Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De gondolom olyan golfuk is van, ami zöldellik a háttérben 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ebben az a móka, hogy egy olyan országban van ez az autó, ami a világ elsõ 3 GDPjû országába tartozik 😊

A Legmókásabb az Abarth tuningos fiat! kb. úgy mehet mint egy kortárs Mini Cooper, de szerintem még jobban is.

Ilyen Citroen lesz Driver 3-ban is 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Adjatok valami jó kis tárhelyet, mert tarról a képek néha bejönnek néha nem. Vagy mondjátok el, hogy hogy kell fw.hu-ról képet linkelni.
Majd folytatom még (van még kb 5x ennyi 😊) Csak TAR szarakodik, és azt írja, hogy nincs elég hely, közben elvileg korlátlan.
lol 😊)
Úgy látszik ez nem a te napod.Ma valahogy nekem sem jön össze semmi...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nem bírom átrakni az inboxból az albumba a képeket!! Töl töl, aztán kiírja, hogy nincs ilyen oldal.
ááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!4
lambo gallardo video!! az elején valami star wars szarság van... ne tekerjetek bele sokat.. piros vs sárga kaméleon festése van a gallardonak! az agyam majdnem eldobtam majdnem olyan gyönyörû ez az auto!! igaz a murci szebb de ez is dög!! ÁÁÁRGHHH supra amellé kell egy murci is ilyen festéssel
jobb klikk letöltés flashgettel..
lambo gallardo video!! az elején valami star wars szarság van... ne tekerjetek bele sokat.. piros vs sárga kaméleon festése van a gallardonak! az agyam majdnem eldobtam majdnem olyan gyönyörû ez az auto!! igaz a murci szebb de ez is dög!! ÁÁÁRGHHH supra amellé kell egy murci is ilyen festéssel
jobb klikk letöltés flashgettel..