Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manta
Most tuningoltam meg a trabi váltóját, überkirály vagyok.
Manta
'98-asok 3 milla körül
Taranov
7-est? MEnnyiért?
15 millió is csak "nagymamai" segítséggel menne!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
A legalsó nyitot volt neki. Leselejtezték a Honvédelmi minisztériumtól asszem és valahogy megkapta. Páncélozott volt még az ablaka is! 😊 Igazi csajozós autó! 😄
I.C.ram
20 liter átlagfogyasztás 😊 80 literes tank. 😊
I.C.ram
Nem is értem, hogy apám hogy adhadta el ezt a csodát!!! 😞

Egy két adat:

140 lóerõs 6000-es 8 hengeres motor.
6 méter hosszú 2 méter széles (Hummer 😄)
140 km/h végsebesség nem is rossz egy ekkore monstrumtól 1959-ben.
[Walaki]D`Lair
Ja igen...azt elfelejtettem...a legújabb elõtti sorozatú M5-ös BMW....az is fincsi...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Manta
Nagyjából egyezik az ízlésünk: Trabant, IS200, Subaru - ezek nálam is favoritok, kiegészítve a BMW-vel.
Astaroth
Ebben igazad lehet,bár 200.000 Lada van Magyarországon ebbõl 100.000 csak alkatrésznek jó😊)

I.C.ram
Apámnak ilyen autója volt. 😊 Ha megtaláljuk a képeket, akkor beszkennelem, csak nem tudjok, hogy hova rakta õket. Jó kis verda!

ZIS:
Jano
😄 Pont!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
😄 "ilyen kocsit"

Mé nem írod rendesen, hogy Mazda MX-5-öt vett? 😄

mateos
mazda mx5
mateos
anyám ilyen kocsit vett magának ... 2 hónapja rendelte meg ..

elvitt tengerpartra .. (oostendébe) inné kb 150 km .. 1 óra alatt ott voltunk 😊 elég jol megy a kocsi ..
I.C.ram
Egyik legelegánsabb autó ma az útakon: Lancia Thesis

I.C.ram
Hehe épp az, hogy a Ladának nincs szervíz háttere, ezért lopják le mindig a kerekeit, stb. A Suzuikinak, viszont hatalmas a háttere, mert akármikor, behoznak, akármilyen alkatrészt hozzá.
Astaroth
Kétlem hogy egy szar autóért a szervízháttere miatt sokat fizetnek.

Ha a Ladát nézzük annak is megvan a szervízháttere,és mégis elveszti az értékét!

[Walaki]D`Lair
Én meg egy Trabantot....😄DDDDDD És az nagyon +lesz csinálva 😄DDDD

De ha télleg gazdag leszek 1x, akkor subaru wrx-et, Leon Cupra R-t, vagy egy Lexus IS200-at....😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Manta
Vegyél németeknél 7-est. Azzal jól jársz.
Taranov
Én is Chryslert asszem, de lehet, hogy 7-es BMW-t :-PPP

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
110 SW-t
I.C.ram
Én LR Defendert! 😄
Manta
Én ha nagy leszek és gazdag, stratust fogok venni, és nagyon megcsinálom.
Taranov
jó lehet az
Meg kéne gondolnom, hogy vegyek-e Chryslert.
Van benne fantázia, de azért kockázat is, szerintem.
Mondjuk az elég vonzó, hogy PT Cruiser van 5 millióért már.

Manta
Nem az enyém, nem adtam el, megvan. Tempomat van benne. (2.5 V6, full)
Manta
Pozitív viszont, hogy elég masszív az egész kocsi (kifejezetten vastag lemezbõl van), és elég jó a fogyasztása. (ha jól tudom, a motor japán származék)
Taranov
És mennyiért adtad el, ha megkérdezhetem?

Taranov
Manta! Tempomat volt benne?

Taranov
IGen, de a beázás az ciki, az ajtó meg költséges. Érted mire gondolok, nem?
Biztos érted, vald be, hogy érted! :-)

Manta
Ha egy autóról tudod, hogy beázik, akkor nem veszed meg.
Ha egy autóról tudod, hogy ha picit megtöröd, rá kell költened egy suzukit, akkor nem veszed meg.
Taranov
Pedig én gondolkozom karácsonyra egy 300M-en, persze használtan.

Taranov
:-((

Taranov
Az ajtó ára egy dolog, de a beázás már egy hiba.

Manta
Chrysler az érdekes eset. Az Európába szánt modelleket Ausztriában gyártják, ennek ellenére alig látni az osztrákoknál egyet-kettõt. Nekünk Stratusunk van, egyévesen már volt hely, ahol beázott, a váltója (autostick) már kétszer halt meg. A beltérben lévõ mûanyagok régi astrából átülve kicsit igénytelen hatást keltettek. Jobb elsõ ajtó fél millió forint (két-három 4 ütemû trabant ára!!!). Ezeket leszámítva jó autó.
Taranov
Errõl jut eszembe.
Astaroth! Azt mondtad, hogy jól tartja az értékét, hisz nagyon jó minõségû autó.
Az egyik értékét leggyorsabban vesztõ márka a Chrysler, de buta aki rosszat mond róla, hisz nagyon is jó autókat gyárt. Pont ebben lehet igaza Mantának, hisz elég kevés Chrysler szervíz van a mi hazánkban.

Manta
Egy használtautó piaci árát nagyban befolyásolja az adott típus szervízháttere, ami a Suzuki esetében igen jó. (No nem minõségre, mennyiségre)
Taranov
:-DDDDDD

Jano
:/

😄DD

Astaroth
ne pazaroljuk a helyet emberek!

Taranov
:-D

Jano
😄DD

Jano
8===>

Taranov
:-((((

Jano
:/

Taranov
Na látod, akkor népszerû, érdekes, én egyetlen Skodát sem láttam egész Bécsben, de mindegy.
nem lényeg.

Jano
Cseheket, szlovákokat most egy kalap alá vettem.

Ki mondta, hogy nem népszerû az Osztrákoknál, Németeknél a Skoda? 2000 novemberében voltam kint Bajorföldön, hemzsegtek a TDi, és 1.8T Octaviák, láttam nem egy széttuningoltat is, gyönyörû optikával, ki tudja milyen megoldásokkal (Abt-k).

Taranov
Igen, de Csehországban is nagyon népszerû, igaz, hogy a Skoda cseh autó, de pl. Ausztriában is nagyon népszerû lenne, csak ugyebár ott a Volkswagen van ilyen helyzetben, mert ott magasabb az életszínvonal.

Jano
Talán azért, mert a Skoda nekik saját gyártmány...

Taranov
Én azt mondom, hogy meggyõzõ a magyarázatod, nagyon nagy igazad van sokmindenben, de amit a 3267-es üzenetben írtál még mindig nem hiszem.
És azt sem, hogy ezt meg tudják mondani a te szerelõmûhelyedben.

Astaroth
Mellette még az is igaz hogy a Japán márkák messze a legmegbízhatóbbak a földön.