101020
.
  • Penta
    Nem, arról beszélek, hogy 450-be bőven nem fér bele a képen szereplő trabant. Bár már ez is nagy eredmény tőled, azok után hogy ez egy "lepusztult trabant,ezen tiz forint nincsen".
    A szerelő ilyet nem is mondhatott.
  • HuAn82
    Columbo hadnagy hozzád képest kispályás amatör.
  • GregSB
    Én meg mindkettőtökön nevetek.

Össze kéne hozni egy SG-s AUTÓ mánia topik Fight Clubot.
    Nagy sikere lenne!
  • K.András
    NM
  • K.András
    Ember,te nem vagy normális:

"szerinted 450 van az autón jelenleg."

Nem szerintem van annyi,a szerelöd szerint van annyi akit mondtál hogy hivjak fel,felhivtam az mondta!!!Szar a szerelö??Akkor miért futattad itt orákon keresztül???
    Szoval te most nem velem vitatkozol hanem a szerelövel aki csinálta, ugyanis erröl a konkrét autorol kérdeztem,ha nem hiszed hivd fel te is!!!Elég is volt belöled...
  • lokista12
    kösz
  • Penta
    Nézd, ha a korábbi tuning alakatrészeket kukába dobta is, jóindulattal levonhatsz félmilliót.
    Vagy inkább összeadod?
    Felni: bár 200 volt, a kedvedért lemegyek 150-re.
    Kasztnizás 150, Metálfény 100 (csak tipp, majd te bebizonyítod, hogy 16 forint 50 fillér), most tartunk 4 kilónál, szerinted 450 van az autón jelenleg.
    Van még ott új (vagy felújított) lengéscsillapítók, pogácsák, tőcsavarok, 4 tárcsafék, sprotkipufogó (leömlőtől kezdve), motor, motortuning, manta-tükör, fóliázás, szárny, ülés, kormány, és még sok-sok dolog. Ja, és a szerelő se ingyen dolgozik.
    Na elégedj meg ennyivel, nincs több időm rád!
  • K.András
    Üsd be bármelyik keresöbe hogy vw,egy rakás olalt fog kidobni, lehet szükiteni is pl vw+fansite stbstbstb
  • lokista12
    tudtok valami igazán jó vw-es honlapot(a v-i-c-c , vw-page.at-én kívül .Lehet magyar is)
  • HuAn82
    Nagy az Isten állatkertje!
  • lokista12
    van itt volkswagen mániás
  • K.András
    Pedig magadon kéne...
  • Penta
    :DDDDDD

Már csak nevetek rajtad.
  • K.András
    Te aztán nem vagy semmi.

"Több lépcsőben történt, ahogy az arcnak pénze volt rá.
    Az a baj, hogy nem tudsz különbséget tenni a kókánytuning és a szakember áltat végzett átalakítások között."

Nem!!!Megépitette elöször!!!Aztán átépitette!!!Aztán megint átépitette!!!Mindezt a szerinted német szinvonalon szerelö emberekkel persze!!!

"Azért írtam, mert ismerem az árakat, és tudok összeadni. Te nem. Btw honnan tudod, hogy mire gondolok én tuning alatt?"

Milyen árakat tudsz meg mit tudsz te számolni???3-4 tunning árát összeadni és azzal igazolni hogy 1.5 millába kerül egy tunning???
    Felhivtam az embert és azt mondta max trabi tunning ugy hogy minden rajta van motortol kezdve karosszéria stb 450 ezer forint!!!Hol van ez a milliotol???Hol???Látom nagyon ciki ez már a számodra és probálsz itt kavarni,ember nem tudsz se számolni se összeadni,de még telefonálni sem!!!A te embereddel beszéltem telefonon és azt mondta 450 ezer forintbol mindent ki tudok hozni!!!Erröl beszéljél ne arrol hogy én azt irtam hogy ezen nincsen másfél milla!!!Egy példa a gusztustalan kavarásodra:

"#11839: "értsed már meg, hogy ez egy lepusztult trabant,ezen tiz forint nincsen nemhogy másfél millio!!!" -K.András
    Valójában: 1,5 millió"

Nem, valojában amit látsz rajta az 450 ezer forint!!Ezt is a te embered mondta!!!Tehát én azt irtam hogy ezen tiz forint nincsen, valojában meg van rajta 450 ezer ft!!!De nem másél millio!!!Kb olyan amit csinálsz mintha vennék egy autot és azt mondanám 11 millába van,persze ez ugy jön ki hogy a szalon eladta 5 milláért aki megvette az utána eladta 3 milláért aztán az nekem eladta 3 milláért.Akkor most nekem 11 millás autom van???MEGALOL!!!
    Neked fogalmad sem volt arrol hogy az az auto át volt már épitve sokszor,te azt hitted hogy amit ott látsz az másfél holott csak 450 ezer!!!Ennyit a kialakulatlan vitakulturádrol!!!Benéztél valamit nagyon durván és még azon az áron is védeni akarod az igazad hogy hülyét csinálsz magadbol!!!

