Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz az infót!Ez a a telefonszám milyen intézményhez kapcsolódik?

\"Life is around you and in you.\"

I.C.ram
Ha nem hiszed el, itt van. http://www.autod.hu/detail.php?mid=4&vid=9367
[Walaki]D`Lair
Na...nesze Taranov...ki is égett be?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Igaza van Walakinek, mert ismerõsöméknek is 1.6 Swiftjük van. A legújabb generációs Swiftek már nem 1.6-osak, de a régebbieket mind lehetett 1.6-ossal is venni.
[Walaki]D`Lair
Hát öcsém! 1.6-os Swift-en tanulok vezetni! Az lehet, hogy már nem lehet kapni, de VAN 1.6-os Swift...2000/2001-es modellév...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Na Roverke keress nekem inkább Audi 80 Coupe olcsóért!
Taranov
nagyon remélem, hogy érted, mert már kezdelek hülyének nézni, de tudom, hogy nem vagy az, csak kötözködsz egész nap, nincs jobb dolgod.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
én tökéletesen értem, de kevered-kavarod a kását értelmetlenül.
Szerinted a Rovert ugyanazoknak gyártják, mint a Suzukit?

Nem, nem azoknak, mert azok nem tudnak annyit költeni egy autóra.
Akiknek a Rover 25-öst tervezik, azok ígénylik a puha mûbõr melsõt, érted már?
Mert mi vettünk még 2003 elején egy Rover 25-öst, és mi ígényeltük a puha mûbõr belsõt, de nem is terveztünk Suzukit venni, pedig tudtuk, hogy olcsóbb, érted?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
szkenneljek árlistát bazmeg?

I.C.ram
Inkább keressetek nekem Audi 80-as Coupet jó áron!!
[Walaki]D`Lair
Sajnálom, ha nem érted, hogy mire akarok kilyukadni...

[Walaki]D`Lair
Képzeld, van 1.6-os Swift...látszik mennyire értesz a témához....

Taranov
ja, ezt nem tudtam 😞

Manta
IQ + = SKODA
Manta
Favoritból is van VW. Látszik is rajta, hogy mikortól.
Taranov
Igen, azért az komfortosabb. Meg ugye a favorittól újabbak már VW-esek, a Felicia is.

I.C.ram
😄
I.C.ram
Jó kis autó az, de az most inkább nem 😊
Manta
No. 3. topik lettünk.
Manta
Kicsit rákalapálsz, és kész a kübelwagen.
I.C.ram
Szlovákiában Skoda Feliciára van igény 😄
Manta
VW Bogár nem érdekel? 😄 Van egy eladóm.
I.C.ram
Azt szerintem fizetik helyettem 😄 Be jó a diák élet 😉
Manta
Télleg? Sok volt a duma.
Manta

Taranov
kinézek az ablakon, látok eleget. Minden harmadik autó ilyen.

Taranov
megint eltértél a témától. Most a kispénzûekkel jössz, eddig a suzukit védted.

Taranov
jaja, hülye az összehasonlítás, de már úgylátom kiléptél, csak walaki kötözködik tovább.

Taranov
nem felesleges, mert mielõtt ellopták a Rover 25-öt, azért vettünk Rovert és nem Suzukit, mert nem olyan ocsmány a belseje, mint a Suzukinak. És angliában nincs igény a Suzukikra, de még Szlovákiában sem. És egyáltalán nem felesleges a puha mûbõr, azért veszi mindenki, hidd el, azt az autót nem az ára miatt veszik.

Degec
hát azért nem éppen én nyugodt szivvel megvennék egy 30+ -os Amcsi Vasat

...egy amerikai álom...

Degec

...egy amerikai álom...

Manta
Biztosítást, súlyadót fizetik helyetted, vagy neked kell?
Degec

...egy amerikai álom...

