101020
.
-
cyrus #12271 ja.... -
#12270 route 66 esetleg? -
cyrus #12269 Goin' down on Road 66, Full throttle.... :) -
[Walaki]D`Lair #12268 Persze azt első gázadásra teret vált a kocsi....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
cyrus #12267 Rakunk bele jófajta PORSCHE motort :)
Dobunk rá kis optikai tuningot és lealázzuk a sok USA-fejűt -
[Walaki]D`Lair #12266 Nem, csak EXTRAMEGAULTRAGECA környezetszennyező csoportba van besorolva -
cyrus #12265 leöli a sok Chevy... :) -
[Walaki]D`Lair #12264 Trabant nem mehet amerikai közutakon saját lábán... -
cyrus #12263 Oda kivinnél egy trabit szerintem azt is elég jól el tudnád adni....Vagy egy régi moszkvicsot vagy Volgát, ezeket a nagy batár Pártautókat :P -
#12262 vagy 16? :/ -
#12261 az elég vicces, egy szaros bogár is 20k :) -
#12260 18000 Dollár a V6 os, 25000 a V8 -as GT. -
#12259 Meg nem aruljak. Az egy verzioval korabbi 25-30000 dolcsi kozott mozog. -
#12258 Hello!Tudja valaki mennyibe kerül az új Mustang? -
cyrus #12257 Na kezdtek nagyon offok lenni, vissza az eredetire... szerintem az amcsi kocsik jó tulajdonságaiba bele is kell számítani azt a Kurvanagy USA feelinget, meg nimbuszt ami körülöleli ezeket a járműveket... Japcsi kocsiknak nincs ekkora nimbuszuk -
#12256 -
#12255 lol:) nah igen... kurva nagy sztori.. elso parti elmeny az autommal:
vegigszaguldoztam ott ahol beach patrol jar:))) leallit auto.. majd x ora mulva eszrevettem hogy hopsz.. vilagitas bekapcsolva maradt!!!!!!!!!!! oks.. anyamat hivom..eljott ertem.. bebikaztuk..aztan az auto 20 meter utan megallt.. 1 esbe mentem hazaig!! ami olyan 15-20 mph! az autom minden pirosnal lefulladt.. ujraindit.. felporget N ben.. es berak 1esbe:)
mindegy masnap jo volt az auto. masodik lemenetelem a miami beachre: oks volt minden.. mennenk haza.. kocsim sehol!!!!!!!!!!!!!!
megyunk a cartowerek hez ( mittom mi magyarul a neve.. kocsiszallitok? mind1...szal akik elviszik a kocsidat ha rossz helyen parkolsz (merthogy parton parkolok:)))))))))))
de 2 cartower ceg aszondja naluk nincsen ford tempo.. kurvajo..akkor elloptak az automat.. de ki a fasznak kell egy 93 as ford tempo?? fenyes nappal a beachrol????????/ aztan haver megszolalt.. te.. bizti ugyanoda parkoltal ahova tegnap????????????
nahbazzeg..akkor ugrott be.. full mashol parkolok!! mindezt azelott birtuk kitalalni mielott letettuk majdnem a rendorsegen a jelentest:)))))))))) SZAL LOL.. anyamat meg 10 szer hivtam.. mar mindenki felzaklatott hogy mizu..stb:) LOAL -
#12254 viszont egyszer a parton munkalkodtunk.. es mondja ahaver hogy sok a crackes feka.. erre az egyik jomunkasember .(alig van foga meg vezna) megszolal: IM A BAD MAN!!!!!IF I DRINK IM VERY BAAD!!!!!
