Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Mondjuk soros 8 hengeres motor volt benne.
I.C.ram
Aztmondta, hogy akkora volt a nyomatéka, hogy a járdára parkolt vele, és amikor kicsit gázt adott a tengely átvágta magát a betonon 😄

Ahhoz képest, hogy 55 körüli évjárat 140 LE volt benne.
HuAn82
Basszus mekkora böszme nagy dög.Ebben aztán van anyag!Csúcsforgalomban 1-2 koccanás meg sem árt neki.Reszkessetek Suzukik!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Jóvanna 😄 Majd holnap megkapjátok.
I.C.ram
ebay. 😊
GregSB
Megveszem! 😊 Hol lehet?

Jano
Ezt már mesélted egyszer! Jó lenne ha nyomatnád a képeket is! ;D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Ugyanilyen kábrió volt, csak feketében.

I.C.ram
Ma hivattuk elõ fater régi ZIS-jének képeit!! NAGYUN BRUTÁL AUTÓ!!! 6000-es motor!! összesen 2090 db-t gyártottak belõle!!! Majd beszkennelem a képeket valamikor. Ja és golyóálló volt. 😊 Párttitkároknak csinálták, aztán lesejeltezték, és fater megszerezte.

Aztán nem összefüggésbe hozni a párttal, mert irgumburgum. Családunknak semmi köze nem volt hozzá, és erre büszkék is vagyunk 😊
I.C.ram
429-es motor tuti van benne.
I.C.ram
Ráadaásul SS!!!!!!!
I.C.ram
Vegyétek meg pls!!!! Kedvenc autóm!!!!!!!! LÉCCI LÉCCI!!! 24k dolcsi "csak" 😊

I.C.ram
Szemét disznaja! 😄 Osztottablakos? Ha igen, akkor megyek féltéglával 😄 Najó nem, nem tudnék ártani egy '75-ösnél idõsebb amcsi autónak.
Taranov
Hatkor láttam egy régi batmobil szerû vonalakkal rendelkezõ kinyitható duplafényszórós piros színû Chevrolet Corvette személygépkocsit.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
I.C.ram
Ja.. Sorry a lebutított változaton nem látszik jül. 😊
I.C.ram
Ott a hátulján: 1800 S

Nekem is ez tetszik az egyik legjobban, de láttam pl !VIDÉKEN! Egy 67-es RS CAMARO-t csíkosat. Azthittem beszarok. Csak a rohadt busz ablak.
GregSB
Milyen Mercit vezetsz?

GregSB
Király kocsik nagyon, nekem legjobban a régi fekete Volvo jött be. Mi ennek a neve?

I.C.ram

Itt egy hamisítatlan Pullmann merci, de amit én fotóztam az jobb 😄
Taranov
Hát a limó az király :-DDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
😊
CSOCSO
de igen... bocsss
I.C.ram
Környékünkön van 3 Porsches is, az egyik nagyon vadúl vezet 😄
I.C.ram
Az igazi merci a Pullmann merci 😄 Lásd a limot 😊
I.C.ram
Menekülõ 1200-es volt.
Taranov
Én meg láttam ma egy ladát, amiben 8! Cigány utazott, és csak 1 volt gyerek 😊)
Jól bírja a verda 😊)

Jano
Nem Carlsson?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
loál.. ma meg elém egy porsche turbo kanyarodott ki.. én meg mögötte a merciben megyek.. nyomtam egy kövéret.. persze vissza kettõbe .. loál..olyan hörgõ hangja volt a kocsimnak 😊 GYÁÁÁÁÁÁÁ nagyon kemény volt😊)))))))))))))) de azért nem álttam neki versenyezni😊))))))nah mindegy... amugy Clarksson merdzsót láttam 3 apja.. Pfffffffffff bazdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg..3 szor keményebben nézett ki mint az amg-k.. vagy brabusok.. pfffffffffffffffff...😊
Taranov
Királyak a képek! 😊)

Pyx
clio, mg, sl rulzik, de a többi se ojan roszz...😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

I.C.ram
Vagy a csöves ezzel jár a kéregetõ helyekre 😊
Astaroth
náluk ez a lovaskocsi!😊

I.C.ram
MGrõl jut eszembe, hogy láttam a villamosból egy CL 55-ös AMG tuningos új mercit 😊 Azért nem fotóztam le, mert az ablakra fókuszált a digikamera. Pechemre láttam még kb 2 régebbi AMG mercit is, de azokat is szintén vagy buszból, vagy villamosból. :/
Taranov
Hát állami támogatással nekem is lenne 😄😄

CSOCSO
NAGYON KIRÁLYOK A KÉPEK!!! azaz MG.. meg Clio... meg huhh.. a többi is.. nagyon zsr autok..
I.C.ram
Ha valakinek kell Háttérkénep valamelyik kép, egészen 2ezer valahányszor valamennyi felbontásban is tudom küldeni 😊 1024, 1280, 1600... felbontás nem gond 😊
I.C.ram
Sikerült freewebrõl is, csak elfelejtettem a kisbetût.
I.C.ram
Nem is tudtam, hogy van Cabrio Beetle

I.C.ram

Guest
Pedig a másodiknak jónak kell lennie...
I.C.ram
Próbáltam mindkét módszert, egyik sem jött be. Azért köszi.
Guest
I.C.ram: Ahogy elnézem, már nem aktuális de linkelés freewebrõl:

nem http://azonosito.freeweb.hu/kep.jpg

hanem http://www.freeweb.hu/azonosito/kep.jpg
I.C.ram
Ahogy Jano mondana Trike. Végülis ez is az a maganemében 😄
I.C.ram
Van még 10 kép köztük egy kibaszott jó, talán az egyetlen Volvo sportkocsi, de azt majd holnap, mert TARon elfogyott a hely.
I.C.ram
Ezen a Twingo utánzaton beszartam 😄

Hátulján egy nagy 45km/h felirat 😄
I.C.ram
3 kerekû Vespa.

I.C.ram
Egy csúnyácska Saab

I.C.ram
Egy dög RÉGI Rover

I.C.ram
Egy über Clio V6-os középmotorral.