101020
.
-
Mentol #93159 Akkor megpróbáljam alufóliával "wrappelni" a Skoda120L-t? Az biztos olcsóbb lenne... -
#93158 én azt mondanám, ez a gyújtásrendszer hibája, esetleg durva esetben az üzemanyagrendszered dzsuvás... -
#93157 niiiiice -
#93156 Jajaja, sokat fogyaszt akkor! -
#93155 ha a lambdaszonda KO, akkor az auspuffgáz is büdös, tömény benzinszagú /hidegen nagyon, de melegen is/ és elkezdi kb a dupláját enni... -
#93154 Igen, kivéve az Opelnál, legalábbis a Corsa B-nél, mert az meghülyül tőle teljesen...barátnőm ex autójánál ugyanez volt, gázra befulladt, 3 hengerezett, etc, csak az 1.2 16V volt...lambda lesz valszeg, csak a szervízben valamiért ez fel sem merül bennük... -
#93153 -
#93152 attól a motor még szar marad... -
#93151 Az bíztató. Bele kéne rakni egy Swift hajtásláncát, nem lenne vele probléma:D -
#93150 Apósom 1.0 B corsaja csinálja szinte ugyan ezt. Több szerelőnél volt már, de még mindig nem jöttek rá mi a baj... -
#93149 Olyan mint volt. -
#93148 -
#93147 azt mondom nem rossz, van benne ízlés: Mitsubishi Galant Sedan 2011
-
Borg #93146 -
#93144 A Vectrából olvastam már ki. Ennek is ki lehet. -
#93143 Jaja, valószínű akkori. Amúgy jó kis autó, városba ideális, elférek benne magam mögött, amin kurvára meglepődtem(184 vagyok), 50ig jól gyorsul(na), azt meg kifejezetten élvezem, hogy nincsen benne szervo, de ezzel valószínű egyedül vagyok. -
Borg #93142 Ha 13 éves, akkor sejtésem szerint 1998-as :) Abban meg 3 hengeres injektoros, 1 literes van. -
Borg #93140 Szerintem biztos :) -
#93139 Szerintem annak még nincs OBD csatija. Mikori? -
Borg #93138 Annyiból igazad van, hogy hidegen nem megy a lambdaszonda, szóval addig jó kéne legyen, max melegen hülyülne meg. -
#93137 Egy B Corsa tud ilyen varázslatokat?:D -
#93136 Lamdbaszonda? Annak mi köze ehhez? Eleve, ha nem megy a szonda, akkor tudtommal egy táblázatból szedi ki a tapasztalati értékeket az ECU. -
Borg #93135 Akkor lehet lambda szonda is. Vagy ha csak hidegen csinálja, akkor az automata szivató is lehet.
Szerviz csatit megkeresed, összeérinted a két pint, gyújtás rá, és a check engine kivillogja a hibakódot. Service manual netről letölt, megnéz, és kiderül mi a baj. -
Borg #93134 Ha eleget üvegelték már, hogy menjen, akkor bármi megeshet :) -
#93133 Nemnem, hanem nem forog tovább. Kuplung az jónak tűnik azt leszámítva, hogy számomra hosszú úton jár. Azt mondták szervizben, hogy fasza amúgy az autó, meg rendesen karban volt tartva. -
petike2003 #93132 ha kuplung akkor nem gyúlladna fel a chech engine lámpa. -
Borg #93131 A 30-nál leszabályoz az mit jelent? Leforog a motor, és mégis csak 30-al megy? Mert akkor kuplung... -
#93130 Nem, beáll egy fordulatra, és ott szenved. Elég érdekes. -
#93129 Nem lehet, hogy nem kap gyújtást néha? Nem szokott egyenetlenül járni, mikor kihagy? -
#93128 Volt szervizben, akkor az volt a baja, hogy leállt anyám alatt kétszer is, egyszer autópályán, egyszer meg városban. Azóta csak szimplán nem megy. Pedig amúgy városba épp elég a 40 lóereje, ha éppen használja. -
#93127 Ha a check engine lámpa világit, akkor nagy gebasz lehet. Ennyiből meg szerintem lehetetlen kitalálni. Vidd el szervizbe, amíg nem hullik szét a motor. De persze lehet, hogy csak elektronikai baja van. -
#93126 Nem tudjátok mi baja lehet a kocsinknak? Opel Corsa, 1literes, 13 éves asszem. Indulásnál elég gyakran csinálja azt, hogy egyszerűen nem megy, hiába nyomom neki. Kettesben 30-nál leszabályoz, hangos is a motor, de nem forog, és ahogy játszok a gázzal, picit megindul, majd újra összefossa magát. Kereszteződésbe kifordulásnál nagyon gáz. Pedig amúgy egyesben simán megy 40-et, ha éppen olyanja van. Tegnap meg budaörs felé autópályán a dombra fel gondoltam, hogy picit megnyomom neki, hogy ne lassuljak nagyon vissza, erre motor lámpa kigyullad, kurvahangos az egész, és nem megy. ahogy visszavettem, motorlámpa kialszik, hang elmúlik, de 95-nél többet nem ment. -
#93125 kép lemaradt..
-
-
#93123 mar lattam, de azert koszike.
Aki akarja kovetni a FT86, FRS,BRZ fejlemenyeket
^minden fent van. Osszes teszt, video -
#93122 -
#93121 BMW 6 Gran Coupe -
vladimir00000 #93120 Ez szerintem az új Octavia lesz. -
#93119 Skoda Vision D tanulmányautó
"A Vision D egy kompakt méretű, ferdehátú gépkocsi, melynek meglehetősen hosszú a tengelytávja, rövid túlnyúlások mellett. A gyártó szerint így nem csak hogy agresszívebben néz ki az autó külseje, de sokkal tágasabb belső tér kialakítására nyílik lehetőség."
-
#93118 Szépen felforrt a dugó...gratula a tulajnak...