101020
.
-
#12231 vazze, használj már ékezeteket, olyan szar igy olvasni -
#12230 rendorseg mellett lakunk...legalabb ennyibol coolos... amugy a fekak nagyon rosszak.. olyan mint a ciganyok!! ha lehet kotekednek.. es akkor is ugy hogy te egyedul vagy..ok 3 an... -
#12229 igy van... -
#12228 LOAL:))))))))))) nahigen...csak en nem ide szulettem....es azert vagyunk itt mert itt voltak ismerosok.. en nem mashol.. -
#12227 ok, de ennek az volt a lényege, hogy vedd észre: te általánosítasz a legdurvábban -
#12226 Hollandiában is olyan, hogy a belvárosban, akkora bazinagy ablakok vannak mindenhol, semmi rács se semmi. A Grachtok mentén, meg elég millerek laknak, tehát lenne zsákmány bőven. -
#12225 akkor a miller köcsögöket miért nem szarod le és érzed jol magad a floridai tengerparton? :) ráadásul még a földrengéstől sem kell fosnod... -
#12224 naja, csak a gond az hogy svédországban meg a többi északi országban ez a normális, még kerités sincs a házak előtt stb, jo lenne ha igy lenne nálunk is , hogy nem kéne zárni mindent.... -
#12223 10 milla.. es abbol 5 taxival jar:))))))))))))) -
#12222 Hol nem szarom le?!
Amsterdamban is sok, mégis gondolkodás nélkül kilátogatnék oda. -
#12221 Frisco szép, de sok a köcsög, nem? általánositás rulez...
nem leptél meg, tanultam földrajzot :) -
#12220 ott sok a -
#12219 városrész függő
Orange County-ban mindenki nyitva hagyja az autót, lakást mindent, és semmi nem tűnik el
a belváros az igen, az kemény :D -
#12218 Ki a fene mondta, hogy LA??? Álatalánosítás...
California nem csak LAból áll, akármilyen meglepő.
San Fransico amerika egyik legszebb városa. -
#12217 általánositás....
tudtommal LA meg az egyik legveszélyesebb város usa-ban, tellen van feka meeg egyébb szinu gengszterekkel, bandákkal stb, szoval ha le akarod magad lovetni, nyugodtan :)
hallod, csocso? elkényesztetett köcsög vagy :D -
#12216 mér, LA-ben nem mindenki félmeztelen szerinted? :D
nagyanyám ott töltött másfél évet, egy felhőt nem látott :DD -
#12215 Miami meg el van árasztva a pöcsfej elkényesztett köcsög kölykökkel. Meg azokkal, akiknek arra van igényük, hogy bőrrákosra süttesék magukat a napon. -
#12214 loller -
#12213 hát én meg abba a büdös szmog genyoba nem mennék, inkább florida, bár LA-t sem hagynám ki nem arrol van szo :) -
#12212 ez csak attól függ, mit szeretsz jobban, sunrise or sundown :) -
#12211 Most ez nekem szólt? :( -
#12210 Én, ha miller lennék tuti nem Miamiba mennék, ha már amerikába kéne mennem. Nálam California bejövősebb. -
#12209 na kinek erősebb a zapukája? -
#12208 Nekem a tesóm most vett kint egy Jeep Grand Cherokee-t legújabb szériásat. -
#12207 ny már nem olyan miller hely, azért az elég vegyes, olyan mint egy ország, szoval ha statisztikát lehetne késziteni az autokrol biztos vagyok benne hogy elenyésző lenne a supra meg a társai. cak gondolj bele hogy több mint 10 millioan élnek a városban és vonzáskörzetében.
szerintem miami miller-ebb hely:) -
#12206 nahja...lehet... NY.. haver ott van fel eve!!! naluk a toyota mega tobbi terepjaro a kiraly..naluk is sok japcsi sportgep van..soooot o tobb suprat latott eddig mint en....mondjuk itt is eleg sok van.. mk3 asbol foleg... mk4 esbol lattam eddig 4 et...
de most az is igaz hogy ny meg miami is miller hely:))) itt ez van..kitudja mivan a videken..gondolom ti se tudjatok pontosan.. amugy meg kurvara mindegy mi a szokas.. ha valakinek az tetszik az tetszik!!!!!!!!!!! ha marci ilyet akar akkor egeszsegere!! remelem osszejon!! sooot biztosan elobb lehet beszerezni egy veterant (mondjuk nemetbol) es meg olcsobb is mint egy 5 millas supra... -
#12205 honnan tudjam.. az biztos hogy minden heten van egy ilyen adas a tv ben.. egy autot raknak ossze.. (atepit, tuningol szepit felujit) eddig csak olyat lattam hogy egy olyan feka hozza az autojat akinek a tokeig er az aranynyaklanc meg hasonlo beutesek.. csak fekanegyedek kozelebe lattam ilyen autot a parkoloban!!!! es lattam parszor (nem soxor!!!) veteran autot.. abban is feherhaju rancos pali ult... -
#12204 bocs, de nem miamiban vagy? az elég miller hely, még jo hogy autocsodákat látsz, de ha kicsit kiruccanál vidékre is nem hinném hogy ott már annyi eclipse meg porsche szaladgálna...
-
#12203 nahja -
#12202 Azt nem t'om. Nem olvastam el :D -
#12201 Nem értem miért jó a fekáknak, hogy amcsi autót vesznek???? Miben járnak ők jobban mint a fehérek? -
#12200 nincs minenkinek ez.. itt mindenkinek corvettje, nissan350z,porsche,eclipse van!!! ez az amit minden piroslampanal megtalalsz:))))) de ha nem is igy van akor legalabb minden nagyobb utcaban!! ami azert eleg kemeny! csak ha azt nezzuk hogy volt olyan mikor a parkolonkban 3 nissan 350z allt!! de tettem is be kepet ahogy a ket kocsi egymas mellett all...
ninc elveszve a varazs.. en meg a rozsdas utott kopott chevy ss-t is olyan csillogo szemekkel neztem hogy huuu gecc..!
sooot van egy olyan 67 corvette stingray.. ahhh nagyon bejon. feher az egesz.. es szurke foltok vannak rajta.. jo nagyok.. gondolom szetbasztak a kasztnit (talan szetlottek:)))))))))de bejon.. csakhat kurva draga a biztositas.. es ha lehetne is akkor is mk3 as suprat, vagy 96 os eclipse-t valasztanek.... -
#12199 most ebből mit kell leszűrni? nekem zavaros -
#12198 amcsi autokat csak a fekák vesznek? :)
bocs de akkor már tönkre ment volna az autoipar odaát, nem? esetleg a régi autokra gondolsz? azokat lehet, de én nem állitanám még igy sem... -
#12197 az semmi, de egyesek a Merciről is :D -
#12196 Ez olyan erdekes, mint mondjuk itthon a lada, amire egyesek a ciganyokra asszocialnak. -
#12195 Hat nem olvasol Marci? Amcsiban csak a fekaknak, az oregeknek, meg nehany sznob fiatalnak van usa autoja. :D -
#12194 hmmm.. lehet:)))amugy az en ket honapos tapasztalatom szinte semmi..no mindegy...
nembaj ha fekak veszik..vehetsz attol meg te is.. csak kicsit erdekes nem?...
-
#12193 regisztracios dij -
#12192 Szerintem egy amcsi autó akkor igazán szép, ha még szűz tuningilag.
Biztos jól érezném magam, bár ott elveszne a varázsa az amcsi autónak, mert mindenkinek az van :D