Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába van egy Lexus Mercedes/BMW szinten minõségileg, akkor is az újgazdag "hozzáértõ" magyar paraszt Bömit meg Merdzsót fog venni, mer' az a gizda.
Szerintem ez már kissé elavult közhely, már nincs így. Legalábbis egyre kevésbé.
Szerintem ez már kissé elavult közhely, már nincs így. Legalábbis egyre kevésbé.
Honda NSX 2 rõl tudnál berakni képet? Még egyet sem láttam.
Icram: Ez egy nagy baromság, hogy a Japán sportautóknak soha nem lesz olyan minõsége mint az olaszoknak. manapság már nagyon kis különbség van az autók minõsége között, ha a toyota vérbeli sportautót akar építeni akkor azt is fog. A Lexussal luxusautót akart, és nagyon is sikerült neki! Az egyetlen gond, hogy a japán autóknak eléggé kis a presztizsük. Hiába van egy Lexus Mercedes/BMW szinten minõségileg, akkor is az újgazdag "hozzáértõ" magyar paraszt Bömit meg Merdzsót fog venni, mer' az a gizda.
Icram: Ez egy nagy baromság, hogy a Japán sportautóknak soha nem lesz olyan minõsége mint az olaszoknak. manapság már nagyon kis különbség van az autók minõsége között, ha a toyota vérbeli sportautót akar építeni akkor azt is fog. A Lexussal luxusautót akart, és nagyon is sikerült neki! Az egyetlen gond, hogy a japán autóknak eléggé kis a presztizsük. Hiába van egy Lexus Mercedes/BMW szinten minõségileg, akkor is az újgazdag "hozzáértõ" magyar paraszt Bömit meg Merdzsót fog venni, mer' az a gizda.
A 156 az év autója volt a kategóriájában. Most jött ki nem rég az Alfa 156 GT, na az megy, mitn az autom.
ok..nekem egyik sem tetszik..de tényleg egyik sem..ez az alfa sorozat pont kiesik az izléskörömbõl..tényleg nincs auto amit fikáznék de ezt igen..nemtom milyen auto..lehet hogy megy mint atom lehet hogy full kényelmes..nemtom de külsõleg nem tetszik
nem is egy kategória.. nem a porsék és a feráriknak csinálnak ellenfelet és egy supra 5 is 400 loval negyedvagy inkább fele annyiba fog kerülni mint egy porse de lehet hogy kétszer annyi kényelem lesz benne és kétszer annyi extra mint egy olasz sportkocsiban vagy egy porsében...
Nah mostmár legyen szó a motorkrol..remélem icram nem jön ide hogy japán motor sux...
uj Honda cbr 600 rr:
és a Honde CBR 900RR

uj Honda cbr 600 rr:
és a Honde CBR 900RR

nem én találtam ki hanem nálad és nálam sokkal okosabb emberek mondták.. ahogy a wankel motorrol is beszélt.
szal az uj toyota sportgép 400 loval lesz az is a ferrárik és a porschék közé sorolando szinte..mondjuk azér tnem egy f50 es mellé😊
legesélyesebb terv:

legesélyesebb terv:

Mintha olyan nagy újdonság lenne számodra.
Bátyjám amerikában él, és amerikai autót is vett nevetséges összegért... kisebb fajtát vett, de akkor is nulla teljesítményileg. De tudom, te mindent jobban tudsz.
Bátyjám amerikában él, és amerikai autót is vett nevetséges összegért... kisebb fajtát vett, de akkor is nulla teljesítményileg. De tudom, te mindent jobban tudsz.
Rolls-Royce motor van a Harrierekben is, meg egy két vadászgépben, sõt a Boeing-ekben is az van.
Hülye vagy... ezt magyarázom neked, hogy régi amcsi autók motorja iszonyat nagy volt, de nulla teljesítmény, a maiakhoz képest.
állítólag az rx8 350 lovas wankel motoros csoda lesz.. és kis ferrarik és porschek ellenfele lehet
egyre több versenygépnek jön ki frissítése:
honda nsx 2, rx-8 stb... kiváncsi vagyok hogy supra frissül-e.. van egy kép ami lehetséges.. majd mindjárt beteszem
honda nsx 2, rx-8 stb... kiváncsi vagyok hogy supra frissül-e.. van egy kép ami lehetséges.. majd mindjárt beteszem
A kiállításon az elsõ tervrajzoktól az autókba, hajókba és repülõkbe szánt példányokig a Wankel-motor számos felhasználását láthatják az érdeklõdõk.
hjaa ha jol tom a wankel repcsi motor.. vagy vki vmi iylesmoit mondott..lehet hogy hülyeséget mondott az idióta😊
manta hogy tetszik a ford amit betettem?? szvsz nagyon zoral..olyan az orra mint egy dodgenak..mondjuk a másik ilyen auto amit a hummer helyett fogadnék el az a t-rex😊) az is hjujjj..8 kerék😊)
Tudtad, hogy fémkarosszériás trabant is készült Wankel-motorral, de végülis nem jött össze a sorozatgyártás?