101020
.
-
#11510 18 LE nem kevés??nem sokkal erősebb egy robogónál. -
#11509 ja az gáz
én vizsga nélkül akarom, csak szórakozásból a mezőre, ott nincs rendőr (vagy ha van, megengedem, hogy kipróbálja), meg különben sem közút, úgyhogy semmi köze hozzá, mivel rallizok :) -
K.András #11508 Azért 18 loerö nem kevés ám,ha jo áttétel van szerintem lazán viszi... -
#11507 hát drukkolok, de én azt vettem észre, hogy a polák 4 emberrel már vért izzad minden indulásnál
gondolom, akkora kerekeket az alap váltóval nehezen fog elindítani -
#11506 Alap motor tuti nem viszi el a traktor kereket, így is max 120 a vége egy kispoláknak. -
K.András #11505 De nem tudom vajon milyen motort lehetne beletuszkolni???De ebben is a legnagyobb gond maga a vizsgáztatás lenne,olyanra kéne hogy azért ne büntessen meg a rendör... -
K.András #11504 Na nem olyan hatalmasra gondoltam ám,kb egy méter átméröre...Azt pedig el kell vigye még a 18 lo is...Föleg ha jol van megcsinálva. -
#11503 csak mert nagy kerekekkel az a 18 lóerő nehezen fog bármit is kezdeni
lehet hogy elviszi, de egy traktor leeresztett ekével legyorsul :D -
K.András #11502 Én már borultam polskival :)))
Jo hogy volt teteje,régebben laktam vidéken is és ott dunaparton volt egy haláli jo szerpentin szerü ut, atyaég mit csináltunk mi ott :))) -
K.András #11501 Szerintem benne hagynám alap motort,sebesség nekem nem számit.Ha elviszi normálisan és a végsebesség 80-at eléri akkor hagyom ha nem akkor elkezdek gondolkodni...Igazábol csak városban használnám oda meg nem kell nagy sebesség... -
#11500 amúgy erre én is gondoltam, polák már van 50 rugóért, kivinném vidékre, nekiesnék a flex-szel, hagynék benne max 2 ülést, amúgy minden repülne, ami nem kell (lámpák, ajtók, kaszni nagy része) aztán irány a nagy magyar puszta
persze mindezt legalább 2 kamera előtt :) -
#11499 milyen motort rax bele? -
K.András #11498 Cabriot,láttam már egyet és nagyon tetszett tiszta buli auto :)))
De ez a mégkisebb sem rossz ötlet!!!
Komolyra forditva,levágnám a tetejét megcsinálnám olyanra mint az alul láthato képen,plusz spoilereket rá,hja és a legfontosabb 4 db traktor kereket rá hogy nagyon mags legyen!!!Én ezt meg akarom söt idövel egész biztos hogy meg is fogom csinálni...
Cabrio polski ,azért igy mert lassu ne csessze szét a topicot... -
#11497 Ezek a szettek nagyon jó minőségüek, és mindent adnak hozzá, neked max a szerszámokat kell megvenned.
A motorja is Sierra volt.
Viszont ide tuti 2* annyiért szállítanak replikát.
kispolákból mit akarnál építeni? Mégkisebbet? :) -
#11496 Egy ilyen replikát nem lehet elbaszni! Olyan mintha makettoznál nagyban, sőt annál még jóval biztonságosabb, mert akármikor szédszedheted. -
K.András #11495 Persze a sierra alvázára épiti,de azért elég jol hangzik hogy 4 millábol épit egy cobrát!
Kiváncsi leszek milyen lesz,ami azt illeti a kedvem meghozta nagyon,lehet kéne épiteni valami autot,igazábol egy kispolák átépitésére gondoltam ,mer occso és ha nem sikerül akkor nem buktam 4 millát :)))
-
#11494 Az a csávó épített már helikoptert, versenyautót, E-type jaguart, repülőt, meg még kitudja mit, egyedül hajót nem épített.
