101020
.
-
#93117 Rég láttam ekkora rakás ízléstelenséget egyben...remélem a tulajdonosa azért büszke rá! :) -
#93116 Háááát... kurva rusnya :DDD -
öregember #93115 érdekes... -
#93114 -
öregember #93113 az elfelejtett legenda -
#93112 feltekertétek a turbót, úgy hogy nem kapott több gázolajat?
akkor olvad ilyen szépen, mint a Kojak nyalóka... -
#93111 Uhhh...ezt hogy sikerült? -
petike2003 #93110 grat -
petike2003 #93109 -
CORSA 1.7D 2005 -
#93107 amennyire tudok bewrappolok az ajto moge. Sot ennel a lambonal magat az ajtot belultol is berappoltam mert annyira vastag az ajto, hogy hulyen nezett volna ki anelkul.
A mustangnal is bementem az ajto mode. Videon lehet is latni mikor a tobbiek a csomitartot csinaltak
-
#93106 Mutatott CSOCSO egy lambot is. Ott az illesztéseknél is világított a narancsárga alapszín. Szerintem irtó bénán néz ki. -
#93105 azt le lehet fújni hőálló kazánfeketével, az pont ilyen... -
Polírozott alu se lehet feltűnő egy napsütéses forgalomban... -
#93103 ha kinyitod az ajtót-csomagtartót nem gusztustalan hogy ott virít egy másik szín? -
#93102 És ez még viszonylag egyszerű, homogén nagy felületek...nekem a lökhárítókkal szoptak teljes 1 napot :DDDD -
#93101 Van. Nagyon draga. Senki nem akart meg ilyet -
#93100 Eddig se volt jel a kozepen. Lathatod a video elejen. Szerintem jobban nezett ki azzal a muanyag takarolappal a hatuljan, na de most....most brutal. Strapabiro a cucc. Ha jol meg van tisztitva a felulet akkor nem jon vissza. Csak nem szabad nagyon nyujtani mert a napon az ido elteltevel vissza huzza magat. Erre az esetre van egy ragaszto anyag amivel bekenjuk a feluletet, pl az osszes agressziv konkav feluletet ( mint a kilincs helye a mustangon ahova benyomjuk, bemelegitjuk a vinylt). 5 evet kene kibirnia.... Floridaban nem fog. Nem lattam meg 4 eves wrappot ami ugyanugy nezett ki mint uj koraban. -
#93099 a badgeket nem kellett volna leszedni, hatul eleg esetlen igy h kozeprol eltunt a jel -
#93098 Nagyon strapabíró :)) -
#93097 AZT A KURVA ÉLET mennyire iszonyat brutál!! kéne :DD -
Mentol #93096 Tök yo lett!
Ez a fólia mennyire strapabíró? A széleknél (pl.gépháztető belső széle, ahová visszakanyarítjátok) nem válik le?
Esetleg krómszínű (hülyén hangzik) fólia is van? -
Mentol #93095 Ebből egy szót nem értettem... -
#93094 Elkeszult a legujabb wrappolos / matricazos videon
Matt fekete Ford Mustang
a kocsi NAGYON MEGY! Beinditottam, hogy bealljak vele a garazsba es az egesz autot razta a v8 az alapjaraton. OMG. Meg tudom erteni azokat akik beleszerelmesednek a v8 ba. De csak az ilyenbe. Mas v8 nem is erdekes. -
#93093 Nah... mindegy ki a katona. -
#93092 Mekkora fail lesz mikor a kopasz pali a szart is kipereli a kiscsavobol. Nem gyengen fog visszafele elsulni az egesz! Amerikaban NEM nyulhatsz a masikhoz! Foleg nem ha kamerara fogod venni es rendort is hivsz. Legnagyobb FAIL! Nem gyengen fog bortonbe kerulni, foleg ha a csavo katona ergo a keze = a fegyverrel. -
#93091 America, fuck yeah... -
#93090 két kép:
http://i156.photobucket.com/albums/t30/Dapper_Dan1972/falcunpunch.jpg
http://i156.photobucket.com/albums/t30/Dapper_Dan1972/IMAG0238.jpg -
#93089 "az egyik ismerosomnek lefujtak festekkel a kocsijat. Egy Veteran katona aki haza jott valahonnan. Aszt hiszem afganisztanbol.
Na hat ezek rajat kaptak az embert es miutan jol osszeverte meg videot is csinaltak>
A vilagon sehol sem lehet jatszani az evoval
Meg itt kint sem ahol elmeletileg egybol a rendort hivjak. Csak nem akkor amikor egy evoval szarakodnak ...
hozza tartozik az a sztory -hoz hogy a haverom 50-50 feher es vietnami. Aszthiszem vietnami ... LOL
Es mivel ma volt az evfordulja a Pearl Harbornak es o ugynezett ki mint egy Azsiai , ezert ez a hulye ugy dontott lefujja a kocsijat , Olyan most meg kapod kiskocsog indulattal. Ugye ruhaban minen ki maskepp nez ki es hat igen o ugy gondolta egy ex harcossal mit fog kezdeni egy kis ilyen nyiszlett japcsi ...
na mindegy a lenyeg, hogy amugy olyan fel profi cage harcos LOL
(nem o kapja a pofont)
"
FAIL -
#93088 Elég ha emeli az áram díjakat vagy esetleg internet adó lesz vagy nem tudom. -
#93087 na pont most mondták be hogy nőtt a magyar internetezők aránya,na mi is lesz a köv. adó?:) -
#93086 Csak tudnám miért kell a mi kis szemétdombunkat folyton Ausztriához, és ilyen-olyan EU-s országokhoz hasonlítani, és onnan átvenni rendszereket...észre kellene már venni hogy többek között a megélhetési viszonyok jelentősen eltérnek. Főútvonalakat és eddig ingyenes pályás szakaszokat is megadóztatni...azt kellene még. -
#93085 Sok hülye van az országban (köztük én is) mert egyre több az autó. Én idén kevesebbet furikáztam mint tavaly.. :( De lehet jövőre még kevesebbet. Kapja be a rendszer.. -
#93084 az a hülye aki ebben az országban autót tart
kíváncsi lennék hány autó van most forgalomban,mennyit mennek vele stb.hogyan változik ez évente
valahogy a statisztikai hivatal újabban nem igazán közlékeny:( -
#93083 Tokyo Motor Show 2011..
-
#93082 Január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 százalékkal emelkedik az autópálya e-matricák díja. A négynapos megszűnik.
-
-
#93080 Hókotró -
#93079 Ezmiez? Csináld magad paraszt hillclimb edisön'? :D -
Szabi1991 #93078