Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
na vajon ezt miért írtad, Defenderke? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Kussmá!! 😄
Taranov
nem volt szó itt forró talajról, szerintem értelmetlenné kezdett válni a vita, mert olyat nem tudsz mondani, ami megmagyarázná, hogy miért nem jó a Passat. És ez sakkhelyzet volt ide, mert a Passat az egy jó kocsi, még ha nem is annyira elegáns, nem is annyira gyors, és valaki szerint nem is annyira szép (mondjuk szerintem is) mint mondjuk egy Chrysler 300 M, akkor is jó autó, nagyon is jó autó, mert nagyon sokan járnak Suzukival, és az is egy elég megbízható, elfogadható méretû, és árú egyszerû autó, tehát akinek nem telik drágábbra, teljesen jogosan mondja arra is, hogy jó autó.

És amit elmondtál a német autókról, az teljesen igaz, de ettõl még azok nagyon jó autók, és a régies, hagyományos forma pedig elegánssá teszi, és az Audi A6 pl. sokkal drágább, mint mondjuk egy amerikai társa, de azért mégiscsak egy Audi, ami jelent valamit, attól függetlenül, hogy a itt és a Totalcarban folyton fikázzák.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Jano
Nem.

Hát persze! 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

GregSB
True!

Pyx
Audi:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Hmm itt foró lett a talaj mi?Na de hagyjuk...

Nemtetszik ,hogy a német luxus autók többsége már csak a régmúlt preztizsére épít.Semmivel sem jobbak mint a Japán/Amerikai csodák többsége mégis képesek jóval magasabb árat legombolni!

\"Life is around you and in you.\"

Taranov
én sem hiszem, hogy komolyan gondolta.

Egyébként visszatérve on-topikra, várom, hogy mondj egy valamit, amitõl rossz autó a passat.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
igen, beszótam.
szój vissza vagy baj lesz

Hát akkor nem értem mi a francon vitatkozol ember?Folyamatosan ellentmondasz magadnak!Egyébként szerintem rajtad kívûl senki nem vette kötekedésnek!Azt hiszem arra való a forum ,hogy megosszuk egymásal a véleményünket.
Sajnálatos ,hogy a mai értékrend ilyen(régen ez nem lett volna vicces:sõt)Ettõl függetlenûl nemhiszem ,hogy Csocso vagy bárki komolyan gondolta volna,de ez akkor sem vicctéma!

HuAn82
Bepofáztál???

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
http://www.ferrari.com/cgi-bin/fworld.dll/ferrariworld/scripts/gt/production/cars_oggi_intro.jsp?title=575M_MARANELLO&carIdx=1

azért ez szép darab.

Taranov
én biztos nem fogok röhögni sem a holokauszton sem rajtad, de nem is fogok belédkötni.

Inkább csak annyit mondok, hogy én inkább Rolls-Royce-ot vennék, mint Ferrarit.

Oke akkor elkezdek szórakozni egy holokausztal kapcsolatos képel!
Huahahaha milyen vicces lesz

Szánalmas

Taranov
te meg indokolj öregem, nehogy kiszavazzanak

Taranov
a logikámmal nincs baj, de én a Kübelwagennel kapcsolatos beszólást kötözködésnek vettem.

Taranov
hát ezaz, itt senki nem a hullákon nevetett, hanem Csocso-n.

valamivel nem értek egyet=provokálás
írni fórumba=bepofázni

Valahogy nem jó a logikád öregem

HuAn82
Nem jó a Passat!

Tudom ,hogy téged nemérdekel szarjancsi ,de azok ott meghalltak és még közvetve se jó vicc nevetni rajta(elsõsorban nem neki írtam)

Taranov
4258 helyett 4285 !!!!

Taranov
Nézz csak szét a 2003. aug. 26-i 4258-as üzenet környékén, meglátod, hogy csak úgy beszóltál Galynak, hogy ellenkezzél.
Mert ugye olyan kellemes másokat provokálni.

Taranov
de kurvára idegesítõ tud lenni ez az állandó okoskodás.

1., ne keresd ki a pofázik szó jelentését, mert mindenki által használt jelentése a beleszól, beszól, megszólal, szól. Ennyi.
2., Ha már a magyar nyelvnél tartunk, akkor a létszives=légyszives.
3., ott vagy ahol akarsz, engem te nem zavarsz, de ne pofázz be idiótaságokat, hogy pl. nem jó a passat, mert nem tudsz rá mondani semmit, hogy miért nem jó. Még ha egy hibát tudnál is, vmi tesztbõl, tudjuk jól, hogy az nem azt jelenti, hogy az autó nem jó.
4. engem nem provokálsz, hanem irritálsz az értelmetlen ellenkezõ kellemetlen stílusoddal.
4.,

Taranov
😊))