Ti ezek után nem fogjátok szeretni egymást :))
  • Penta
    :DDDDD

Na figyelj: tuningolni nem úgy szoktak az emberek, hogy "nesze, itt a trabantom, meg másfél millió, tuningold amíg bírd, egy hónap múlva jövök érte"...
    Több lépcsőben történt, ahogy az arcnak pénze volt rá.
    Az a baj, hogy nem tudsz különbséget tenni a kókánytuning és a szakember áltat végzett átalakítások között.

Más: "Miért is irtad hogy te letettél a trabi tunningrol, mert 1 giruga alatt nem állna meg(holott elsö tunning ezen az auton autoval együtt 3 kilo volt!!!)???"
    Azért írtam, mert ismerem az árakat, és tudok összeadni. Te nem. Btw honnan tudod, hogy mire gondolok én tuning alatt?

De akkor nézzük is, ki mit írt:

1. Mennyibe került a tulajnak?
    #11815: "Ez a gép olyan másfél millióba van eddig a tulajnak" - Penta
    #11839: "értsed már meg, hogy ez egy lepusztult trabant,ezen tiz forint nincsen nemhogy másfél millio!!!" -K.András
    Valójában: 1,5 millió

2. Lakatolás:
    #11823: "full lakatolás szintén hasonló összeg"(200e) - Penta
    #11842: "elmondnád milyen lakatosmunkára gonoltál???LOL" - K.András
    #11825: "Lakatosmunka trabin nincsen,ha valami nem jo ott csere van kb 10 fillér bármelyik elem, max a festés kerül pénzbe." - K.András
    Valójában: 150ezer
  • K.András
    #11815 "Ez a gép olyan másfél millióba van eddig a tulajnak"

#11821 "Ezen mi került 1.5 millába???"

#11823 "Felnik gumival (szőrös) 2 kiló
    full lakatolás szintén hasonló összeg
    asszem ez is abarth motoros
    elöl-hátul tárcsafék
    csövezés (ha jól emlékszem)
    kasztni szélesítés
    ültetés
    fény
    kipufogó
    millió egyéb dolog"

#11824 "Ezért mondtam le én is a trabant tuningolásáról. A legszerényebb elképzeléseim szerint se állna meg 1 guriga alatt, annyiért meg inkább már mást vennék."

Ez volt a vita eleje!!!Hol van ideirva hogy többször lett átépitve???Miért is irtad hogy te letettél a trabi tunningrol, mert 1 giruga alatt nem állna meg(holott elsö tunning ezen az auton autoval együtt 3 kilo volt!!!)???Szoval kedves Penta, ha van fogalmad a dologrol akkor vagy azt kellett volna irnod hogy többszöri átépités után másfél millában van, de mivel te ilyet nem irtál csak olyat hogy egy trabi tunning nem jön ki egy millábol(miközben egyik átépités sem haladta meg a fél millát(a legtöbb 450 ezer volt ezen az auton a srác mondta) igy nem lehet más a képlet csak annyi hogy elbasztad!!!Ismerd már el,feketén fehéren itt van elötted.
  • Penta
    Most akkor kicsit olvass vissza...
  • K.András
    Felhivtam,rákérdeztem.Egy tök rendes emberke vette fel és mindent elárult amire kiváncsi voltam.
    A következö a képlet:
    Elöször megvette a trabit a srác és csinált belöle egy full kromozott autot,akkor az auto és mindegy egyéb került 300 ezer forintba!!!Utána meg átépitette megint és megint és megint még mindig stb!!!Tehát ez a trabi amit beraktál nem azért kerül 1.5 millába mert olyan jol dolgoznak (téged idézve német minöség), hanem azért mert már vagy 5x volt átépitve!!!Kb olyan amit csináltál Penta, mintha azt mondanám neked hogy egy hamburger 23 ezer forintba kerül,csak azt elfelejtem mondani hogy ezért 100 hamburgert vettem!!!Te vagy a ludas nem én!!!Egyébként a lakatosmunkák cakk pakk 150 ezerbe vannak de ebben minden benne van a szélesités stbstb,tehát szo nincsen arrol hogy egy trabi megcsinálása átalakitása milliokba kerülne!!!
  • Penta
    Mondj egyetlen egy embert, aki a tuningolt kocsiját annyiért el tudta adni, mint amennyit ráköltött. Még a hülye is tudja hogy ez nem így megy. Megnéztem a hírdetést, és valóban nem egy kategória.
    De ha szerinted kamuzok, akkor hívd fel az oldalon virító telefonszámot, és mondd meg hogy láttad a honlapon azt a bordómetál trabantot, és te is olyasmit szeretnél, és kérj egy árajánlatot! Bármikor megteheted, akár most is!
    Vagy felhívod, vagy innentől kusé!
  • K.András
    "50 másik ilyen hirdetést linkelhetnék be, de nincs értelme, mert nem egy kategória."

