Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penta
"A valós értékeihez képest túlzottan májernek kiáltják ki."

Mit tudsz te a BMW értékeirõl (=mûszaki tartalom), mondjuk a Mercedessel szemben?

Punker
nem vitatkozok, csak én máshogy gondolom persze ebben az is benne van hogy a BMW az egyik kedvenc márkám....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

K.András
Rosszul látod,akinek van pénze,az nem is gondolkodik egy 10 éves auto beszerzésén,ha van pénze akkor vesz egy uj mercit bmw-t vagy akármit.Ha nem akar rongyrázo lenni akkor meg egy szolid autot!Na de amikor "pénztelen" (nyilván nincsen pénze ujra azért veszi a régit),ember azt mondja nem mernek merciröl álmodni az azért gáz mert ö nem azt a mercit kapja ami ma már mercinek számitott hanem azt ami 10 éve számitott annak!Nem ugyanaz!!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

FREAK
lehetséges, bár ez ugyanaz a problémakör

életstílus, álmok, önbizalom, bátorság, illetve ezek teljes hiánya

aki nem venne Mercit, az nem venne budai villát sem és soha nem merne olyan életet élni, amivel kiemelkedhetne a tömegbõl

Riszpekk

Penta
Itt most magadra (#10711) gondolsz?

Kata
Nem túlzás. A valós értékeihez képest túlzottan májernek kiáltják ki. Természetesen a márka rajongói. A BMW-bõl is ami már igazi autó, vagy valóban erõs sportkocsi, azt megint csak azok a fuxos kopaszok, meg a cigók hajtják. Szóval, akkor mirõl is vitatkozunk?

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
nem írtam olyat, hogy stílust ad, azt odaképzelted

VAN stílusa, nem ugyanaz

Riszpekk

Penta
Igen, ezzel a hozzászólásoddal valóban túljutottunk az autók témakörén.

K.András
Azért üti mert azt mondtad hogy stilust ad az auto,és nem pedig azt hogy a stilust az auto és ember összesége adja...Éppen ezért volt jo példa a cigusos,mert hiába vett uj 600-st ha egy suhogosban száll ki belöle,tehát van egy stilusos autoja egy stilustalan embernek...

FREAK
ezt magyarázom, de te most egyszerûbben megfogalmaztad 😄

Riszpekk

Kata
Itt most kibukott megint a rossz hozzáállás. "Azért mert 'valaki olyan' jár egy bizonyos autóval, csak azért nem szeretem, és nem kéne olyan." Vegyétek már észre, hogy nem is az autókról beszéltek már! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
hát kábé

itt az a baj, hogy a sok keserû ember azt kritizálja, amirõl nem mer álmodni (autókra, házakra, szõke bombázókra egyaránt igaz)

Riszpekk

Punker
"BMW pedig mûmájer" azért ez így túlzás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Penta
Én is szeretem a régi autókat, sõt a nagy szerelmeim mind 90 elõtti gépek, de a többség nem így gondolja, és aki "kifele autózik", az a többség véleményén görcsöl, és nem nyugtatja meg egy-két hozzáértõ lelkesedése.

Kata
Remélem érezhetõ a jelzõk közti különbség...

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
miért ütné??? attól, hogy itt sok cigány vesz Mercit, még nem nekik tervezték, csak megtehetik, de ez semmit nem változtat az autó eredeti stílusán

csak azért mert a cigányok járnak jó autókkal, én nem fogok Marutit venni...

Riszpekk

Kata
Csak annyit mondok, hogy a Mercedes presztízs és stílus, míg mondjuk az Audi trendi, a BMW pedig mûmájer. A magyar vásárlásokat figyelembe véve.

[/cserf][/fülünyúl]

K.András
"Valóban? "

Ebben sincsen igazad,a nagyon uj és a nagyon régi auto az valoban presztizskérdés...A középüt az már nem.

Kata
Globalizáció, apukám, globalizáció. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Penta
De a te kocsiddal ne támaszd már alá a Cadillaces, Mercedeses véleményedet. Egyrészt jól vetted, másrészt olyan mûszaki tartalom rejlik abban a kocsiban, ami racionálisabb embereket is a megvásárlás felé terelhet.

FREAK
"Az autó kora önmagában presztizskérdés"

Valóban? Ezt magyarázd meg azoknak, akik 50 éves amerikai autókért bolondulnak, és bele nem ülnének egy újba. 90 után majdnem minden autó elvesztette a stílusát, egyformák lettek, szürkültek, hogy több szürke vegye õket...

Riszpekk

Kata
Próbáld meg frissíteni, annak meg kell jelennie! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

GregSB
Hehe, én a mercik többségében kigyúrt, kopasz fuxos embereket látok 😄 Magyarországon ez a mercedes feeling.

RelakSfromhome
Ehh, nekem ott pirosiksz volt 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

K.András
Na de ez az irásod viszont üti a #10669-ban elhangzottakat!!