Taranov
De 1., nincs 1.6-os Swift, 2., azt mondta I.C. Ram, hogy a Rover 25 olyan mint a Suzuki, csak jobb minõségben. Õ a Swiftre gondolt, Suzuki alatt azt értjük.

Manta
Mindjárt sasolok egy trédert, és megmondom mit vegyél 😄
Taranov
deeeeeeeeeeehogy, drága, te félkegyelmû, nem nézel árlistát?
Amit én mondok a modellekkel kapcsolatosan mind hivatalos Suzuki árlistából szopom.

Taranov
hülye vagy, nem nézel hivatalos Suzuki árlistát??

Taranov
2 millió 3százezer

Taranov
de mi Suzuki Swiftrõl beszéltünk, vagy te eltértél a témától??

Degec
137 új üzenet?

...egy amerikai álom...

I.C.ram
Mondjuk az vigasztal, hogy német meg hogy Audi, ami elég jó minõség, ha jól tartják.
I.C.ram
Az a gond, hogy Audi 80 Coupe az egyik kedvencem. Fõleg, hogy ez GT és fekete nagyon tetszik! Viszont 81-es évjárat, ami egy autónál olyan, mint embernél a klinikai halál, ugye. 😊 Hát igen a pénz fontos szempont, mert kb. max 400k jönne össze, ha besegítene tesó is 😛 Nagyon megörültem mikor megláttam ezt a hírdetést, de aztán megjött az eszem és elgondolkodtam azon, hogy ez mégis csak egy 22 éves autó 😄
Manta
Ha reálisan nézzük, akkor semmiképp, de fõleg ha elsõ kocsi, akkor az észérvek nem nagyon hatnak, én is egy velem egyidõs CX-et vettem, mert beleszerelmesedtem, de buktam is rajta azért rendesen. Mennyi pénzed van autóvásárlásra? 5 kiló alatt én nem vennék semmit.
Manta
Hát ha nem raktotk be képeket, akkor majd én.

I.C.ram
Jó politikus lennék 😄DDD
I.C.ram
Nagyon durva, hogy a Rover vs Swift összehasonlításommal mekkora lavinát indítottam el 😄
I.C.ram
Deszerinted érdemes megvenni? Nem vagyok tapasztalt használtautók terén sajna 😞
[Walaki]D`Lair
"Belülrõl sokkal elegánsabb, mert puha mûbõr boritása van --->>> drágább/felesleges egy kiskategóriás kocsiba --->>> Megint hülyeséget beszélsz, a Rover 25 olcsóbb, mint a nagyobb Roverek, de belülrõl ugyanaz az elegancia, és az elegancia szerinted fölösleges? Nagyon buta érveid vannak."

És szted egy kiskeresetû családot érdekelni fog a Rover puha mûbõre meg eleganciája, ha azt nézik, hogy mind a kettõ kicsi, csak a másik sokkal olcsóbb? Hát nagy ívbe leszarják! Nézd csak meg melyikbõl van több? suzukiból....akkor nem felesleges a mûbõr?

[Walaki]D`Lair
"Belülrõl sokkal elegánsabb, mert puha mûbõr boritása van --->>> drágább/felesleges egy kiskategóriás kocsiba --->>> Megint hülyeséget beszélsz, a Rover 25 olcsóbb, mint a nagyobb Roverek, de belülrõl ugyanaz az elegancia, és az elegancia szerinted fölösleges? Nagyon buta érveid vannak."

És szted egy kiskeresetû családot érdekelni fog a Rover puha mûbõre meg eleganciája, ha azt nézik, hogy mind a kettõ kicsi, csak a másik sokkal olcsóbb? Hát nagy ívbe leszarják! Nézd csak meg melyikbõl van több? suzukiból....akkor nem felesleges a mûbõr?

[Walaki]D`Lair
hmmm....1.6-os Swift motor 16 szelepes....az 1.3-asat nemtom...de az 1.3-as Ignis motor szintén 16 szelepes...