Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"
Már hogyne lenne köze?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
2-) Belülrõl sokkal elegánsabb, mert puha mûbõr boritása van --->>> drágább/felesleges egy kiskategóriás kocsiba
3-) sokkal tágasabb --->>> hülyeség
4-) kívülrõl sokkal szebb --->>> szubjektív, nekem a Swift is tecc
5-) sokkal ritkább --->>> drága
6-) Sokkal kényelmesebb a rugózása --->>> Suzuki jobban veszi a kanyarokat/sportosabb
Ráadásul féreértetted a hozzászólásomat. Én nem Japán vs németautó vitát akartam kezdeményezni a hasonlatommal, hanem csak arra akartam célozni, hogy az Audi egyáltalán nem olyan nagy "überauto", mint amilyen mítosza van neki itthon Mo.-on. Mondjuk nem a Toyotával kellett volna összehasonlíanom az tény, hanem mondjuk Lexussal, Infinityvel, vagy Acura-val.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kezdjük ott, hogy miben jobb.
1-) Motorban jobb, mert az 1.4-es legkisebb motor 103 LE-s, és 193 a végsebessége.
2-) Belülrõl sokkal elegánsabb, mert puha mûbõr boritása van
3-) sokkal tágasabb
4-) kívülrõl sokkal szebb
5-) sokkal ritkább
6-) Sokkal kényelmesebb a rugózása
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mert nincsen.
De hát az angol az megint más. Már eleve õk maguk is elég elegánsak, nem mackóban mennek dolgozni, mint az amcsik, nem igaz? 😊)
Az Audi A6 elsõ szériája elég régen volt azért.
És mondjuk annak a Chryslernek is vannak hibái pl. amirõl Manta beszélt még régebben ebben topikban.
Leginkább az 1955-ben elhunyt James Dean alakjához köthetõ a Porsche legendás 550 Spyder modellje, amelyet az olasz Stola Group design-központ legújabb tanulmánya elevenít fel. A Boxster alapjaira épült S82 Spyder koncepciót 450 lóerõs turbómotor hajtja, elnevezése Stola 82. születésnapjára utal. Az 550-hez hasonlóan a versenyautós tanksapka a motorházfedélre került. Eltûntek a kilincsek is - az esztétika oltárán feláldozott zárak helyett az ajtón behajolva a belsõket kell használni. A szélvédõt 10 cm-rel alacsonyabbra szabták, míg a hátsó részre nagyobb levegõbeömlõ-nyílásokat építettek. Annak ellenére, hogy az S82 a leghíresebb Porsche sportkocsik egyikét eleveníti fel, nem találhatunk emblémát az autón. Alfredo Stola, a design-cég vezetõje szerint az autógyártók a partnereik, így õket is és márkáikat is tisztelik.
carpage.hu
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
akkor go to racingflix.com
regeld magad..
ha nem jönne jobb klikk letöltés flashgettel stb...
akkor a filmre jobb klikk és nem mentés hanem megnyitás uj ablakban.. majd ami fent megjelenik azt a linket tedd a flashgetbe vagy ha mediaplayer jon akor jobb oldalt a filenavera jobb klikk majd tulaj... majd az ottani lenti címet copy paste to flashget...és jön minden értelmes sebességgel..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"