Penta
Az autó kora önmagában presztizskérdés, tehát ha már ennyire figyelsz az autóval együtt alkotott imidzsedre, akkor már csak ezért se jó döntés öreg autót venni.
Emellett pedig -és ez szerintem fontosabb- a mûszakilag még inkább lényeges egy autó kora, pontosan tudom mi a különbség egy 0-km-es, egy 2-4 éves, és egy 10-15 éves között.

FREAK
ez sem igaz

nézz meg egy cigányt, nevetséges

és nézz meg egy komoly üzletembert vagy politikust ugyanabban az S600-ban, és rögtön rájössz, mirõl szól a Mercedes feeling

Riszpekk

FREAK
megint tévedsz

bocs, hogy magamat hozom fel példának, de Gery pár napja megnézte az autómat, és ezt mondta:

"na látod, ez már illik hozzád"

és ez számít, végre nem érzem magam szarul, ha autóznom kell, mert eljutottam a saját vonalamra

Riszpekk

K.András
Igy van attol leszel stilusos ha megy hozzád az auto,Freak álltal emlitett dolognál viszont minden cigány aki mercivel jár stilusa van,az már mindegy hogy suhugosban száll ki a merciböl..

FREAK
nem hiszem, hogy az autó kora bármit meghatározna

ha egyszer szebb, kényelmesebb, jobban fel van szerelve, és gyorsabb mint egy új_de_ócsó verda, akkor nincs min gondolkodni

Riszpekk

Penta
De miért stílust akarsz vásárolni az autóddal? Ezekszerint alapból nincs stílusod. (a logikát követve)
A következõ autóm vagy nagyon gazdaságos lesz, vagy nagyon autó, de ebbe kizárólag a menetteljesítményeket értem (azon belül is leginkább a futómûvet, aztán a motort).
Nekem egy autó JÓ legyen, ne pedig engem akarjon felruházni valamilyen jelleggel.

K.András
Ugorj át hozzám, majd jol megvigasztallak!!!

FREAK
nem divat

stílus, igényesség

elmehetsz a Tesco-ba, 5 rugóból vehetsz farmert, tornacipõt és kockás inget vagy kicsit gyûjtesz, és felöltözöl rendesen, hogy sehol se kelljen lesütnöd a szemed

ez van, lehet szarni rá, de az a sor már nagyon hosszú...

Riszpekk

K.András
"pont attól más, hogy ritkaság, és akinek van stílusa, nem vegyül"

Erre meg lehetne mondani hogy akinek van stilusa az nem vesz használt autot...Mondván olyan stilustalan más után egy autoba ülni...

Kata
Le sem reagáltátok a zaporozsecemet. Mindjárt sírok. 😞

[/cserf][/fülünyúl]

Penta
Amíg nem tart ott a gazdaság, addig kár firtatni az emberek autóvásárlási szokásait.

FREAK
az igaz, de ha minden sarkon lenne egy Chevy alkatrész bolt, akkor a Chevy is csak egy szutyok népautó lenne (itt ebben az országban)

pont attól más, hogy ritkaság, és akinek van stílusa, nem vegyül

Riszpekk

Penta
Ja, olyan mint a ruha, de az gáz, ha valaki divatból vesz autót.

K.András
Miért is???Ezek a fö szempontok ma a magyar vásárloknál és semmi nem tükrözi ezt jobban az eladási adatoknál,nyilván nem azért viszik a kis fogyasztásu autokat mert szar a hozzáállása.

Penta
De mennyi idõ, mennyi töblletköltség, mennyi utánajárás? Meg az ilyesmit nem egyesével hozatja az ember.

FREAK
maguknak veszik, a saját autóikhoz, nem kereskednek

Riszpekk

CSOCSO
az igaz hogy magyarorszagon es hasonlo orszagokban
eslo az ar
masodik a fenttartas
es harmadik az hogy megis micsoda
FREAK
simán eljut, ne aggódj

2004-et írunk

Riszpekk

Kata
Akkor vegyetek Zaporozsecet! 😛PP

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
viszont amcsiban meg a merci porsche bmw stb javittatas a kibaszott draga!!
FREAK
hát ezzel a hozzáállással az ember parizert vásárol..... az autó ennél kicsit többet jelent, kb. olyan mint a ruha, nem mindegy, mit dobálsz magadra

Riszpekk

K.András
"véletlenül beszélgettem a v8cars-os arcokkal, és mosolyogva mesélték, hogy kintrõl rendelve milyen áron jutnak az alkatrészekhez"

De ezek az emberek nem azon mosolyogtak hogy milyen olcson kapják az alkatrészt ,hanem azon milyen drágán adják tovább!!!😊))

CSOCSO
ez igy van..filleres dolgok vannak
Penta
Csak annak valahogy ide is kell jutnia...

CSOCSO
ez leginkabb magyarorszagra igaz... szal ez mihez kepest igaz.. de faszsag is

egy osztrak vagy nemet vagy francia, stb orszagra nemigaz.. foleg nem amcsira.. ahol a negerek volban musclecarokkal a feherek meg japcsi rizsraketakkal jarnak