Nem egy kategoria?Vazze ,ezt arrol az oldalrol linkeltem be ahonnan te az autot!!!Ehh fejezzük be...
  • Penta
    Mi az hogy nem volt rajta fényezés? Attól hogy valami 20 év távlatából megmattul, még a felhordott festékréteget fényezésnek hívják.
  • Penta
    50 másik ilyen hirdetést linkelhetnék be, de nincs értelme, mert nem egy kategória.
    Mondom: menj el, nézd meg, beszélgess olyanokkal akik értenek a témához, aztán majd megérted mi a másfélmillió.
    Btw, nem azt mondtad #11839-hogy befejezted? Jó ötletnek tűnt...
  • I.C.ram
    Igazad van, széria a metál fényezés :D

Jajj úgy értettem, hogy matt, hogy a mai autókhoz képest matt nagyon. Fény meg kb annyi, hogyha lemosod az autót koszmaróval, akkor talány fényes. :)
  • K.András
    Oké legyen,nekem egyedül azzal a másfél millával van bajom,semmi mással!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Nem matt...
  • I.C.ram
    széria trabin nincs, és soha nem is volt fényezés. Olyan matt egy trabi, hogy csak na. Főleg, hogy ez 2 ütemű.
  • K.András
    "Ha komolyan érdekel a téma, akkor Szigetszentmiklóson megtekintheted a kocsit és a műhelyt is."
    Elég volt megnézni a weboldalát,szerintem elég is lesz ha berakom az egyik elado trabit:

1989-es Trabant, átalakítva FIAT motorosra. 2003-ban teljesen újjáépítve. Extrák: napfénytetõ, el. ablak, sport kipufogó, fóliázott üvegek, RENAULT sport ülések, ültettett, terpesztett, keményített, szélsített futómû. Egyedi világoskék fényezés.
    Érd.: [email protected]
    Irányár:270.000.-

Magyarázd már el légyszives hogy miért kerül ez fiat motorral, ültetve,szélesitve,sport kipufogoval,elektromos ablakemelövel,reanult ülésekkel stbstb 270 ezer forintba és mi kerül azon amit belinkeltél 1.5 millioba??MI??Vagy mit lehet még beletenni ami esetleg fetornászná az árat ugy egymilliokétszázhetvezerforintal???
  • Penta
    "ezen egy deka szélesités nincsen"

A képen látható az oldalankénti 4 cm szélesítés a doblemezen, és a hátsó toronymerevítő.

"milyen fényre tetszik gondolni???Az alap fényekre amik az auton maradtak???LOL"
    fény=(metál)fényezés

"Lássuk a katalogust amiben ez a felni 2 kilo"
    4 db új felni + 0km-es gumik + polírozás, hidd el hogy ennyi.

"elmondnád milyen lakatosmunkára gonoltál???LOL"
    már egyszer elmondtam

"asszem???most igen vagy nem ha igen tudod mennyiben kerül egy fiat motor???"
    50 és 100 között, de lehet bele suzukit is rakni, konkrétan nem tudom ebben mi volt, de 4ütemű volt.

""elöl-hátul tárcsafék" talán ez kerül egy millába???LOL"
    mondtam ilyet? mellesleg illik komplett futóművet cserélni, nem csak úgy van az hogy odabaszunk 4 tárcsát azt' kész

