Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kevés 40-50 éves és mai napig fut.... Ilyen Toyota-t nem látsz
Riszpekk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Pl milyen amerikai dögre gondolsz?
4Runner egyébként usa piacra készült, ha jol tudom a legkisebb is 3.0 V6... A cherooke-t már mondtad, az tényleg jo, és még? Hummer-t ne mond az más tészta...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ide elnyûhetetlen amerikai dögök kellenek, ennyi
Riszpekk
amugy én is láttam teszteket és a toyotát dicsérték
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szoval az az idõ már elmult mikor csak land rover ment el mindenhol....
Riszpekk
3000-es V6 nagyon bika egy gép, egy barátomnak is ilyen van, és nem egyszer mentünk vele terepen, hihetetlen helyeken😊 utána begurultunk benzinkutra azt hitték totál idioták vagyunk, a kocsibol csak elõl lehetett kilátni annyira sáros volt 😊)

Amugy csak meg kell kérdezni az off-road-osokat, rengeteg land cruiseres van köztük meg persze hi-luxos😊)
nem csak homok van a világon, hanem sziklák és sár is, és ezekkel a japán terepjárók nem birkóznak meg
nem mindegy, hogy 20 vagy 70 éve gyárt egy cég terepjárókat
Riszpekk
A land rover sem épp a luxusrol hires, amikor megjelent nem éppen volt luxus, most is csak a range rover a luxus...
Olcso és jo. Amugy nem tudom mennnyi nálad az olcso de egy landcruiser vagy egy 4runner nem éppen olcso (egy G400-hoz képest igen)
Afrika nagy részein a landcruisereket és 4runnereket IS használják, nem éppen kis számban, és talán azért mert jok, a toyota meg egyértelmûen az egyik legjobb terepjárokat csinálja.
belülrõl meg olyan fapad mind, hogy rossz nézni
a Toyota-kat én is szeretem, de ebben a kategóriában azért még van mit behozni
láttam pár tesztet a Discovery-n, és a Pajero szart be elõször terepen
legjobb terepjárók a Range Rover és a Jeep Cherokee
Riszpekk

4Runner, Landcruiser
amugy van 2kerekes supra csak egy a baj hogy amikor földhöz csapodik ott valami el is megy😊)de ha jol tudom ezek nem arra mennek hogy feláljanak..
Ezért tudnak a mûszaki cikkek egyre olcsóbbá válni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Egy nissan, mitsu, honda, mazda esélyes, de azok akkor még tök kockák voltak(aszem).
a kettõ közül az utóbbi fog sokáig mûködni, a magas fordulatszám ugyanis öli a motort (lásd F1, 20000 RPM, 500 km élettartam)
nekem is egy 17 éves Nissanom van, de jobban örülnék egy 17 éves Dodge-nak....
Riszpekk
LteeBee: Igen ebben van valami. De ki vesz manapság autót 70 évre?
Mekkora nyomatékot adott le milyen fordulaton és a mai japán mit tud?
70 év és ugyanannyi km után megy még majd az a mai(nem is biztos, hogy japán) motor?
De néztem valami tesztet, amiben a rönó a dci modellt olcsóbban adja, mint a benzinest.
Igaz, hogy thalia volt, aminél ma csak a vectra rondább, de akkor is.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.