meg ilyenek:) csak mosolyogtunk a torpapan.. de mind1... -
#12253 LOL, ezt jó tudni :DDDD
Mondjuk ez nálam utolsó szempont lenne, ha a cabrio Mustangomban gurulnék a bícsen :D -
#12252 oksika:)))))))) es koszike!!! -
#12251 pppff.. nem is szabad...amugy erdekes az egesz.. van ami otthon jobb.. van ami itt.. vagy most vagyok itthon..??? vagy mivan??no mindegy.. van sok nevetseges dolog.. pl a mobil... HUNban 10 szer jobb telefonok es 10 szer jobb telotarsasagok vannak.. igaz itt 40 dolcsiert annyit beszelsz azzal akivel akarsz (NY-i haverommal szoktam ONLINE lenni napi par oraban) de bemegyek a medence elotti nyilvanos wc be es megszakad!!!!!!!! -
#12250 de ha eljutok Jamaikába, majd talizzunk valahol félúton (Kuba?) :DDD -
#12249 cool, minden jót!! -
#12248 joideig -
#12247 jaaa tenyleg:))))) mind1.. nem.. szerencsere nem tortent semmi... -
#12246 LOL te állat :D
Most akkor ott is maradtok? -
#12245 ezt majd meglatjuk -
#12244 igy van.. miami belvarosa zurosebb.. mi jo helyen lakunk ...igaz nem is szaladgalnak a parton a kurvajo puncik...
viszont van az angolsuliba egy ket olyan spanyol picsa hogy RIIIVVVVAA RIIVVVA ANDALEEEEEEEEe -
#12243 vazze, az ok hogy autoval mész, de azért csak kiszállsz néha hogy bemenj egy boltba vagy sétálj:)))))))
ne tunyuljá!! :))) -
#12242 ugyan már, ezek mind általános kifejezések... ha azt mondom, hogy Budapest el van árasztva cigányokkal, azt is lehet igaznak venni, de közben meg valahol mégsem igaz
attól függ, MIT AKARSZ látni.... MIAMI is kiba jó hely meg LA is, sőt Frisco is
mind jobb, mint BP, nem érdemes a filmek/klipek alapján előítéleteket kreálni -
#12241 nem meg soha! cseresznyere... de nem ismerem meg ugy a kornyeket hogy gyalog maszkaljak ( 20 meterre levo biliard teremig is autoval megyek:)))))))))))
de amugy se maszkalok autoval... minek?? hova???.. kozert, suli, part stb.. mind autos... -
#12240 nem jutunk egyről a kettőre.
pont :) -
#12239 most kint is maradtok? melozol kint vagy csak élsz? :) -
#12238 Olvasni azért tudsz?
el van ÁRASZTVA! Nem azt mondtam, hogy mindenki az. -
#12237 sajnos:(.. mondjak funny dolgot??.. ocsem sulijaban 10 feher van.. a tobbi feka!!!!!!!!!!!!!!
eslo heten betamadtak..csak az osz tarsai megvedtek.. ezert akar kungfuzni.. csak tudom hogy nem birna a kikepzest.. akkor mar inkabb boxoljon... -
#12236 "Miami meg el van árasztva a pöcsfej elkényesztett köcsög kölykökkel. Meg azokkal, akiknek arra van igényük, hogy bőrrákosra süttesék magukat a napon."
Igen, én is ennyit látok a TV-ben, de hidd el, ez egy jó nagy város, és laknak ott öregek is meg üzletemberek, sőt, szegények is!
Ilyen alapon bármelyik déli tengerparti városra mondhattad volna ugyanezt, egyikre sem lenne igaz, és mégis.... -
#12235 állitottak már meg fekák, hogy kell e cucc?
engem igen, elkezdte sorolni hogy mi van nála, de mindezt az egyik legforgalmassab negyedben, mondom neki ok, csá :) -
#12234 amivel semmi baj nincs.. hisz nehogymar mindenki supraval maszkaljon:)))) bar pont most lestem a neten supra kepekt.. az elso supra amit talaltam floridai rendszamu:) aarghhh
hjaaaaa is 2003 ban itt volt fort lauderdaleban a supra meeting...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa -
#12233 sux :( -
#12232 Miről beszélsz?? Én korlátoztam le egész Californiát LA-ra? Ne viccelj már. Egyszerűen azt mondtam a legelején, hogy Miami nekem klimatológiailag sem megfelelő, sem az ottani életstílus nem jön be!