Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
aszem új Laguna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mighty
Renault Laguna

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

FREAK
nekem olyan lagúna alakúnak tûnik 😊

de nem az itt a lényeg, hanem hogy ez sem igazi

Riszpekk

Kata
Ez milyen autó? Nem tetszik, olyan delfines alakja van. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

RelakSfromhome
Pont úgy.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FREAK

tessék, másik hasonló

Riszpekk

Kata
Mindenesetre, ha mûvi is a krómos effektus, le a kalappal a készítõje elõtt, gondolom nem kevés idejébe került megcsinálni.

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
háááát lehet, hogy én látom rosszul, de az ajtókon inkább valami pusztaságot látni, az orrán meg látható, hogy folytatódik a fasor... a jobb (neki bal) oldali ablakban semmi.... ilyen apróságok

Riszpekk

RelakSfromhome
Az ajtókon garantáltan rossz. Ha úgy van nyitva, mint ahogy én azt gondolom, akkor a zöldeknek kéne tükrözõdnük, különben az ajtók 90 foknál jobban nyílnának. Akkor meg a kocsi hiányzik a tükörképrõl...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kata
Szerintem a tükrözõdés stimmel, engem legalábbis sikeresen becsapott - amennyiben nem valódi a kép.

[/cserf][/fülünyúl]

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

FREAK
igen az a leggyanúsabb

pl. az ajtók tükrözõdései nem egyeznek az orron látható képpel, de ez még mindig nem tökéletes bizonyíték

Riszpekk

Tikal
mi van? látom...

de én jaguárt láttam a top gearben

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

RelakSfromhome
féltégla? Azzal nyílik?

Jano
Jaaaa, thx.

Audi Avus Quattro-t ismeritek? Tiszta alumínium tükörre polírozva. Az is szép.

RelakSfromhome
Mondták már neked, hogy ez merci?

FREAK
nekem a Lincoln is meg a Buick is jobban tetszik

egy Diablo szokott parkolni a Ti Amo elõtt, majd gyakran sétálj arra egy féltéglával 😊)))

Riszpekk

RelakSfromhome
hehe, 9500 😛

RelakSfromhome
meg a 9484 alsó képén a szinek olyanok az ég tükörképén, ami legalábbis fotosopgyanus...

Tikal
jaguár csinált egy ilyen krom csodát, bbc-n láttam, top gearben....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RelakSfromhome
Nekem egy illen kéne 😊 vagy egy dijabló 😛

FREAK
biztosra nem tudom mondani, de gyanítom, hogy megtalálod a wireframe rendert is, ha kicsit feltúrod a komolyabb 3d oldalakat....

egyszerûen megérzés, láttam már pár megdöbbentõ autó rendert, és ez pont olyan

ettõl függetlenül lehet igazi, az komoly lenne

Riszpekk

Jano
Vki plz világosítson fel, hogy ezek miért nem lehetnek valódiak?

CybearBoy
Hát nem. 😊

Pyx
nagyon jok ezek a képek!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Kata
Miért, ezek nem valódiak?

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tikal
azt ugy mondják hogy váljum tú

tomsolo
váljum sec

Punker
na ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Az de nagyon tuti! Gyönyörû!!

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
...lenne, ha igazi lenne 😊

Riszpekk

Punker
áááááááááááááá
ez gyönyörû

Kata
De a pálmadíjas, és máig nagy kedvenc kocsi:

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
zap, squassssh, wooosh 😊

Riszpekk

Punker
Batman rulez
ebben a sorozatban volt az mikor bunyó volt kiírták hogy bang meg hasonlók 😊)

tomsolo
ic ö króm powah

FREAK
jéé powerboat! 😊

Riszpekk

FREAK
CSOCSO inkább pofon, mint ízlés 😊

Riszpekk

Kata
Régebben ment valamelyik német adón...

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
ízlések és pofonok.....

FREAK
ismerek valakit, aki nem így van ezzel, de a nevét nem árulom el, mert CSOCSO 😊

Riszpekk

Punker
azt nem tom GTA nem fogott meg nem játszottam vele csak megnézztem, a Mafia-t párszor végig nyomtam.

Kata
Faferrári? Sanyi bá'val faragtatok egyet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
és kicsit komolyabb 😊

Riszpekk

Punker
a Mafia is olyasmi csak a 30-s években játszódik

FREAK
sokszor hallani, hogy a Ferrari belülrõl fapados 😊)) hát itt a bizonyíték 😊

Riszpekk

Kata
Autós játékkal csak a Vice City-vel játszottam.

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo