101020
.
-
Dzenu #11470 Nem tudtad? -
#11469 most komolyan, neked trabantod van, vagy mit rinyálsz ezen annyit? -
#11468 ?
nem érted az alap kérdést... a rendőrség miért nem jön ki ha történiuk egy büntény vagy mi. Szerintem ez faszság, mintahogy faszság az is hogy a kutasokkal fizettetik ki, de ez csak azért faszság mert törvénytelen hizs a kutnak rendelkeznie kellene némi káloval pont az ilyen esetekre. -
#11467 lehet benne valami, a minap egy ENSZ csúcstalálkozóra mindenki Trabanttal érkezett, láttam a TV-ben
még mondták is, hogy milyen jó a kaszni -
#11466 ne fossál már, de valamit nem nagyon értesz, sőt még amit leirtál azt sem tudod értelmezni.... :) -
Penta #11465 A btk-hoz mi köze a kutasoknak? -
Penta #11464 Tényleg nem írtam. Most mit kötekedsz?
Mit izulsz szegény kúttársaságokért?
Ők aztán igazán lopnak annyit, hogy ne legyen ez gond nekik.
Te viszont adod itt a tippeket a lopásra, amit ráadásul a kutasok szopnak meg. Vagy veszélyezteti az egészségét, vagy a fizetését ilyen hülyegyerekek miatt. -
#11463 ha lopok tényleg nővelem a bűnözést, de ha olyan körülméyneket teremtek ahol könnyű a lopás sőt jo formán törvényes akkor is bünős vagyok, nemde? -
Penta #11462 A trabant is megüti azt a szintet, hogy érdemes legyen vele foglalkozni, csak neki nem a motor az erőssége, hanem a kasztni. De gondolom legalább annyira értesz a tuninghoz, mint a fényképezéshez, szóval nem fogok veled vitatkozni.
Trabant suxx, mercedes rúlz. -
#11461 "És miért jó az, hogy megszopatsz egy kutast? Mellesleg pont amiatt hogy az ő fizetése bánja, nem fog rászarni, hanem utánadmegy, és letépi az arcodat."
tényleg nem irtad....
na mindegy
tárolja ahol akarja, de ha áne gy okos kereskedő vagyok akkor nem teszem oda ahol tudom hogy ugyis ellopják... érdekes.
miért ne adnék? ha valaki megteszi az az ő dolga én csak leirtam valamit... ja hogy ez már uszitás? menjunk alkotmánybiroságra :) -
Penta #11460 Sehol nem írtad, ahogy én se, valamit benéztél.
Ha lopsz, akkor növeled a bőnözést. Nem teljesen mindegy, hogy a kút a saját területén hol tárolja a cuccait? Ez téged nem jogosít fel semmire. És szerintem ne adj itt hasonló tanácsokat. -
#11459 Ez hülyeség, hogy hány cigány jut egy ladára, vagy akármilyen más autóra. Ezt így sokmindenre rá lehet húzni. Nagyon sok rendes embert ismerek, akinek Ladája van, és nem cigányokat. Az ilyen munkásemberek meg akikről beszélsz, általában lepukkant, gedvás, csotrogány ladákkal járnak, azt tényéeg messziről meg lehet ismerni, de ha látok egy normális ladát az utcán, még soha nem jutott az eszembe, hogy bármi rosszat godoljak a tulajáról. -
[Walaki]D`Lair #11458 Így van...:D -
#11457 Najó hagyjuk, mert verekedés lesz belőle :) -
#11456 akkor te most egy nemzeti kincs vagy? :D -
[Walaki]D`Lair #11455 Naés? Hány román oltcitos jut egy magyar oltcitosra? :DDDDDD -
#11454 na hát kb. ugyanarra gondoltunk -
#11453 tény
de a Corolla egy a sok egyforma népautó közül (a rallis múlttal együtt), míg a Lada egy keleti mítosz, ami még technikailag (na jó, motorilag) is megüti azt a szintet, hogy érdemes vele foglalkozni (ellentétben a Trabanttal, ami simán vicces)
de akárhogy is, gyanús nekem az az ember, akit attól néznek cigánynak, hogy Ladát vezet... -