De persze mindegyiket előre kész szettből rendelte, neki csak összekellett rakni. Kivéve a Jaguart, azt egy roncsból restaurálta. -
#11493 Jaja láttam.
De csak az alvázat használta fel. Többi replika. -
#11492 A rendőrség meg azért nem jön ki, mert egyrészt soha nem kapják a tolvajt, másrészt így is van millió más dolguk, amik azért fontosabbak. -
#11491 Saját telkedre oda raksz azt, amit akarsz. Nehogymár az én bűnöm legyen, ha a nyolckerben merem tárolni az autómat az udvaron.
A zöldséges is rakja be a széfbe a banánt, mertha kirakjak, akkor olyan körülményeket teremt, hogy ő lesz a bűnös.....
Egyébként, meg akik kirakják azok megpróbálják zat feltételezni, hogy ez csak a vásásrlást könnyíti meg, és nem mindenféle tolvajok életét. -
#11490 Megnézek egy filmet, és telefloodoljátok a topikot! -
#11489 na ezt se én mondtam... :) -
K.András #11488 Vazze,ha érdekeid azt diktálnák a feketére is azt mondanád hogy fehér.... -
#11487 sokmindenkinek baja van sokmindenki hozzászólásával, ez tart életben egy fórumot
neked VELEM van bajod, ezt kifejezted elég világosan, úgyhogy vagy megírod, mit tehetek érted, vagy keresel egy újoncot, akit szórakoztat az ilyesmi -
Penta #11486 A hülyegyerek lopja meg a kutast (olvass vissza), Tikal csak tippet adott. -
Penta #11485 Szerintem pont te nem nőtted ki, úgylátszik ez éltet téged, ami felnőtt létedre elég gáz.
A hozzászólásaid egy részével van bajom, arra meg helyben reagálok. -
K.András #11484 LOL, azelött a ne fossál cimü mondat elött hülyegyerekezted le öt szal,szerintem egy kicsit neked kéne stilust váltani... -
#11483 márpedig, ha VELEM van bajod, azt velem közöld, mert kétlem, hogy a többiek kíváncsiak rá
a legtöbben már kinőttük ezt a nyilvános flém stílust -
Penta #11482 Neked persze mindent szabad...
Akar a halál veled levelezni, kösz :) -
K.András #11481 Tényleg láttátok a discoveryn azt az autos musort ahol egy sierrábol egy cobrát épit a csávo???Nagyon jo!!! -
#11480 mondtam, írj egy privit, ígérem, senkinek nem mutatom meg
mondd el, mi bánt, de szokj már le erről a nyilvános cigánykodásról, tök fárasztó -
Penta #11479 Ma mindenki meghülyült? Ne fossál? Mi ez a stílus? Neked is azt mondom: olvass és gondolkozz, mielőtt hozzászólsz. -
Penta #11478 egyre gyengébb vagy frík... -
Penta #11477 Lehet hogy azáltal hogy trabantom van én is egy vicc vagyok a te szemedben, de legalább értem hogy miről beszélek, nem úgy mint te. Akinek minden puttó ami neki nem tetszik. -
Penta #11476 A válasz nagyon egyszerű: ha egy 100Ft-os lopásra is ki kellene vonulnia a rendőrségnek, akkor annyira le lennének terhelve, hogy gyilkosságok után már senki nem nyomozna. Nem védem őket, de mindennek van egy optimuma, és ez lopásnál épp 10000 Ft -
#11475 de durva :) tudnak ezek a németek -
[Walaki]D`Lair #11474 Az van neki...méghozzá 4 ütemű...:D -
#11473 juj
beírtam egy lol-t, de rájöttem, az bunkóság lenne, elvégre neki legalább olyan autója van, amiről mindig is álmodott :)
így már minden világos...... -
Dzenu #11472 Naná! :DDD -
#11471 nebassz, beletrafáltam???????