Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Hmm, ezek mit keresnek az AUTÓ mánia topicban?

Amúgy ha motor, nálam a Yamaha R1 es a num.1 😊

CSOCSO
600asok!

2003 Yamaha R6

---
2003 Honda CBR 900 RR

---
2003 Kawasaki ZX-6RR

---
Suzuki GSX R600

Itt van nagyobb kép róla. Nekem nem jön be annyira.

GregSB
Igen, szerencsére én is javulást látok..

CSOCSO
egy kiskép már van:
CSOCSO
fúú bazzeg csak tudnám hol láttam az nsx2-t?😊))
Manta
Hiába van egy Lexus Mercedes/BMW szinten minõségileg, akkor is az újgazdag "hozzáértõ" magyar paraszt Bömit meg Merdzsót fog venni, mer' az a gizda.

Szerintem ez már kissé elavult közhely, már nincs így. Legalábbis egyre kevésbé.
GregSB
Honda NSX 2 rõl tudnál berakni képet? Még egyet sem láttam.

Icram: Ez egy nagy baromság, hogy a Japán sportautóknak soha nem lesz olyan minõsége mint az olaszoknak. manapság már nagyon kis különbség van az autók minõsége között, ha a toyota vérbeli sportautót akar építeni akkor azt is fog. A Lexussal luxusautót akart, és nagyon is sikerült neki! Az egyetlen gond, hogy a japán autóknak eléggé kis a presztizsük. Hiába van egy Lexus Mercedes/BMW szinten minõségileg, akkor is az újgazdag "hozzáértõ" magyar paraszt Bömit meg Merdzsót fog venni, mer' az a gizda.

CSOCSO
de nem is azzal van a baj, mondom.. hanem egyszeráen nem tetszik az egész design...
I.C.ram
A 156 az év autója volt a kategóriájában. Most jött ki nem rég az Alfa 156 GT, na az megy, mitn az autom.
CSOCSO
ok..nekem egyik sem tetszik..de tényleg egyik sem..ez az alfa sorozat pont kiesik az izléskörömbõl..tényleg nincs auto amit fikáznék de ezt igen..nemtom milyen auto..lehet hogy megy mint atom lehet hogy full kényelmes..nemtom de külsõleg nem tetszik
I.C.ram
Alfa Spider, 156, 147, 166 marha jól néz ki szvsz.
I.C.ram
Erre csak egy szóval válaszólnék: M-I-N-Õ-S-É-G ! Na az nem lesz ugyanaz az soha.
CSOCSO
ebben nem mennék bele...nekem nem tetszik neked igen..ez van...
I.C.ram
Szerintem szebbek, mint valaha!
CSOCSO
nem is egy kategória.. nem a porsék és a feráriknak csinálnak ellenfelet és egy supra 5 is 400 loval negyedvagy inkább fele annyiba fog kerülni mint egy porse de lehet hogy kétszer annyi kényelem lesz benne és kétszer annyi extra mint egy olasz sportkocsiban vagy egy porsében...
CSOCSO
hm akkor még egész amcsis kinézetük volt de ma ocsmányak az alfák
CSOCSO
Nah mostmár legyen szó a motorkrol..remélem icram nem jön ide hogy japán motor sux...
uj Honda cbr 600 rr:

és a Honde CBR 900RR
I.C.ram

Alfa Romeo Montreal 1970 körül.
I.C.ram
Max a Porschék mellé, ez egy olasz sportautót nem nyom le.
CSOCSO
nem én találtam ki hanem nálad és nálam sokkal okosabb emberek mondták.. ahogy a wankel motorrol is beszélt.
CSOCSO
szal az uj toyota sportgép 400 loval lesz az is a ferrárik és a porschék közé sorolando szinte..mondjuk azér tnem egy f50 es mellé😊
legesélyesebb terv:
I.C.ram
Mintha olyan nagy újdonság lenne számodra.

Bátyjám amerikában él, és amerikai autót is vett nevetséges összegért... kisebb fajtát vett, de akkor is nulla teljesítményileg. De tudom, te mindent jobban tudsz.
CSOCSO
legötbb repcsiben ilyen motor van
CSOCSO
én vagyok a hülye😊
I.C.ram
Rolls-Royce motor van a Harrierekben is, meg egy két vadászgépben, sõt a Boeing-ekben is az van.
I.C.ram
Hülye vagy... ezt magyarázom neked, hogy régi amcsi autók motorja iszonyat nagy volt, de nulla teljesítmény, a maiakhoz képest.
Manta
Az gyönyörû kocsi, aláírom.
CSOCSO
állítólag az rx8 350 lovas wankel motoros csoda lesz.. és kis ferrarik és porschek ellenfele lehet
CSOCSO
hja😊
CSOCSO
egyre több versenygépnek jön ki frissítése:
honda nsx 2, rx-8 stb... kiváncsi vagyok hogy supra frissül-e.. van egy kép ami lehetséges.. majd mindjárt beteszem
Manta
LOL, te nem értesz engem 😊
CSOCSO
he?😊
Manta
A szánt példány még nem jelent valós felhasználást. Ettõl függetlenül, modom: lehetséges.
CSOCSO
A kiállításon az elsõ tervrajzoktól az autókba, hajókba és repülõkbe szánt példányokig a Wankel-motor számos felhasználását láthatják az érdeklõdõk.
GregSB
a Concorde repülõgépekben is Rolls-Royce motor van.

Manta
Gyártják szerintem.
Manta
De pl. a Rolls-Royce gyárt helikoptermotorokat.
Manta
Lehet, bár én nem így tudom.
Manta
Összesen 1308-nak kell lennie.
CSOCSO
hjaa ha jol tom a wankel repcsi motor.. vagy vki vmi iylesmoit mondott..lehet hogy hülyeséget mondott az idióta😊
CSOCSO
ahamm..nem csunya az sem de nekemmost ez fexik.. csak ha jol tom ez is concept😞
Manta
Repcsi motor?
Manta
Nekem az orosz hummer tetszik kurvára az ilyen jellegû kocsik közül.
Manta
A híres "turbólada" 184 LE, 1170 kg 268 Nm.
CSOCSO
manta hogy tetszik a ford amit betettem?? szvsz nagyon zoral..olyan az orra mint egy dodgenak..mondjuk a másik ilyen auto amit a hummer helyett fogadnék el az a t-rex😊) az is hjujjj..8 kerék😊)
CSOCSO
azt nem de a ladárol hallottam😊) mindenesetre nem egyszerûen dolgozik az a repcsi motor😊)
CSOCSO
az 1.5 öt meg kerekítettem😊
Manta
Tudtad, hogy fémkarosszériás trabant is készült Wankel-motorral, de végülis nem jött össze a sorozatgyártás?
CSOCSO
lehet nem emléxem.. de arra igen hogy 2szer 659cc duplatárcsás moci