Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Akkor most mi van a Suzukival?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
no comment...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
2002-ben, évtizedek óta elõször fordult elõ, hogy Magyarországon már nem Lada gépkocsiból található a legtöbb, hanem az Opel-gyártmányokból. Az Opel-gyártmányú személygépkocsik darabszáma 308 ezer (az átlagéletkor: 8,7 év), míg a Lada-gyártmányoké 295 ezer volt (a magas darabszámhoz magas, 17,3 éves átlagéletkor társult). A következõ leggyakrabban elõforduló gyártmány a Suzuki (219 ezer db, 4,3 év átlagéletkor), a Volkswagen (203 ezer db, 12,3 év), illetve a Trabant (191 ezer db), úgyszintén magas (17,2 éves) átlagéletkorral. A 100 ezres darabszám fölött található még a Skoda, a Ford, a Renault, a Fiat, és a Wartburg

Taranov
nem tudom, keresd meg!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
hol?

I.C.ram
Minden országnak megvan amaga népautója.
HuAn82
Nem értelek félre csak te kavarsz mindig.

I.C.ram
Ott én a homoksznû merci taxikat számoltam 😄
HuAn82
Én Münchenben voltma igy a BMW-vel...

I.C.ram
Mikor voltam szlovákiában unalmamban azzal szórakoztam, hogy számolgattam a Skodákát, de már kb fél óra múlva kiakadt a számláló 😄
I.C.ram
Nem úgy értetteeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!! Huan te már nem elõször értessz engem félre 😄 Csak azt jegyeztem meg, hogy Szlovákiában Feliciából van a legtöbb, míg magyarországon Swiftbõl. Az "igényt" képletesen értettem.
Taranov
Kassán bizonyára lecserélték a rendõrautókat újabbakra.
Felicia is szép, bár a kiskategóriában neki van a legtöbb hibája, az Autó2 szerint. Egyébként I.C. ram késõbb pontosított Feliciáról Fabia-ra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Nagyobb keresett->több pénzt lehett leakasztani emberkrõl gyanutlanul 😄 Én így gondoltam.
Pyx
nekünk iss majdnem ijen volt, csak coupe 84' 😊))

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

HuAn82
Ez érdekes majdnem minden 7végén Kassán vagyok,de kurvára csak Fabia rendõrautókat láttam.Akkor most mi van?Vagy csak ebben a városban jellemzõ?Nem valószinû...Mivel a Felicia a Fabiánál korábban debütált ezért lehetséges,hogy egyenlöre több fut belölük.Ez viszont nem jelenti azt,hogy nagyobb az igény is rá.

Taranov
tényleg király autó.
De már nem lehet behozni Magyarországra 😞

Manta
Egyébként arra gondoltam, hogy venni kell itthon egy alig üzemképes szar GT-t, kimenni vele németekhez, venni kevés pénzért egy azonos színû jó állapotút, rendszámot cserélni és hazajönni.
Manta
Ja, azért hoznak be olyan sok kocsit németországból, mert ott drágább 😄
I.C.ram
Egész szép állapot! 260k pénz. Szóval eéképzelhetõnek tartom, hogy az amit én mondtam is egész szép állapotú legyen. Mivel ez külföldi gondolom, hogy azért ilyen "sok".
Manta
999 €:

Taranov
nem ingyen van a világ sajnos
a szerelõ is pénzért dolgozik.

I.C.ram
Hát azt kéne, csak nincs profi hivatásos szerelõ haverom, aki ingyen vagy olcsóért megcsinálná. 😞 Van egy ismerõsöm, aki ezzel foglalkozik, de azért õ sem ért hozzá, annyir szerintem, hogy most rávágja, hogy ez elfog szarodni.
Pyx
szvsz nézesd át szerelõvel 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

I.C.ram
Láttam egy Forc Capri 77-est Teljesen felújított motorral, kipufogó rendszerrel, felfüggesztéssel, gumikkal. 200.000-ért. Ez azért elég jó ár egy felújított ritkaságért.
Taranov
nem nagyon, le fog robbanni. régi már.

I.C.ram
Utánjártam ennek az Audi 80 GT Coupénak. Azt írják róla, hogy nagyon megbízható autó a korához képest. Van rá valami esély, hogy ne robbanjon le a seggem alatt?? 😊
Taranov
akkor nem tudok segíteni én minden autónkat a használtautó.huról néztem (IV Golf, Rover 25, Rover 75)

I.C.ram
Néztem: használtauto.hu, autoexpressz.hu/magazin, autod.hu. Itt nézegettem, de az egyetlen 80-as Coupe csak az autod.hu-n volt az a 100.000 forintos.
Taranov
nézek majd képet

Taranov
www.hasznaltauto.hu?

I.C.ram
Inkább a Rover 25-rõl!

😊

Na jó inkább arról, hogy szerezzetek olcsón egy Audi 80 Coupe-t elõny, ha fekete, és elõny, ha GT.
Manta
Hát akkor most beszélgessünk a Suzukikról!
Jano
Jóvan Kuzma.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Taranov
nem, de mindannyian tudjuk.

Jano
Megint kezded?

Taranov
akkor én nem fogok képeket beszúrni.

Egyébként igazad van, nem kérdés, hogy melyik a jobb autó, a normálisak közül a Suzuki a legszarabb autó, mert a Daewoo Ticot, meg Matizt és a Fiat Seicentot nem veszem autószámba.

Taranov
a Suzuki fiatalabb tõllem, iskolatásam vót valamikó

[Walaki]D`Lair
Taranov bisztos jómunkásember...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jano

Az biztos hibátlan. De amúgy nem érdekel! 😄
Disznó lehet, az biztos!

I.C.ram
Nem érdkel valakit egy Ford Capri II veterán verda, kurvajó állapotban? 1 milla.
I.C.ram
Feliciára demind1... Felicia volt a favorit után a 2. VW által gyártott Skoda. Feliciából van a legtöbb, még a rendõrautók is mind azok.
Jano
Ezt az egész dedó-szintû "melyikajobbótó" témát kéne már lezárni, de ezeknek ugathat az ember. Elborul az agyam, azt nyitok egy autósat a Sajátban, aztakkó kitörlök minden kis pélót, ha nem képeket szúrogat be.

Manta
Lezárhatnánk mostmár a Suzuki témájját, mer az ütközés ellen nem véd!
Manta
Kacsacsõr nagyon egyenlõ hárommal?
Jano
TE egy <===3 vagy! HUÁHUÁHUÁHUÁ!

HuAn82
Az 1.6-os Sedanok gyártása 2001 nyarán fejezõdött be.

[Walaki]D`Lair
Mondom...egész 2001-ig lehetett...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

HuAn82
Fabia-ra de mind1....

Manta
Miért nem veszel E30-ast?
Manta
Muczán Gábor
Trabant-Wartburg klub elnöke, õ (is) árul optikai tuning alakatrészeket Trabanthoz.