Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Az a jó benne, hogy csak karcsú csajod lehet ilyen kocsival 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Így van...nameg amúgyse nagycsaládos autónak venném...😊

Én+csaj esetleg én+1-2 haver...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
Szõnyegbombázást nekik. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

GregSB

FREAK
ülj bele, és elmúlik

bár te még talán be is férnél, ha nem tévedek 😊

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Tetszik na most mit csináljak...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
hát egy Volvo mellé tenni egy CRX-et... vicces

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
jaja...szép nagyon...de az a CRX is bejövõs de durván ám...

Taranov
Ez szép kívülrõl és elegáns belülrõl.
Gondolom jól tartja magát. Ebbõl egész újszerûeket látni, ha nem ismerném a Volvokat egyáltalán még azt is hihetném, hogy új.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Klon
de buta vagy 😞

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

[Walaki]D`Lair
Indulás terén...hála égnek az enyém nem rozsdásodik...meg mondjuk az oltcitok nem is nagyon szoktak...

Bunyós Pityu
HUÁ, ez a mi fejünkben is megfordult. De olaszország, elsõre kicsit messze van. Osztrákoknál szerinted van jó áron felni?

hi púh

Bunyós Pityu
Egy Borára.

hi púh

Taranov
Milyen téren szokott vele gond lenni?
Indulás meg ilyesmi? Vagy rozsdásodás?

[Walaki]D`Lair
És ti még nem is tudjátok mekkora szar egy román autó...én sajnos tudom....

I.C.ram
Mondjuk a Hyundai is mikor bejött elég undorítóan koppintotta a Honda-t az emblémájával. Dél-Koreai gyárak csak lopkodni tudnak.. :/
Taranov
Hyundai az tényleg tök jó minõségû.
Én jobban bíznék benne, mint a franciákban.

FREAK
naná, a Hyundai tulajdonában van, kétlem, hogy a pofátlanságon kívül sok bajuk lenne

Riszpekk

Taranov
Azért valamicskével csak-csak 😊

I.C.ram
KIA se sokkal jobb minõségben 😊
HuAn82
Román "minõség" felsõ fokon!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
A Mercedes-t ez nem zavarja? Bár szerintem elég égõ lehet amikor az emberke megjelenik egy ilyen "autóval" és elsõre mindenki mercinek hiszi aztán pedig ...Ja csak egy KIA! A tulaj vigyorból átváltana féklámpába. lol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

FREAK

Riszpekk

FREAK
ááááááááááááááááá geci románok, ez a kép az oldalon 400 px széles volt 😄DDD

így közelrõl nézve azt mondom, ez a Dacia rajzolva van 😊

Riszpekk

FREAK
Igénytelen gány autó 😊

Hát nemtom, én azért ezt választanám Dacia helyett 😊

Riszpekk

Taranov
Hát nekem sem a kedvencem.

I.C.ram
Annyira nem tud tervezni az a KIA. Idétlen formák, eröltetettség koppintás mindenhol. Igénytelen gány autók.
I.C.ram
Undorító gyár az a KIA! Elöbb vennék Dacia-t, mint KIAt.
Taranov
Az Autó2 egyik 2003-as számában nyilatkozott a Kia Magyarország vezérigazgatója és az Autó2 riporterének azon kérdésére, miszerint miért hasonlít az Opirus a Mercedes-re, azt válaszolta a Kiás, hogy nem hasonlít 😊

3 ajtóssal az a baj, hogy ritka mint a fehér holló.
És ennek megfelelõen karosszéria alkatrész sincs hozzá szinte itthon. Szóval nem go.
Egy ilyen viszonylag idõsebb autónál, ha az ember hosszú távra gondolkodik benne, már fontos szempont.

Igaz, járok ki bontózni néha olaszba, de a 3 ajtós ott is ritkja. Egyébként legközelebb felniket fogok hozni, a képen látható gyári Fiat felniket, szinte 100%-os állapotban 50 eur környékén adják oda, itthon meg darabjáért is elkérik a dupláját...
Én is azon vagyok, mert nekem nagyon bejön amit ki lehet hozni belõle.
Nekem 1.4 i.e. DGT van, mostanra rakam annyira rendbe, hogy jöhet a tuning, mind optikailag, mind a motorra.
Nameg apránként haladok, mert anyagi korlátok azért vannak bõven (fõleg így esküvõ elõtt...) 😊
I.C.ram
Jó járgány ez a tipo, de 3 ajtos jobban néz ki.
HuAn82
Volt egy katonatársam aki szintén így érzet a Tipo-ja iránt. Õ is elég szépen kipofozta a járgányt.

Most egyébként egy Tipot pofozgatok, van rajta mit😉

Majdnem pont így néz ki:

Imádom ezt az autót, addig lesz alattam, amíg csak megy😊 (fõleg ha a pofátlan átírási költségeket nézem 😄)
I.C.ram
és az a letisztul Italdesignos forma 😊
Nekem egy ilyen panda😊
1986-os volt, 650ccm, 2 henger, léghûtés, 30LE kb😊
Olyan olcsón fenntartható autót azóta sem találtam. (bár nem is kerestem😊
FREAK
nekem vmi. ilyesmi (csak nem turbo)

Riszpekk

HuAn82
Nektek milyen volt az elsõ járgányotok? Nekem anno egy Renault 21-GTS. Imádtam azt az autót, csak eljárt felette az idõ...

Az "Õ" emlékére:

FREAK
én egy rendes Civicben jobban érezném magam

szerintem ez a CRX azoknak készült, akik valójában Prelude-re vágynak, de csak harmad annyi pénzük van

bár egy ócska Prelude is megvan 500-ból, és még mindig komolyabb autó

a CRX egyfajta beugró típus a sportkocsikhoz

Riszpekk

I.C.ram
Szerintem az egyik legjobbqan sikerült civic széria.
FREAK
nos, anyagi okokból lett ez

amcsit akarunk venni, ahogy tudunk, de vagy Lumina Van lesz, vagy Caravan/Voyager

mindenképpen kisbusz, minimum 1 milláért, hosszú utakra

Riszpekk

FREAK
még jó, hogy a megy, a II széria 150 ló, és 7-800 kiló

de max egy gyerek vagy egy nõ fér el benne kényelmesen, kilátás nulla, nem szép, és ahhoz képest, hogy sportkocsi, nagyon csirke

NEKEM nem kéne, persze sokan szeretik valamiért...

Riszpekk

I.C.ram
Én is gratulálok hozzá, jó vétel volt, bár jobban örültem volna, ha egy amerikait veszel 😊))
I.C.ram
Már ne is haragudj, de ez hülyeség. Úgy megy mint a disznó! Katogásmentes kézifék meg rulz benne! 😄
FREAK
köszi neked is

Riszpekk

HuAn82
Gratula hozzá! Szép és jó autó!

[Walaki]D`Lair
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

RelakSfromhome
Nagyon szar?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FREAK
neeeeeeeeeee

ez iszonyat gagyi kis szar, ebben csak meghalni vagy elzsibbadni lehet 😊

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
De mondjuk ezt sem vetném meg...sõõõõõt....😊