Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
persze, de azért az off-road is csak egy auto-killer cucc, de mondjuk a National Geographicon lehet látni olyan filmeket, ahol sivatagba, hegyekbe, õserdõbe mennek forgatni kocsival, és azért oda komoly cuccokkal, Land Cruiserrel, Land Roverrel, Pajeroval mennek, Patrollal, esetleg Jeeppel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
BArátom, ez egy poén.
Ezt a Totalcarban mondták, meg a Slágerrádióban, ott sem akárkik, hanem azok a töketlenek a Bochkor és Boros, és a Totalcar sem egy komoly mûsor.

Szóval maradjunk annyiban, hogy ez egy vicc.

Valószínûleg valakinek feltûnt, hogy egy picikét picikét buzis az autó eleje, és ezért kitalálta a franciákat, akiknek pl. a nyelvük különöseb buzis, meg az autóik többsége is. Ennyi.

Ez olyan, mint mondogatják, hogy a Széchenyi Fürdõ olyan buzi hely, hogy a zuhanyzóban ha leejted a szappant nem hajolhatsz le érte, hanem ki kell rugdosnod a sarokig, és csak ott veheted fel, de csak úgy, ha a hátadat a falnak támasztod 😊))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
az tény hogy nem egy Landcruiser, vagy Land Rover, magyarul nem Off Road versenyekre való, de azért elboldogul dimb-dombon ez is...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
ja...azt írják, hogy nem terepjáró és ezt mindenki azonosítja azzal, hogy már a legkissebb kavicson felborul/felrobban/elakad....nos ez egy nagy MARHASÁG!! magam is meglepõdtem, hogy milyen helyeken elmegy a kocsi...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

HuAn82
Most azért ócsárolni egy autót mert francia melegek IS használják?Használnak melegek Mercedest,Audit,stb....akkor velük mi a helyzet?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
De most nem konkrétan az XC 90-re gondoltam, arról csak annyit tudok, hogy nem terepjáró és a francia melegek legkedveltebb autója 😊))
az, hogy nem terepjáró, nem gond, mert a Brabus Mercedes 7.3-as 550 lóerõs motorral sem terepjáró 😊))
Csak abban nem férnek el a melegek.

Taranov
Az igaz, hogy írnak sok marhaságot, de van amit az ember kevésbé tud megtapasztalni saját maga az esetlegesen hiányos szakértelmével, mint amit el tud olvasni színvonalas újságokból.

[Walaki]D`Lair
azt a kurva....nahát...erre nem gondoltam...micsoda megbízható infókat lehet olvasni....hááát...

Taranov
Biztos olvasott róla 😊)

[Walaki]D`Lair
miért is?

sztem még csak közelrõl se látott XC90-et...nemhogy ült benne

CSOCSO
szvsz még a héten lesz valami belõle..kõ kábelt venni.. kõ digizálni.. és kõ megvágni...
Taranov
na kezdõdik a második menet.
ding ding
az elsõ menetet I.C. Ram kiütéssel (KO 😊 nyerte.
Walakinek van esélye most egyenlíteni.

Pyx
miko'? 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
Hja Hummer😊 Bratyoék mindíg mennek ki OFF ROADRA és mivel auoszerelõ (vizsgán vagy hol egy concept autot kellett építeniük) és mesélte hogy már párszor nevetséges helyeken ragadnak el a HUMMERek...
egyik helyen egy Toyota elment ott ahol a HUMMER nem tudodd felmenni.. igaz abban a toyotában én is ültem és le akartam beszélni a havert hogy ne menjen fel egy kissebb hegyre mert felborulunk... FELMENT....😊)
CSOCSO
he?😊))))))))))
[Walaki]D`Lair
Marhaság...