#11452 Lada az státuszautó. Egy jelékép. Ha neki tetszik hát vegyen. -
#11451 Akor mondok más autót! Minden... mitomén mondjuk Toyota Corollás cigányra jut 2milka ladás cigány. -
#11450 ez érdekes, mert akkor valóban az eladó kényszerülne rá, hogy megvédje az árut -
#11449 mellesleg minden Ferraris EMBERRE jut 2000000 Ladás, szóval arányaiban ugyanott vagy -
#11448 de hogy mondjak egyszerűbbet: ha tudja minden ember hogy nem buntetnek a lopásért, semmilyenért (pl mert ez lenne az uj törvény), akkor szerinted nem nőne meg a lopások száma? -
#11447 és akkor mi van? ha valakinek TETSZIK a Lada, csak azért ne vegyen mert sok cigány használja? ez kibaszás
attól senki nem lesz cigány, hogy Ladával jár, ahhoz rózsafüzér meg Krisztus kell a tükörre, lila plüss kárpit, stb stb stb -
#11446 persze én is, de ha aki bemegy és lop és tudja hogy utána a rendőrség nagy valoszinuséggel utána megy akor nem fogja megtenni, de igy hogy tudja hogy szarnak rá jobban elgondolkozik azon hogy megteszi. Szoval most akkor mi a nagyobb költség? a lopás vagy az hogy a rendőrség bepötyogi a felvett rendszámot és elkapja az illetőt?
Nem hiába van minden amcsi rendőrautoban számitogép, pont az ilyen egyszerű muveletek elvégzése miatt.... -
Dzenu #11445 Ez gyönyörű. -
#11444 Ja ás minden ferraris cigányra jut 2000000 ladás. -
#11443 LOL!! Miért a rendőrség növelné a bűnözést??? Te növeled azzal, hogy megteszed a bűncselekményt. -
#11442 De nem érted mit beszélek! Azt aka'om magának kifejezni, hogy ha valaki meglát egy ladát első gondolata, ogy vagy cigányok vagy munkások vagy dinnyeárusok a tulajok. -
#11441 1.bocs de hol irtam hogy én igy szoktam? hm?
2. ha a benzinkut olyan béna fasz hogy ezeket tudja és mégis a kut mellé meg a bolt elé pakolja a cuccát akkor magára vessen..a másik pedig ha a rendőrség nem jön ki akor ugyancsak magára vessen, hiszen igy ők növelik a bünözést..... -
#11440 Cadillac a háttérben
-
#11439 "A lada a cigómobil!"
Ez legalább akkora baromság, mint az, hogy minden sztár homokos, vagy hogy minden afrikai néger HIV fertőzött... Én legalább 20 családot ismerek, akik NEM CIGÁNYOK, és volt Ladájuk, esetleg még mindig van. Ennyi erővel a Ferrari is "cigómobil" mert én sajnos láttam már cigányt Ferrarival. A Merci, BMW, Audi is cigányautó, mindenki láthatja, aki nézelődik a belvárosban. Namármost ez egy faszság, ilyen fogalom NINCS. Vagy ha szerinted van, akkor definiáld légyszi! -
#11438 Fiat Lim 850 Szintén Veterán, 150k
Fiat Lim 850 -
#11437 BMW 1800:
250k. Veterán autó!
BMW 1800 -
#11436 Az már más kérdés... :) De egy nomrálisan szervizelt és beállított lada nem olyan vészes. -
#11435 Najó de a motorjához képest meg zabálja a benzint. -
#11434 Pontosan. ;) -
Penta #11433 Ettől függetlenül lehet 'tiszta forrásból' is szerezni.
Miért lada? Olcsó szervizelni, hátsókerekes, egyszerű.
Bár cigánytól én se vennék jószívvel autót, ismerek olyan cigány tuningmestert, aki atombrutál gépeket csinál, neki bármelyik munkáját elfogadnám.
Emellett lehet valakinek érzelmi kötődése is a ladához, amiről úgyse fogod lebeszélni. -
#11432 Mert tetszik, olcsó, lenne rá zsém, és mert tetszik. ;) -
#11431 Na ne mondd már...
A lada a cigómobil! Ezért is hivják menekülő 1200-esnek.
Nem tudsz mégegy autót mutatni, aminek ennyi köze lenne hozzájuk.