Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát Trabantal még a Budapest-Balaton távot sem tudod megtenni tömítés csere nélkül szal inkább minél egyszerûbb a szerkezet annál könyebb javítani(Trabant viszonylatban)

\"Life is around you and in you.\"

Manta
Akkor azt mond meg nekem, hogy mi köze van annak, hogy igényesebb anyagokból raknak össze egy autót ahhoz, hogy milyen hamar fognak rajta mûszaki hibák elõjönni (és milyen sok). Szerintem qrvára semmi.

Már hogyne lenne köze?
Manta
Suzuki jobban veszi a kanyarokat/sportosabb - ezt nehezen hiszem, fõleg a gyári virsligumikkal.
Manta
Persze, meg a 4 ütemû trabant is az. Minél egyszerûbb egy szerkezet, annál nehezebben romlik el. A suzukinál meg kevés mûszakilag egyszerûbb kocsi létezik manapság.
Manta
Hogyhogy?
[Walaki]D`Lair
Az meg atomnagy faszság, hogy német autó sokkal jobb mint a japán....higgyétek el nekem...eggész véletlenül értek hozzá...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
És a Suzuki minõségével sincs semmi baj...eléggé megbízható autók...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
1-) Motorban jobb, mert az 1.4-es legkisebb motor 103 LE-s, és 193 a végsebessége. -->> Suzukinak 1.3 a legkisebb, 93LE-s
2-) Belülrõl sokkal elegánsabb, mert puha mûbõr boritása van --->>> drágább/felesleges egy kiskategóriás kocsiba
3-) sokkal tágasabb --->>> hülyeség
4-) kívülrõl sokkal szebb --->>> szubjektív, nekem a Swift is tecc
5-) sokkal ritkább --->>> drága
6-) Sokkal kényelmesebb a rugózása --->>> Suzuki jobban veszi a kanyarokat/sportosabb

GregSB
Akkor azt mond meg nekem, hogy mi köze van annak, hogy igényesebb anyagokból raknak össze egy autót ahhoz, hogy milyen hamar fognak rajta mûszaki hibák elõjönni (és milyen sok). Szerintem qrvára semmi.

Ráadásul féreértetted a hozzászólásomat. Én nem Japán vs németautó vitát akartam kezdeményezni a hasonlatommal, hanem csak arra akartam célozni, hogy az Audi egyáltalán nem olyan nagy "überauto", mint amilyen mítosza van neki itthon Mo.-on. Mondjuk nem a Toyotával kellett volna összehasonlíanom az tény, hanem mondjuk Lexussal, Infinityvel, vagy Acura-val.

I.C.ram
Rover régen elég elit autó volt. Mára a középosztály autója.
HuAn82
Suzukihoz próbálja hasonlitani a Rovert.Szerintem elment az esze...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Talán a Rover 75, de az sem az igazi.
I.C.ram
Ember! én a formatervezésrõl beszlek!! Egy Suzukiba is lehet rakni bõrûlést, még sem lesz elegánsabb.
Gladiator
mi a vita tárgya?

Taranov
és a minõséget még nem említettem, csak te.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
hülyeségeket beszélsz, de annyit.

Kezdjük ott, hogy miben jobb.

1-) Motorban jobb, mert az 1.4-es legkisebb motor 103 LE-s, és 193 a végsebessége.
2-) Belülrõl sokkal elegánsabb, mert puha mûbõr boritása van
3-) sokkal tágasabb
4-) kívülrõl sokkal szebb
5-) sokkal ritkább
6-) Sokkal kényelmesebb a rugózása

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Max a legdrágább roverek elegánsak, de a kisebbek kb Swift kategória, csak jobb minõsége.
Taranov
na jó, most mit mondjak neked, azt, hogy kussmá vagy azt, hogy nincs igazad?
Mert nincsen.

I.C.ram
Már semmi elegancia nincs bennük. Olyan mint valami japán szar.
Taranov
ebben igazad lehet, de azért a 75 is egész jó, meg a 25-ös is. A 45-rõl nem hallottam még semmit.

I.C.ram
Rover is már tök szar autókat gyárt! Régen sokkal jobbakat csinált.
Taranov
angolok tuti istenkirályak, olaszokat nem tudom, lehet, hogy ciki, nem ciki de az életben még csak alfa 156-ban ültem meg vmi régi alfában.

Taranov
azért a Rover nem lankad 😊)
De hát az angol az megint más. Már eleve õk maguk is elég elegánsak, nem mackóban mennek dolgozni, mint az amcsik, nem igaz? 😊)

Taranov
azért ne túlozzunk, nagyon elegánsak.