Manta
De gejl!
CSOCSO
videok lesznek!!!.... lesz egy összevágott valami zenés bizbasz...elvileg..😊)
aztán lesz egy külön csak a felvonulásrol.. ez mihez képest sikerült jol.. egy kézzel vettem fel kinyujtva a kezemet az ablaktetõn a PT ben...de azért jo lett..néha kicsit rázkodik meg rezeg a kezem de azé jo az😊)
autokat is vettem fel de azt jo lenne belepréselni a zenés összefoglalóba.. talán össze tudnám nyomni 10 percbe az egészet...de ebbe nem lenne benne a felvonulás....mert az külön 5 perc...jut eszembe nagyon fasza volt...
Degec nemtom mennyire emléxel a helyszinre.. ahol be kell jönni.. van egy hatalmas nagy "kapu"...
boltíves kapu...a PT ben szar a cd lejátszo és csak néha olvassa be...mikor beérkeztünk pont a boltv alatt 100 ember vett krül és a buzi cd lejátszo pont elkapta a cd-t (Eminem) és igy kezdett: AMERIKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
nagyon fasza jelenet volt.. majdnem könnybelábadt a szemünk😊))))))))))))
Manta
De legalább a Volvo ne degradálná a saját modelljét azzal, hogy kihoz belõle full elsõkerekes változatot.
I.C.ram
XC90 nem más mint egy kombi, nagy kerekekkel csúnya orrrésszel, és még sokat is kérnek érte. Kamú 4x4 van benne. azon se csodálkoznék, ha az M7-es "jóminõségû" útain is elakadna 😄
Taranov
de én tudom, hogy olyan terepen elakadt volna az az "autó". 😊))

[Walaki]D`Lair
Azért nehogy azt hidd......ki lett az már próbálva....😊

Taranov
Nyugi, tudom, pl. egy Daewoo Ticoval kitûnõen lehet terepezni száraz úton. Egyszer elakadtam vele homokban, meg egyszer sárban, de ezekben az XC 90 is elakadt volna, mert elég nagy volt.

[Walaki]D`Lair
LOÁL.....Azért nem kell mindent elhinni, hogy szar terepen..."a Volvo XC90 nem terepjáró" = Nem OFF ROAD sárdagasztásra való....

de amúgy nem rossz

Taranov
és milyen terepen menjünk? 😊)
nehogy elakadjon a murvaúton :-DDDDDDDDD

[Walaki]D`Lair
Akkor 1x menjetek vele....

Taranov
nem beleülni kell, hanem menni vele 😊)

[Walaki]D`Lair
Mentek a picsába...😄DDD

1x üljetek bele és nem mondanátok...😄DDD

videót mikor nyomod fel?

\"Life is around you and in you.\"

Degec
Csocso nem csináltálképet a 69-es Mustangról???
vasárnap már nem volt erõm kimenni igy jól lemaradtam róla
amúgy az a sikoly(Sherif) szinte minden autóját igy szétbarmolta 😞

volt egyMustang is ami szikrázot 😄

...egy amerikai álom...

Taranov
számból vetted ki a szót.
Gumós ürülék kerekeken 😊)))

ÁjjLe BoBBi
négy keréken guruló szarcsomó 😄DDDDDDDDDDDDDDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Taranov
Bocsánat, visszaszívtam, csak drága, új Defenderek vannak a hasznaltauto.hu-n.
Mondanám, hogy nézz szét a Könyves Kálmán krt.-i Wallis Dunában, de nemrég vittem a Rovert szervízbe, és nem volt Defender 6 millió alatt, csak újak tele extrával.

Taranov
Ilyeneket már elég kedvezõ áron lehet vásárolni.

A www.hasznaltauto.hu -n nem nézted?

Astaroth
Ilyet láttam leselejtezve a nyúli kertünk mellett sárga volt.Lehet még most is ott van.

I.C.ram
Mi az, hogy semmi extra??? 😄 Pont ilyet akarok én is csak a szine legyen más 😊 Egyébként köszi, hogy gondoltál rám 😄
Manta
Ezt neked kaptam le, igaz semmi extra.

HuAn82
Akkor is ez a legszebb!!

Ûrszekerek...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Nekem ez kéne a legjobban, de mindegyik jöhetne azért 😄
Taranov
szép darabok 😊)

I.C.ram

Safari Soft TOP is rulz 😄
Taranov
Hát azért szerintem az új, Defender is jó 😊)

I.C.ram
I.C.ram
Azért egy ilnye golyóállót is bevállalnék 😊

I.C.ram
Fasza terepszinû festés hóban 😄 Kicsit sem feltünõ 😄
I.C.ram
Ezért a régi 2-es Defenderért odadnám a félkarom. 😊

I.C.ram

Na ez mi? 😄
I.C.ram
ami nem is néz ki jól 😊
I.C.ram