101020
.
-
[Walaki]D`Lair #12751 Jaja!
De nekem nagyon tetszik a Smart Roadster is...kiváncsi vagyok, hogy ha ilyen jó a futóműve a Smart City Coupe(ForTwo)-nak is, akkor milyen lehet a Roadter... -
James Bond #12750 RX8, Cooper rendben vannak. -
[Walaki]D`Lair #12749 bazeg...teljesen elkurvultam...:DDDDD
Ilyenek tetszenek újabban, hogy Mazda RX8, Ford Puma, Mini Cooper S, Smart Roadster Coupe....:DDDDD -
James Bond #12748 ÁZ! -
[Walaki]D`Lair #12747 Sportkupéból a Mazda RX8-nál nincs szebb szvsz...:D -
James Bond #12746 Nyilván. Én is elfogadnám, kicsit megtépném a száját és adnám el egyből.
Szánalmas formaterv, valószínüleg amerikaiasan komolytalan műszaki megoldásokkal. -
#12745 Én azért elfogadnám ezt az "ocsmányságot"! -
#12744 lol -
James Bond #12743
Sztem ocsmány. -
Újjáéled a Dodge Charger
Nem szar... -
-
#12740 Tesco gazdaságos benzin!!!
Megnyílt az első Tesco benzinkút. A szokásos árnál öt, esetenként tíz forinttal kínálja olcsóbban a benzint a brit cég, ami akár le is törheti a hazai árakat. A shop nem drágább, mint az áruház, s a mostanit várhatóan negyven hasonló töltőállomás követi. Érdekesség, hogy a töltőállomás mellé épített bódé a szokásoson túl egyéb, összességében 1200 féle termékeket is kínál.
forrás index
-
#12739 ez nagyon kemény! -
James Bond #12738 -
#12737 kösz, megfogadom
-
#12736 Kösz mindent -
#12735 Ja még valami: nekem Calibra van ami szintén sportos autó, és abszolút nem Porsche kategória. Nekem erre az autóra megy el havonta kb. 30000 havonta benzin nélkül...
Porsche az állapotától függően szvsz lehet ennyi is, de akár a duplája, triplája is. Nagyon valószínű, hogy aranyárban vannak hozzá az alkatrészek, és ha viszed valahova szereltetni, tutira megpróbálnak majd lehúzni, mert elvégre egy Porsche tulajnak sok pénze van ugye...
Nagyon alaposan nézzétek át mielőtt megveszitek, és a legjelnetéktelenebbnek tűnő apróság esetén (pl. valami elektromos kütyü - ablakmosó - nem megy) javaslom, hogy lépjetek vissza... -
#12734 Sztem ez jobb, mert nem csak egy biztosító van benne:
Netrisk
De ne köss náluk online szerződést ha nem akarsz beszívni (előző év végén sokan beszopták, mert valamit nem fogadtak el tőlük, mondjuk lehet hogy csak biztosítóváltásnál gázos az online kötés). -
#12733 sziasztok
Lokista12: Kiszámoltam a körülbelüli havi kötelezőt a Porscehra.MIvel nem tudom mennyi idős vagy meg az autó mennyi így az én adataimal töltöttem ki és az autót 90' évjáratra vettem,az eredmény a következő: (csak a kötelező)
Díjszámítás (2004. évi díjakon) és biztosításkötés azok részére, akik most vásárolták járművüket!
A szerződő magánszemély!
A gépjármű kategóriája: Személyautó 3000 kcm felett
Település: Budapest
A gépkocsi gyártmánya: PORSCHE
A tulajdonos születési éve: 1978
Személygépkocsi forgalomba helyezésének időpontja: 90
Bonus-malus osztály 2004. január 1-től: alap
A díjfizetés gyakorisága: negyedéves
A díjfizetés módja: díjlehívással
A gépjármű-felelősségbiztosítás díja: 160800 Ft
Kiegészítő életbiztosítás: 0 Ft
Kiegészítő EURO kár- és jogvédelem-biztosítás: 0 Ft
Kiegészítő kölcsöngépjármű biztosítás: 0 Ft
Éves díjösszeg: 160800 Ft
Negyedéves díjösszeg: 40200 Ft
A cascot nem tudtam kiszámítani de szerintem kb ugyan ennyi.
Itt ki tudod számolni a kötelezőt -
[Walaki]D`Lair #12732 Mazda RX7 -
[Walaki]D`Lair #12731 [brutalangy]ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! MOST KAPTAM INFARKTUST!!!!!! BASSSZAMEG!!!! EZT TESSÉK NÉZNI!!!! : 69' Dodge Charger -
#12730 Én inkább Rába kamionokat látnék szívesen a Dakaron :) -
#12729 -
James Bond #12728 A Suzuki Sport Europe Kft. 2004. március 5-én mutatta be az első három esztergomi versenyautót, melyek közül kettő a magyar ralibajnokság 1. osztályában versenyez majd, egy pedig a szlovák ralifutamokon indul.
-
cyrus #12727 Azta, télleg ! -
James Bond #12726 A modemesek köszönik a fél megás bitmapet :D -
#12725 Holnapig: -
#12724 na mentem hello mindenkinek -
#12723 bocs , hogy eddig nem írtam ( ettem ) -
#12722 Jól szalad, ha az ember odafigyel. de ha nem akkor csak hörög, meg fullad...Nem lehet csak úgy észnélkül gangolgatni, mint azt pl a filmekben látod. -
#12721 kurvára megy , mi? -
#12720 Németországban autópályán volt alkalmam ilyet vezetni. Elég keményen oda kell rá figyelni, de különben nem sok ellenfele van a hétköznapokban.
ja és olyan 300-320 LE körül van/turbós/ nem 200,de lehet én tudom rosszul. -
#12719 autó:Porsche -
James Bond #12718 pff :) -
#12717 Akinek van bármilyen véleménye az autókról írjon. -
#12716 kösz
-
#12715 Sztem ilyen autót akkor vegyél,/1/ ha nagyon úgy érzed hogy jól vezetsz, /2/olyan környéken laksz, ahol nem fogják csesztetni, /3/van olyan 25-30 rugód az autóra zsebből havonta, a benzinpénzen kívül./4/ha van embered aki jó becsületes szerelő, mert azért ezt nem lehet úgy alakalomadtán összemekkelni a sufniban.
+ ugye ez a Porsche sem a takarékosságáról híres!
a biztosításokról hiába okoskodik bárki bármit az függ:
-kocsi évjárata
-az ország melyik részén laksz
-milyen idős vagy
volt-e már autó a neveden, ha egen akkor meddig /bonus pontok 0-10 ig/
+ még vagy 8-10 kritérium
-
#12714 Mindent én se tudhatok :) -
#12713 tudja a tököm -
James Bond #12712 Ha informálódni akar, miért itt érdeklődik, ahol a társaság felének jogsija sincs, nem hogy 911-ese?