Miért vitatkozol velem, annyit árulj el. Én se kötök beléd 3dstudióval kapcsolatban, mert egyszerűen nem értek hozzá.
    Nem kell ám mindenben okosnak lenned, de buta se legyél (ilyenkor inkább hallgass)!
    Ha komolyan érdekel a téma, akkor Szigetszentmiklóson megtekintheted a kocsit és a műhelyt is.
  • K.András
    Azért mert elkezdesz sértegetni még nem lesz igazad,söt most igazoltad hogy hazudtál, azért is fáj ennyire hogy valaki rácsapott a körmödre!!!Tudod egy alap trabira amin van egy kipufogo meg egy felni ráfogni hogy másfélbe van az a tudatlanságok netovábbja!!!Lakatosmunkát végeznek egy trabanton meg hasonlok???Ne fárasszál már a hülyeségeddel.Még lefujva sincsen a hátso elem másfél millábol???Tudod te mennyibe kerül becsövezni egy trabit???
    20 ezer de vegyük sorra:
    Felnik gumival (szőrös) 2 kiló Lássuk a katalogust amiben ez a felni 2 kilo

"full lakatolás szintén hasonló összeg" elmondnád milyen lakatosmunkára gonoltál???LOL

"asszem ez is abarth motoros" asszem???most igen vagy nem ha igen tudod mennyiben kerül egy fiat motor???

"elöl-hátul tárcsafék" talán ez kerül egy millába???LOL

"csövezés" 20 ezer
    "kasztni szélesítés" ezen egy deka szélesités nincsen
    "ültetés" hja az is belekerül vagy 2 ezerbe....
    "fény" milyen fényre tetszik gondolni???Az alap fényekre amik az auton maradtak???LOL
    "kipufogó" az egyetlen a felnin kivül ami jo ezen az auton...
    Végösszeg: ha nagyon hülye vagy és mindenhol átbasznak akkor ez belekerül kb 5 kiloba...
    Szerintem ez még nagy nagy joindulattal sem nevezhetö tunningolt trabinak max lakotelepi gánynak...
    Érved még semmi nem volt mai napon kezdelek unni.
  • I.C.ram
    A replika meg üvegszálból :)
  • Penta
    K.Ancsó: elhiszem hogy nem értesz azzal egyet hogy valaki milliókat költ egy trabantra, de miért vitatkozol azzal amit mondok? Miért hazudnám azt hogy 1.5 millió az a gép. Szerinted jobb lesz nekem attól valami? Ez egy autós topik, ahol autókról beszélgetünk, erre te bejössz, hogy ez hazugság, megállapítod egy 450*271-es kép alapján, hogy azon a trabanton nincs is semmi munka, és a te küszöbspoileres kókány haverod megtalálta a tuning olcsóbb módját. Ki ért téged? És persze sorban eregeted a hibákat, amiket felkészült ember nem mond. Sajnos rossz 'vitapartnert' fogtál ki...
  • K.András
    Azt értsed már meg, hogy ez egy lepusztult trabant,ezen tiz forint nincsen nemhogy másfél millio!!!A lakotelepi tunningolt trabik mellett ez elbujhat,vitát magam részéröl lezártnak tekintem.Legyen inkább neked igazad.
  • Penta
    ajjaj...
    sötétebb vagy a témában mint gondoltam.
  • Penta
    Továbbra se értem az összefüggést. Azért mert a trabant alapból szar, miért jelenti azt hogy ahhoz olcsóbb egy koni gátló, vagy egy passat futómű?
    Szaros replikák meg soha nem érdekeltek.
  • K.András
    Hogy lenne már egy trabiban annyi anyag mint egy kobrában???
    Kettö közül az egyik "papirbol" van...
  • Penta
    köszöb alatt mit értesz? küszöböt? szerintem küszöbspoilerre gondolsz, amit a Muczán Gábor, a trabant-wartburg klub elnöke (lol) hamisít, és 10ezerért árul? Nos ez talán azért nincs ezen a trabanton, mert gányul néz ki, és főleg a lakótelepi tuning elsőszámú kelléke.
    Kasztni: elöl 3, hátul 4 centit szélesítve van. A legfiatalabb trabant is 13 éves, ergo rohad. Ezeknek a kijavításához teljsen szét kell szedni a kocsit, csak a váza marad, azt mindenhol ki kell javítani, vegykezelni kell, emellé kapott erősítéseket. Mutass szerelőt, aki egy tizesből elvállalja.
    Itt most nem arról van szó, hogy milyen autó a trabant, hanem hogy mennyibe kerül a tuningolása.
  • I.C.ram
    Mennyit zabálhat egy GTD 1.6-os golf?
  • I.C.ram
    Najó, de az a kobra egy replika lesz. Egy kobrában meg kb. ugyannyi za anyag, mint egy trabantban.
  • K.András
    viszonyitásként jön ide,tehát ha egy cobrát tudok épiteni 4 millábol akkor egy trabit max 500 ezerböl olyat összerakok hogy a csodájára járnak!!!