"múltkor Galy-nak pofáztál, hogy nem vicces az a felni meg minden"
1.Felni?Nemtom eddig mit néztél,de nem jó helyen keresgélsz.Én azokra a szomjanhalt német katonákra írtam(és azt hiszem igazam volt ,de ma már ilyesmin röhöghetünk:gratula)Egyébként csak neked csak most kikerestem a pofázik szó jelentését:"Sértõ v. nagy hangon beszél,felesel"
Én nem érzem úgy ,hogy sértõen beszéltem volna!
2.Létszives hagy döntsem el 'pinghuszár' hány szóban válaszolok!Egyébként nem jellemzõ az egydzavas hozzászólás ha megnézed.
3.Talán akárhol lehetek a fórumban!Egyébként folyamatosan olvasom a topicot.
4.Néha tényleg provokálok(najó soxor)😛

CSOCSO
neeeeeeeeeeem... régi pözsó 306.. nem az uj.. 10 évvel ezelötti.. elég gagyin néz ki...de akkormég húúúúúúúúú... meg még volt kép gyönyörû citromsárga trabirol is😊)))))))
Astaroth
mi olyan furcsa ezen?

Taranov
te meg mindenbe belepofázol, múltkor Galy-nak pofáztál, hogy nem vicces az a felni meg minden.
És folyton csak értelmetlen szavacskákat írsz be, semmi normális indoklást.
Talán nem is kéne itt lenned, ha nem szólsz hozzá az autókhoz?

Taranov
új pözsó 306??

nem

CSOCSO
ma néztem egy csomo 10 éves auto motor sport magazint😊 érdekes dolgok voltak benne..pl nem is tudtam hogy a dodge viper srt10 motorjába eléggé belenyult a lamborghini. meg volt még elég sok sokosság..poén volt nézegetni hogy húúúúúúúú nemsokára megjelenik a pözsó 306😊
GregSB
Rossz napod van?

Egyébként igaz amit leírtál.

I.C.ram
Mármint M7-est 😊
Taranov
Passat az király. Nekem senki ne mondja, hogy nem.

Taranov
Suzukiban is leszakad, pedig az olcsóbb.
Egyébként inkább Rolls-Royce-ot vagy Bentley-t vagy Audi S8-at vagy 7-es BMW-t, vagy Jaguart vennék mint Ferrarit.

I.C.ram
Errõl van szó!
Astaroth
marha jól fog kinézni a jövõ évi Pözsó!

Jano
Óköszi!

Manta
Kemény, de igazságos komment!
Jano
Bazmeg. Sportautókról beszéltek. Szerinted minek nagyobb a rugóútja, egy F40-nek, vagy egy Passat-nak?

Gratulálok. Ismét a gyerekes, "fú, 220 van beleírva" szintet hozzátok!
Bocs, de már nem elõször van így, és most már inkább bosszantó, mint vicces.

GregSB
Nem fapadosak, hanem vérbeli sportautók. Baromi alacsonyan van az alljuk, kemény a rugozásuk, hogy jobban tapadjanak az útra. Arról már nem a Ferrari és a Dodge tehet, hogy a magyar utak qrva szarok, és 100km után leszakad a veséd egy ilyen kocsiban...

Taranov
az nem volt még 70 éves, csak hamisított személyije volt. Egyébként meg a nyugdíjából vett Ferrarit, ebbõl arra lehet következtetni, hogy TB-csaló. 😊)

Na mindegy, amit írtál (#4329) az hülyeség, egyébként meg peace. 😊)

I.C.ram
Nyilván nekik van már rá pénzük.
CSOCSO
és azért mert azt mondtam hogy fapados az nem azt jelenti hogy szar auto..csak azt hogy megérzel akármin amit átmész..érted?...
CSOCSO
naaaaaaaaah... hovaaaaaaaaaaa...micsi??😊
természetesen nincsen..de ezért nem kéne leszarozni...tegyük hozzé elöbb lesz Suprám mint neked ferrarid😊 hogyhogy hagyjuk a mi a szar dolgot...
nem egy kategoria.. ez látszik az árán is...
I.C.ram
"fapados ferrari" LOL!! 😄 Ferrarihoz képest Supra egy traktor. Sehol nincs a supra egy ferrarihoz.
CSOCSO
nevetséges de több 70 évest láttam már ilyen autokban mint fiatalabbakat..beleértve a 30 éveseket is!!!
Taranov
hát igen, egy ilyen nagystílû ember mint te.
Bakker, anyád nem tudja, õ nõ.
A nõknek az ágyban kell jóknak lenniük, az idõsebbeknek meg a konyhában, nem az autóban 😊)
A Viper meg egy szar. De a Ferrari 550 maranello, hát nem hiszem, hogy fapados.

CSOCSO
vezetett már valaki ilyen szintû autot??? nekem több ismerösöm is.. egyik pl vipert.. az édesanyám ferrariban ült.. mindegyik azt mondta fapadosak.. megérzed a legkissebb követ is....