101020
.
-
#93659 Batár elektromos dög vs. benzines sportkocsi...összehasonlítás - U R doin' it wrong. -
#93658 gasoline = benzin -
Kiado #93657 Hello!
Audi TT coupe 1.8 benzines autóba vettem 5w-30 as olajat (kutas javasolta), de utána néztem meg, hogy a dobozra viszont az volt odaírva, hogy gasoline és diesel ekre is használható, ez nem befolyásol semmit? Full szintetikus egyébként. -
#93656 Kéne.. 15 milkáért nem is vészes, főleg ha ilyen bivaly.. Ráadásul sose kell olajat cserélni :DD -
#93655 A Porsche 911-et is legyorsulja a Tesla új elektromos autója. - Komoly -
#93654 -
#93653 -
#93652 Ebből a szemszögből értem mit mondasz, de kár is összehasonlítani a két autó tulajdonságait mert nem ugyan az, még tervezésben, és korban sem. Meg szerintem ez a C10 egy vitrin autó, többet lehet kiállításon mint versenyen, ezért sem mindegy hogy mi van a motorháztető alatt. Az hogy most ki lett próbálva egy gyorsuláson nem hiszem hogy WTCC -re a belépő, ráadásul más kategória, de a Daytona annó szerintem megmutatta mit tud a Le Mans -on. Az arra lett tervezve, ez meg nem. -
#93651 Gyufásdobozt nem a kinézetének a minősítésére értettem, hanem arra, hogy mennyire alkalmatlan egy ilyen autó a versenyre, de mégis belerakják az irreálisan nagy motort, hogy ezt kompenzálják... semmi értelme. Jó, hogy nem exkavátorral gyorsulnak... -
#93650 Nekem bejönnek a kocka autók, de csak ha amerikai. A jenkik meg tudták oldani a szépet az egyszerűség, és a szimmetria vagy párhuzamok összekovácsolásával, és szerintem náluk nagy divat a mai napig is ha megnézed az újabb autókat egészen a konceptekig (vagy akár a városok / úthálózat elrendezése, építészet etc. de ez nem ide tartozik).
Nekem bejön ez az egyszerűség, európai kivitelben nem nagyon láttam még szép "dobozt", talán a Volvók közt de azok meg Ford koppintások, esetleg a Japánok közt van még egy-kettő ami elviselhető, de igazán szépeket a muscle fogalom alatt találok. Szóval ennyit a dobozról mint design, ezek a "gyufásdobozok" a történelem tiszteletet parancsoló darabjai (márkái, típusai), valakinek tetszik, valakinek nem, ez így van rendjén. -
#93649 ennek is sok értelme van... beleraknak egy 10 literes motort abba a kockába, ami semmi másra nem jó csak egyenes úton történő gyorsulásra. Cserébe ott a Porsche, ami 10x jobban néz ki, nem csak egyenes úton érzi jól magát, sokkal gazdaságosabb, és még el is keni a száját ennek a gyufásdoboznak. Bravó. -
#93648 68 -as C10 de gyönyörűen meg van csinálva ! A hangja is ott van, de az exoticok erősebbek.
-
#93647 -
Borg #93646 Igazából tökmindegy, mert az új Jaguarok kurvaszépek lettek.
Sokkal inkább elfogadnám az új XJ-t, mint bármilyen audit vagy bmw-t, mercit, stb... -
#93645 köszi! -
#93644 Hát elvileg a fejlesztés maradt Angliában, meg talán a gyártás is vagy annak egy része. -
#93643 lol :D erre nem gondoltam volna.
De ők csak tulajdonosok gondolom,saját fejlesztés minden vagy nem? -
#93642 Tata Motors -
#93641 a Jaguar most kihez tartozik? -
Kasadya #93640 -
#93639 sunaszervíz rulz -
#93638 így kell...
-
#93637 Orosz ütközésvédelem :P
-
Borg #93636 Alufelni... -
#93635 -
KellyHUN #93634 Üdv Mindenkinek!
Budapesten létesített műszaki szolgáltató központba német nyelven beszélő Gépjárműtechnikai tanácsadó szakembereket keresek az említett nyelveken történő kapcsolattartásra, személyautókkal és alkatrészekkel kapcsolatos műszaki tanácsadásra telefonon és e-mailen keresztül.
A folyékony német nyelvtudás elengedhetetlen. Ha érdekel valakit, itt találja a részletes leírást:
http://kcnhu.jobseu.recruitadvantage.com/job/job_details.cfm?id=317549&from=sg
Jelentkezni online, vagy e-mailen keresztül: [email protected]
Üdv,
Kelly
-
#93633 Jót tett az nekik. :) -
norbi09 #93632 Nekem a Mondeo pici Aston beütéses, a Tesla meg Maseratis -
#93631 -
#93630 sztem mindkettő egy alfa romeora hasonlít -
#93629 Model S jóval előbb volt :) -
#93628 új mondeo-ra hasonlít kicsit :)
-
#93626 egyik ismerősöm is megoldotta így.. egy teherautóval "véletlenül" rátolatott a táblára és "véletlenül" eltűnt onnan a tábla :D 2 nap múlva az illetékesek kivették a másik oldalról a táblát -
:D -
#93624 vagy ásó és egy csendes felhős éjszaka :D -
A közútkezelő oldalát néztem, régebben volt erre mód (volt egy ilyen menüpont), ma már nincs... :S
Akkor lehet megpróbálkozunk valamilyen módon az önkormányzatnál. Köszi. -
#93622 Az Országos Rendőr-főkapitányságnál már volt korábban "akció" a kint felejtett és az egymásnak ellent mondó táblák felderítésére.
Az utak kezelésének a többsége viszont az önkormányzatokhoz tartozik.
A közútkezelőnek vagy az önkormányzatnak kellene jelezni szerintem. -
Hello.
Tudom, nem teljesen idevág a téma, de mégis bepróbálkozom, bízva abban, hogy ezt a topikot nagyon sok ember olvassa - meg azért valahol mégis az autóval, a közlekedéssel kapcsolatos a kérdésem.
Vagy 2 hónapja felújítás volt, így kitettek egy 30-as táblát egy közel 1 km-es, teljesen egyenes és belátható útszakaszra. Semmi gond nem is volt vele, míg dolgoztak. De már 2 hónapja elmentek, de a tábla maradt (ugye nem csak a 30-as sebességkorlát, hanem a munkálatot jelző tábla is).
Nincs valami mód ennek a bejelentésére, hogy elvigyék onnan?
Egyébként falun belül van, de néztem a gyorshajtói táblázatot, ha valakit elkapnak 50-nel, 60e-t kell fizetni... és szoktak mérni ezen a szakaszon... :S
Köszi előre is. Üdv. :) -
#93620 Webasto alapmodell -