Taranov
a presztízsre gondoltam.

Az Audi A6 elsõ szériája elég régen volt azért.
És mondjuk annak a Chryslernek is vannak hibái pl. amirõl Manta beszélt még régebben ebben topikban.

Taranov
a kussmá -ra.

Gladiator
köszi szépen. mondjk nekem a régi a kedvencem. és elõlrõl. háta nem vki király, de akkor is imádom

HuAn82
Stola S82 Spyder

Leginkább az 1955-ben elhunyt James Dean alakjához köthetõ a Porsche legendás 550 Spyder modellje, amelyet az olasz Stola Group design-központ legújabb tanulmánya elevenít fel. A Boxster alapjaira épült S82 Spyder koncepciót 450 lóerõs turbómotor hajtja, elnevezése Stola 82. születésnapjára utal. Az 550-hez hasonlóan a versenyautós tanksapka a motorházfedélre került. Eltûntek a kilincsek is - az esztétika oltárán feláldozott zárak helyett az ajtón behajolva a belsõket kell használni. A szélvédõt 10 cm-rel alacsonyabbra szabták, míg a hátsó részre nagyobb levegõbeömlõ-nyílásokat építettek. Annak ellenére, hogy az S82 a leghíresebb Porsche sportkocsik egyikét eleveníti fel, nem találhatunk emblémát az autón. Alfredo Stola, a design-cég vezetõje szerint az autógyártók a partnereik, így õket is és márkáikat is tisztelik.

carpage.hu

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Írtam én,hogy Isten király beltér???Egyszerûen csak jobbak.Ennyi...Beltérben az angolok és az olaszok a legjobbak(szerintem).

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Gladiator
na, az én álomautóm egy porsche spyder. van vkinek róla képe?

I.C.ram
Pedig elég so kferrariban az van 😊
I.C.ram
Persze, hogy sokkal jobb a német! De azért azzal túlzás érvelni, hogy a németek istenkirály belteret csinálnak, mert azért õk is elég spúrok 😊 Mondjuk az tény, hogy a japán gyártják a legfapadosabb beltereket.
CSOCSO
aki szeretne leszedni többszáz le-s autokrol videokat (ferrari-porsche-nissan-supra-viper stb)
akkor go to racingflix.com
regeld magad..
ha nem jönne jobb klikk letöltés flashgettel stb...
akkor a filmre jobb klikk és nem mentés hanem megnyitás uj ablakban.. majd ami fent megjelenik azt a linket tedd a flashgetbe vagy ha mediaplayer jon akor jobb oldalt a filenavera jobb klikk majd tulaj... majd az ottani lenti címet copy paste to flashget...és jön minden értelmes sebességgel..
Astaroth
Szerintem meg hülyeség általásnosítani!A legtöbb japán autót japánba tervezték!Most kezdenek megjelenni az európára tervezett autók!

CSOCSO
elég hülyén nézne ki fabetét egy feraribanvagy suprában...
HuAn82
Még mindig jobb mint a japán.Az angol autókban igazad van.

I.C.ram
Nem mondtam. Csak azt, hogy németek sem arról híresek, hogy minõségi a beltér. Az angol autóknak nagyon szép a belsejük, de mióta megvette a BMW, kezdenek lankadni.
HuAn82
Miért a japánban talán fa van???

CSOCSO
loál ez az igazi hülyeség... legjobban tuningolható dögök.. kezdhetük a suprával...800...1200lovacska...hm........
I.C.ram
A német autók pont arról híressek, hogytele van a belsejük mûanyaggal.
HuAn82
Igazad van kivétel a motor.Azt a japánok is nagyon jókat csinálnak.

traXion
És a Toyota karoszériája? Rákönyökölök és behorpad, ez az Audi-nál, és a német autóknál sose fordul elõ! Nameg, hogy a német autók belseje sokkal igényesebb mint a japán "mûanyag-csodáké"! A japán motorokról ne is beszéljünk... gyengék, de nagyon!

I.C.ram
Nem tudom mire gondolsz.
Pyx
igen 😊)))))

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
még nem fordult elõ 😊)

CSOCSO
hát.. akkor ezért csuklom olyan keveset.... 😊))))))
Punker
ja, mivel Egerben nem sok Supra van 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
Volt már olyan nektek hoy megláttatok egy Suprát és rám gondoltatok?😊)))) vagy állandoan ez van?😊)))))))
Taranov
ne értsd félre, én szeretem a Defendert, meg az összes Land Rovert 😊)