101020
.
-
[Walaki]D`Lair #11911 Nade mire hasonlít???
MKIV Supra.... -
#11910 Elöbb néztem meg!! Te csíter! :) -
#11909 Hehe, és tényleg az, most néztem meg a kép source-át :DD -
#11908 Ferrari 575 Maranello GT változata így első ránézésre.. -
[Walaki]D`Lair #11907 Na miez? :D -
[Walaki]D`Lair #11906 -
K.András #11905 Privibe azért mondhatnál céget,igérem nem fog kiszivárogni...
Azért nem mindegy milyen cég mert pl rengeteg dologhoz kelhet grafikus,játék,film,reklám,stbstb...
Az viszont tény hogy telitett a piac,meg az is hogy az egyik leggusztustalanabb üzlet ez ma magyarországon.. -
#11904 Céget most nem mondok, ha nem muszály, lényeg az, hogy mire elhatározzuk magunkat egy terv mellett, addigra 3 grafikus fejenként legkevesebb 2-3 munkája fekszik előttünk (teljesen ingyen) és abból választunk. Szemétség? Lehet, de a piac úgy telítődött, hogy mindenki örül, ha esélyt kap rá, hogy valamelyik munkáját megveszik... és bizony sokat dolgoznak feleslegesen, ingyen. Ez van. -
K.András #11903 Félre ne érts nem kötekszem... -
K.András #11902 Onnan hogy ez a hobbim...
Rengeteg grafikust ismerek,és bizony néha én is csinálok ezt azt(PL)...
Te melyik cégnél vagy egyébként??? -
#11901 -
#11900 Te aztán tudod, hogy megy ez! Köszönöm, hogy elmondtad. Egy kérdés: honnan vagy te ilyen jól értesült, hogy így vágod, hogy mi hogyan csináljuk már évek óta? -
#11899 RUNDE ZWEI! -
K.András #11898 "A grafikusoknak a cégnél általában úgy fizetünk, hogy hoznak 3-6 verziót, abból egy tetszik. Persze itt most nem ezt várom :)"
Na ilyen sincsen.1 Verziot csinál,aztán ha nem tetszik alakit rajta,de általában a megrendelö diktál igy nagy valoszinüség szerint eleve olyat kér ,maximum ha nem tetszik a szine akkor lerendereli külön azt ami neked nem tetszik és rádobja a layert a képre valamilyen kompozit prg-ben :))) -
#11897 Megértelek :) Egye fene átutalok neked egy ezrest :) privibe nyomd a számlaszámot! -
#11896 De én nem tudok ukászra "alkotni". :( -
#11895 Meg is fizetem én, semmi gond! De ami nem kellett az nekem "nem minőség". A grafikusoknak a cégnél általában úgy fizetünk, hogy hoznak 3-6 verziót, abból egy tetszik. Persze itt most nem ezt várom :) -
#11894 A minőséget meg kell fizetni! -
#11893 Azigen :) Semmi bajom az ezressel, de az egy kicsit gáz, hogy belekerülhet akár 10,000 be is egy logó :) -
#11892 Az még 1 ezres lesz! :D -
#11891 sZoPáS -
#11890 Mi van ha elkészül és nem tetszik? -
#11889 -
#11888 1000Ft/db, még valamit? -
#11887 Meg nekem is!! :) -
#11886 Bocs, Dzsénó? ;) -
#11885 NemvagyokJanó! -
#11884 Te Janó! Csinájjámá nekem is valami jó logót légyszi :) -
#11883 Azonnal fogjatok kezet! -
K.András #11882 Jo ötlet. -
Penta #11881 Azt javaslom felejtsük el egymást... -
Penta #11880 -
K.András #11879 "Ezért mondtam le én is a trabant tuningolásáról. A legszerényebb elképzeléseim szerint se állna meg 1 guriga alatt, annyiért meg inkább már mást vennék."
"Semmi nem lesz drágább, de nem is lesz benne."
Na ehez mit szolsz???Elöször azt irod hogy 1 millio egy trabi tunning aztán meg azt hogy hát igen valoban kijön 450-böl!!!Szoval a vita azon volt hogy ezen mi kerül másfál millába és te meg azt sem tudtad hogy többször át volt épitve csak azután hogy én ezt mondtam neked!!!Szoval te nézted be és vagy olyan gusztustalan hogy képes vagy bármit megtenni nehogy be keljen vallani hogy elbasztad!!!
