Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kettõ is😊 több nicns belõle..jo lett volna ha megcsinálják szépen...
Sikoly:
Sajna csak dísz!:
Austin Powers styl:
Amugymeg szégyeld magad hogy nem tudtad a Pt-t lefényképezni!😊
még djat is nyertünk, szépen volt átépítve tehát nem is egy sima szürke PT..hanem egy nagyon álladék PT..
gumijainak a fémszálai szikráztak na arrol nem is beszélve hogy "R" ben burnoutolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az azért nem gyenge?))))
A japonál nem voltam valoban de ugy látszik nagy kár mert tuti szétröhögtem volna az agyamat😊))))))))
és egy felvétel is jo lett volna...
tök kircsi volt haver behajtott az autojával (FULL RÉSZEGEN) a nagy sátorban miközben idabent mindenki denszelt ez a barom meg behajtott és elkezdte bõgetni az autot😊)))))))))) hja és a tarto rud mellett 2 centire állt!!!...ugyhogy már kifele is a többi haver vitte ki az autot...
a multkori miskolci özejövetelen elfüstölte a motrát
a japó temetés nem volt valaminagy szám
tömeg ott örjöngött ,h szétverik az autót azt a parkolóban beszáltak a $uzukijukba s elmentek haza 😊
az egyik autó bezorult a bigfoot 2 kereke közé s nem tudott mozdulni 😊
ekkor nézök elkezték kiabálni ,h "na mi van? a japán autó gyözött?"
az autók ténleg jók voltak fõleg az osztrák Corvettesek
de a Lowrider Impala is fasza volt
a szombatigumifüstölés is
egy holland kisbusz a végén már a felnit pörgette 😊
amúgy az öszes kép megtalálható itt
...egy amerikai álom...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
én is nagyon szivesen ültem volna be egy igazi kerregõs csörömpölös v9asba de az a piti cruiser is ott volt a szeren fõleg amikor mentem a csöcsös csajokhoz mosatni.. mondjuk autopályán is vezettem de az nem volt olyan jo😊
amugy most voltak a legtöbben..kit érdekel ezelött x évvel milyen 100 autot láttál te?😊))))))))))))
hja nem is mondtam volt kint egy amcsi rendszámos SUPRA!!!!!!!!!!!!!!!!! most jutott eszembe.. tök kircsi volt.. mivel komárom tök kicsi..vacsoránál az éttermekbõl vay mindegyik autot 10 szer láttam eldübörögni..és egyszercsak egy szürke amcsi rendszámú supranovica is elment..de mire odaértünk a tábrohoz épp ment el a Supra😞((((((
szal nemtudtam meglesni közelebbrõl...
olyan ford terepjáro ami kb 10 méteres volt😊 és a motorháztetõ a majdnem 190 centiméteredik fejemnél volt😊))))))))))))))))))))))
aztán volt olyan jeep wrangler ami katonai HUMMER aljára volt megcsinálva de valami veszettûl szépen és KAMÉLEON festés... tudjátok az ami a suprán is volt és minden féle szinû..másik auto...
auto nagyon komolyan betertva mûszõrrel... párduc minta.. de veszett vol..még a kereken lévõ szelepsipkán is volt mûszõr😊)))))))))
olyan stingray ami tiszta austin powers styl volt😊 olyan hülye szinei voltak hogy jujj😊 nagyon álladék volt.. aztán egy régi corvette...de olyan motorral hogy jujj.. motorháéztetõ alja persze full tükör meg minden..ááárgghh... jeep wrangler..piros airbrusholt..ezernyi lámpa neoncsõ két lázer az auto elején..és benne egy pasi talpig indián szerelésben tollas indián sipka meg minden.. nagyon komoly volt..olyan fecskeszárnyú auto hogy olyat csak nagyon fasza amcsi filmekben láttam....stb stb stb.. TZöbb mint 600 kocsi volt.. vasûárnap délben jelentették be hogy megvolt a 600adik kocsi...szal jöttek mééééég..volt a 600 között jo is meg szép is.. volt ami a legocsmányabb v8 as díjat kapta de volt olyan auto ami amcsiban is toppnak számítana...
hja ha valami érdekesen van fogalmazva az a pia miatt van... nah csááááááá...
hehh persze nem is igaz..18 éves hostess kisasszony..vagy mivanmááá...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"Life is around you and in you.\"
vazze CSOCSO, nem szoltál, hogy jöjjek? 😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
szar=kaki szindróma!
Egyébként CSocso-n nem csodálkozom,bazze macskát tart nem is eggyet😊Lassan Csöcsi lesz😛
😄DD
Milyen csaj már aki nem fér be egy ami kocsiba?
Lehet ,hogy egy bölény volt...
no mindegy...azért degec jöhettél volna egyet sörözni😊 ehh én most is alkoholizálok..visszasrom az egészet... két dolgot hiányoltam:
1)bölényszarv a motorháztetõkrõl.. sehol senkinek..
2)KOMOLY ZENE.... senki nem rendelkezett több száz vattos zenével...
no mindegy.. amgy amikor mentem nagyon ugyan az volt a feeling mint a Suprában..
MINDENKI MEGNÉZETT MINKEEET😊))
amugy annyira sajna nem éreztem át az amcsi auto vezetési feelinget hisz ebben egy kicsi 4 hengeres motor volt..hiába amcsi auto...
szal nagyon király volt.. nagyon sok gyönyörûûû auto volt.. áés volt sok nagyon gány amcsi auto.. trabant belsejével vetekedett.. rohadt az egész auto.. de volt ami kivülrõl szép volt és belõlrõl volt trabant szintû...
és kirázott rendesen a hideg mikor a felvonulás ekött mindenki elkezdte bõgetni az autoit a parkingban.. jesszusomm,,,,
😊 kicsit lehetett vlna még jo.. mert sajna a big footrol lenmaradtam... a lányt akit vinni akartam magammal nem fért be az autoba😞(
igy maradtak a helyi jányok😊
van is egy kis WEST reklámos csaj száma😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
amugy mi mentünk az airbrushos PT vel...
De nem félj Bf-ben továbra is megkapod az ólomadagodat😛
És most megyek nyelvtant tanulni mert ez a mondat sem sikeredett értelmesre😄
vízes:
havas:
sziklás:
elegance:
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17