Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Degec

...egy amerikai álom...

CSOCSO
gyönyörû!
Astaroth
7,5 milliót megér!Egyszer szeretnék hallani egy wankel motort hogy zizeg.

Astaroth
Na:
Mazda RX-8 GYÖNYÖRÛ

A Wankel motorja:

mindenhol háromszögek zseniális

Astaroth
mondjuk a képnagyságot így is elbasztam😞(

Astaroth

A Wankel motorja:

Astaroth
Mazda RX-8 GYÖNYÖRÛ

A Wankel motorja:
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_engine_04.jpg
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_engine_06.jpg
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_inside_10.jpg
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_inside_03.jpg

I.C.ram
Tegnap nyílt meg a Daimler-Chrysler kiállítás, amely a Merci és leányvállalatai autóit mutatja be a kezdetektõl napjainkig. 30+ kiálított ritkaság asszem. Köztük a Merci300SLR (legújabb CSOCSO kedvence)

Érdemes megnézni! Valahol az Üllõi út környékén van. 500FT a napi jegy. és 10-18 óráig van nyitva. Szerdánként különbözõ elõadások vannak. A kiállítás fõleg a formatervezésrõl szól, mivel az iparmûvészeti mûzeum csinálja.
I.C.ram
Felújítottra gondolok!
Degec
más kérdés ha nem tudsz venni újat mert nincs 😄

...egy amerikai álom...

I.C.ram
Az biztos, hogy nem fogsz belõle meggazdagodni. Felújítani valamit sokka többe kerül, mintm egvenni egy újat.
Astaroth
én láttam egy ilyen mûsort,ehhez is kurva sok pénz kell meg tudás is.Mondjuk ha el lehet adni akkor jól lehet keresni vele.

I.C.ram
Pedig jó mókából maradsz ki! Nekem is nagyon álmom, hogy egy veterán autót kikalapáljak! (pl.: Egy 1.-2. gen Defendert.)
Degec
ja és a www.camaro.hu oldalon is végig lehet nézni egy Camaro felújitását képes beszámolókban

...egy amerikai álom...

Degec
nálunk nincs discoveri(elvileg van de az 1000 éves tévénken nem jön be és a sexcstorna is eléggé zizis)pedig jó lenne látni egy autó restaurálását

...egy amerikai álom...

I.C.ram
Ez ismétlés nem? Mert tegnap este volt 4:00 órakor.
I.C.ram
Az! E-Type elég rossz bõrben van szegényke, de kiváncsi vagok mit hoz ki a faszi belõle.
I.C.ram
Amcsi atutók testének 4/5-e amúgy is króm! 😄
Degec
hát egy ilyen autót tényleg vétek összebarmolni!!!!
aki meg optikázni akar vegyen olyan autó amit érdemes telepakonli mindenféle szarral

...egy amerikai álom...

Punker
most kezdõdik aszem legalábbis mintha Jaguár lenne a rosda alatt....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Galy
Ilyet láttam reggel:

CSOCSO
hát ha lenne rá pénz .. ha már megvettem akkor azé nem hagynám ugy..nem dizsire gondoltam..mittom én valami kromszegélyek vagy krom bizbasz valami amitõl más lesz és SZEBB mint a többi
I.C.ram
Ja fõleg olyan diszkómobilosra csinálni.
Manta
vétek lenne hozzányúlni!
CSOCSO
nemtom nekem ez annyira alap hogy ha enyém lenne azonnal csinálnék vele valamit...én nem elégszem meg azzal hogy más festés meg más felnik...jo persze ha meglenne a kosi akkor se lenne pénzem hogy százezrekért sináljak rajta valamit...
I.C.ram
Discoveryn megy egy sorozat, ahol épp egy Jaguar E-Typeot fognak felújítani. Ma lesz (azaz holnap) 4:00 AM Az igazi elsõ rész, mert tegnap csak egy ismertetõ volt a régiautókról.
Galy
tegnap pont láttam egy fehéret. Anyjáigoptikázva

😊

I.C.ram
Nem úgy mint a SUXXRák! 😄D
Galy
minek rárakni optikát??

ezek a verdák alapból úgy gördültek le a gyártósorról, hogy jól néznek ki...

:-)
I.C.ram
és csak 327-es motor van benne. 😊 Ne mintha nem lenne elég, de ennél vannak sokkal nagyobb széria motorok is.
I.C.ram
Ráadásul ez még csak nem is SS vagy RS.
CSOCSO
????????????
Galy
ennyire nincs fantáziád CSOCSO???? 😄DDDDD

CSOCSO
álladék de ezekre semmi optikát nem lehet rakni? olyan sablonos csak a festés meg a felni a más minden ilyen auton.. mondjuk legyen krom a hûtõrács is..
Degec
jaja

...egy amerikai álom...

Galy
USA VERDA RULEZ!!!
Degec

Camaro rulezzz!

...egy amerikai álom...

I.C.ram
Meglesem majd vele. 😊
I.C.ram
Állítólag, aki megvette tõle az nem vigyázott rá, és széthordták az emberek. Mesélte apám, hogy akkora nyomatéka volt, hogy a betont szétvágta egyszer, mikor a hátsó tengely-agy hozzá ért. 😊
I.C.ram
Azért adta el, mert ahol lakott, ott zavarta az embereket, és nem tudott mit csinálni már vele. 😞
Taranov
Ilyenje volt apádnak?
ha eladta vagy nagyon keveset ért a kocsi, vagy nagyon kellet pénz apádnak 😞(
Egy ijenbõl tuti vehetnél Land Rovert 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Manta
Dózsa György úton van a Spirál autószervíz, mellette egy autószalon, és mintha egy ilyen állt volna bent.
Taranov
Bocsi, de engem valóban inkább az újak és a Land Roverek érdekelnek ;-))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Látom senkit nem érdekelnek a a régi autók itt.. Pedig de szép votl az a ZIS, ahhoz képest, hogy Szovjet gyártmány.
Taranov
de 5-ös BMW-t 4 millióért Magyarorszégon is látok.

Taranov
és ezt egy osztrák hirdetési újságban olvasom most, amit 2 hete vettem Bécsben.

Taranov
hát sajnos nem három, hanem 5 millió körül megy 😞(

Manta
német árakról beszélünk
Taranov
Szép, kár, hogy olasz :-((

Taranov
ez komoly?
Wowz ;-))
olyan kell 😊
hasznaltauto.hu -n tudok találni?
Az új 7-es azért nem ment volna, mert nagyon vágyom rá, de én gyûjtök egy házra, nem akartam a nagyitól ilyenre kérni. Meg azért valljuk be, ha nincs annyi pénzem nem kell olyan kocsival járni.