Még azt is meg akarod magyarázni hogy egy teljesen átépitett autobol rajta maradnak a cuccok holott az egész át lett épitve,kb mintha a hamburgerbol kidobnám a marha hust raknék bele csirkét és utána azt mondanám hogy hát ez azért drágább mert volt már benne marha hus is,te egy egészen elképesztöen buta ember vagy nem is vitázok veled többet,bárki aki elolvassa amit itt össze vissza kavartál látni fogja,nem volt más célod mint kiásni magad egy olyan gödörböl amit saját magadnak ástál...Felejts el ,fejezd be, nem számit,azon a trabin másfél milla van LOL!!!Persze a leszedett kromfesétket is beleszámoljuk,a kiszedett motort is stb,kb mintha három auto volna abban az egyben...Vagy amikor veszek egy számitogépet majd beleszámolom milyen gépeim voltak elötte és az egészet egybeszámolom...Tehát a p4-es gépembe beleszámolom a p1-p2-p3-as procijaimat,három házat,5 elhasznált vinyot,többtucat klaviaturát,3 cd irot,meg mindent ami valaha a gépemben volt.És a végén azt mondom másfél millás gépem van,amikor majd megkérdik mi van benne akkor meg mondom hogy hát egy p4-az igaz, de volt benne p3-om p2-ö meg p1-is :))))
Atyaég,kezded kapisgálni miröl beszélek??? -
Penta #11878 7.540€
30km van benne! -
#11877 Kicsit el"pol"osodott a topik :) -
Penta #11876 Semmi nem lesz drágább, de nem is lesz benne.
Na, akkor írj nekem egy részletes árlistát (felsoroltam mik találhatók a kocsiban), hogy képzeled te el azt a 450-et?
Közben persze ahogy haladunk 'előre' ebben a vontatott párbeszédben, egyre jobban terelődik a hangsúly az eredeti megállapításokról. Egyáltalán, ezek után miről akarsz te még itt velem vitatkozni:
#11815: "Ez a gép olyan másfél millióba van eddig a tulajnak" - Penta
#11839: "értsed már meg, hogy ez egy lepusztult trabant,ezen tiz forint nincsen nemhogy másfél millio!!!" -K.András
Valójában 1,5 millióba van a tulajnak.
Az elejétől kezdve fogalmad nem volt a témáról, most meg azt akarod mondani, hogy "elbasztam". Te is az a fajta ember vagy, aki soha nem hajlandó elismerni ha téved - emiatt szánlak. -
#11875 www.vwgolfklub.hu -
K.András #11874 "Ennyit kért el a tulajtól a szerelő, akit hívtál. De előtte már kétszer költött az autóra, amiből sokminden benne van most is a kocsiban. "
Kár ezen vitázni,most azt számolgatni hogy ez maradhatott rajta vagy és ez ennyit vagy annyit ér már felesleges.Ha odaviszel egy kétütemü trabit az 450 ezerért igy fog kinézni.Attol ugye nem lesz drágább a lakatosmunka mert egy alap trabit viszek oda ugye???Attol nem lesz drágább a motor bele mert nem volt benne csak egy alap motor elötte stbstbstb... -
Penta #11873 A mostani tuning 450 volt. Simán lehet, ezt nem vitatom.
Ennyit kért el a tulajtól a szerelő, akit hívtál. De előtte már kétszer költött az autóra, amiből sokminden benne van most is a kocsiban. Magyarán ha te odaállítasz egy gyári kétütemű trabanttal és 450ezer forinttal, akkor nem egy ilyen autóval fogsz távozni. -
K.András #11872 Érdekes, én azzal az emberrel beszéltem aki csinálta szerinte belefért 450-be szerinted nem,neked higgyek vagy annak aki csinálta???Elöször azt mondtad hivjam fel,aztán meg azt hogy hülyeséget beszél az ember???Nekem azt mondta hogy pöpec állapotban vette a srác a trabit,elöször csináltatott belöle egy full kromozott autot ez az auto a tunning árával együtt 300 ft-ba volt!Utána megint átépitette,az is pénzbe került,aztán megint az is pénzbe került,ez a mostani tunning kerül cakkli pakkli 450 ezer forintba!!!
"A szerelő ilyet nem is mondhatott."
Milyet nem mondhatot???