Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
a Mafia 1 játék...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Azt a filmet nem láttam.

Na de ez tetszik. Szép elegantos. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
ez jó, volt valami ilyesmi a Mafia-ban is 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Ez elméletileg egy 'kedilek'.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Most mit nevetsz? Ez komoly dolog kérem! Ha fizetsz neki legalább 1 millát, akkor a neved felkerül a terelõszárnyra, vagy mire, ami látható is lesz - ha a kocsi alá fekszel mikroszkóppal.

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kata
ej, ne légy ilyen rosszindulatú! Sajnálod tõle azt a párszáz milát?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Jano
A mi autónk.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Punker
a Pusztítóben voltak hasonló járgányok 😊

Tikal
ebben reklámozhatja magyarországot... suzuki made in hungary

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ez valo baumgartnernek!

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Hát igen. Én M. Schumi drukker voltam eddig, de azt mondtam volna, hogy lehetek Jordan is, annak úgyis szimpatikus a tulajdonosa, de hát a Minardi...hát hova süllyedünk...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
totál igazuk van, Jordanrõl volt szó

Riszpekk

Taranov
Nem is csodálom, hogy a MOL mégsem támogatta Zsolttit.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igen, az biztos, hogy a Minardi Asiatechnél rosszabb csapat nem hiszem, hogy van most az F1-ben.

Galy
ha esetleg bejön zsoltinak, akkor meg a lé megy a lengyeleknek (feltéve, ha igaz amit hallottam)
Galy
így van
FREAK
ez se

az egy fasz, és benyomják a legszarabb trágya autóba, ezért nem éri meg

akkor már inkább Palik és a Dakar...

Riszpekk

Taranov
Szerintem nem érted mire gondoltam 😊 arra, hogy milliárdosok, de még ez sem elég, közben az állam által adott 1 milliárdból elég sok jót lehetett volna tenni, bár igaz, hogy a jótevés az nem megtérülõ befektetés ez viszont igen. 😊

Galy
kisegítettél = kisegítették
Galy
ha jól hallottam, "kisegítettél" õt a lengyelek, nem magyarázom el, mit jelent ez....
Jano
Milyen rossz érzés, hogy az emberiség 98 százaléka így van ezzel...

Taranov
Végülis mi van Baumgartner Zsoltival? Ha jól tudom kedd volt a végsõ határidõ. Megszakad a szívem, hogy szegényeknek hiányzik pár száz milliójuk. Milyen rossz érzés, ha valakinek nincs elég pénze az álmai megvalósítására.

Taranov
Milyen dolog ez, hogy Bunyós Pityunak Hummerje van, té meg itten a nevében mondod, hogy Suzukit veszel

Galy
ehh, mi ez??? fosé!
Bunyós Pityu

hi púh

Bunyós Pityu
Áhh! Szégyenlem, de én is elkezdtem Swifteket nézni, de azért ott még nem tartunk, hogy veszek is
Anyagilag
Btw trader címlapján van egy, asszem 96-os, fehér háromajtós 1.3 valami 690-ért.

hi púh

marsu

Suzuki Swiftet vennék kizárólag tulajdonostól, csak jó állapotban, 93-94-es évjáratút, max. 600 000 Ft-ig! Válaszát a következõ e-mailra várom: [email protected]
CybearBoy
Most láttam egy kiállított új Golfot, eleinte nekem nem tetszett, de szerintem élõben jobban néz ki, egész jól.

CybearBoy
Elfogadnám egynek ezt a szart! 😊

Jano
Persze, hiszen legtöbbjüknek az életben nem lesz feleolyan nõjük, mint Te, ezért reflexbõl fikáznak. Oda se nekik!

Bentley Continental GT

6 liter, V12, 48 szelep, 2 turbo, 500 PS, 650Nm 1600rpm-tõl.
Ez a több, mint 2 tonnás szar 4.8 alatt van kilón.

Jano
Úgy vanik!

Pyx
Plymouth prowler, ha jol tudom 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

I.C.ram
Ez nem Lotus. ez egy amerikai cég, ami a Lotus stílusát koppintja, a márkája nem juteszembe.
RelakSfromhome
😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CybearBoy
Sztem ilyen, de a nevét én sem tom.

Kata
De.

[/cserf][/fülünyúl]

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

RelakSfromhome
Kisebb kép nem volt?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

K.András
Szerintem ez egy lotus.

Kata
Ti jobban értetek hozzá, milyen autó ez?:

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A tesztelõket kéne megkérdezni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

K.András
két pohár tejet!!!

Guest
Mennyit eszik százon? 😊)
Kata
Hogy ne nagyon menjünk el a fórum témájától...

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Akkor én bizza ügyesebb vagyok, mert nekem vannak vagy 50-en a listán 😊
Kata
Veled együtt? Mert amúgy 25. 😊

[/cserf][/fülünyúl]