Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manta
Opel GT:

Opel Manta:

CSOCSO
Opel:
CSOCSO
ez közel nincs olyan szééép😊 az uj meg sporto és nem luxus..
CSOCSO
játékauto😊
vizes
Cadillac

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Ez egy szép Corvette...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes

Manta
Manta

😄
Manta
Régi Stratus szebb volt.
I.C.ram
Az már újabb jóval, ez A sting ray.
CSOCSO
ahamm.. az eleje maradt ki:
CSOCSO
mitsu:

CSOCSO
arghh bocs a két hátsó képért..bár az igaz hogy hátulrol kétszer szebb😊)
CSOCSO
tyi bazzeg😊
Dodge Stratus Turbo Concept
ez is japánosított és szvsz nagyun zorall!

(csak 120 mph?)
CSOCSO
alias nissan
CSOCSO
nemtommi a bajotok a japcsi autokkal..

Nismo 350z
CSOCSO
2002 Chevrolet Cavalier 2.2 Turbo Concept

szvsz az amcsi eléggé japánosodik.. azaz már inkább iylen autokat gyéárt mint musclecarokat.. ez mondjuk nem többszáz lovas de szvsz jol néz ki
CSOCSO
pff😊
CSOCSO
Fehér Cápa:

nah ez már értelmes amcsu auto!!
CSOCSO
hasonlo de göbölyübb.. benne van a rush hou filmben..crhis tuckernek is ez van
CSOCSO
neeem arra gondoltam hanem aminek nagyjbol ugyan ez a kinézete.. ne nézzé már hülyének
I.C.ram
LOL, te még nem halottál a Corvetterõl? Na ná, hogy van új változata, az NFSHP2-ben benne is van a legújabb Corvette. A Sting Raynek nincs új változata.
CSOCSO
nah ez pofás már de ennek azhem van ujjabb változata is..ugye?
I.C.ram
Ja egyébként 63-67-es évjáratúak ezek a Corvettek.
I.C.ram
Ebbõl a szériából kurva kevés készült, mivel régen nem volt olyan népszerû a Corvette, de aztán külön is vált a Chevrolettõl.
vizes

CSOCSO
ne ez ari.. van ebbõl szines kép? meg elölrõl?
I.C.ram
Na itt van a Kedvencem Corvette Sting Ray

[Walaki]D`Lair
DE a Supra legalább kinéz valahogy! Nem olyan bányarém mint a GTO!!!! Annál bazze' a szeneskocsi is szebb pedig én szeretem az ilyen Classic autókat!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
hát ez az auto nem valami nagy szám...leginkább az a randa lámpa huzza le
I.C.ram
Nem tudtad, hogy a Supra egy Lada kerékkel is ugyanolyan jó? 😄DD
I.C.ram
Ez egy fostalicska teherautó, az El Camino az a Chevrolet egyik teherautója, mint a Cehvrolet Trail Blazer.
I.C.ram
Szerinted hány lóerõs motor van ebben?
CSOCSO
http://video.racing.hu/files/1016/dynopull_elcamino.avi nyah egy sevi a szalagon!!
[Walaki]D`Lair
Hát márpedig igencsak rusnya szegényke!! Ültem már V8-as Challengerben. Na az AUTO ez a GTO meg egy kis fostalicska ahhoz képest.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
neem most komolyan.. a komoly zoral amcsi autok jol néznek ki de ez a piros egyszerûen nulla..semmi szép nincs benne nagyjábol a formája okéé..amcsis.. a kerekek oké..de a lámpák meg ugy minden tök filléres dolgok..
áh, nem érzed te ezt a stílust :-)

CSOCSO
a dübörgésrõl jut eszembe..akikkel eddig beszéltem a 80%uk nem találta jonak a hangos kocsit.. se dübörgés se más hang.-. szép csöndes legyen az auto.. mivel 100-200 vagy több km nél már a fejed fáj a hangtol...
CSOCSO
nem azért de szépen csillogo kerekek nélkûl ez tényleg egy nulla auto.. a többi még szép de ennek max a hangja lehet jo...
The Garrett
ahogy a mellékelt ábrák is mutatják ICram komának jó az izlése 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

GregSB
Ocsmány? Kíváncsi vagyok ezt mondanád akkor is, ha elhúzna melletted egy... Többek között azt is megtapasztalnád még, hogy a V8as motor dübörgésétõl berezonál még a tüdõd is 😊

Photoshop csillám effekt rulla😊

\"Life is around you and in you.\"

Hát nemtom,a magyar bigéknek sztem nem jönne be😊

ocsmány a fejed😊

[Walaki]D`Lair
Hát pedig ocsmány

I.C.ram
Ez egy Camaro SS (8 hengeres, csak úgy mellesleg. 😊)
I.C.ram
15,000 $-ért

I.C.ram
Tuti csajozos kocsi. 😊 Szerintem ez lenne az egyetlen Magyarországon, ha vennél egyet. 😊
Akkor megvan mit kérek karira😊