, de itt volt legalább egy ember rajtam kívül aki nem igazán akart engedni a meggyőződéséből.
u.i: én nem nagyon szoktam flémelni olyan topikokban, amiről gőzöm sincs, de ezt ne vedd célzásnak! -