Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Szombat esti live vita-show az SG fórumán. Nézettségi rekordot fogunk dönteni!

Punker
kevesebb dumát több képet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
De nem teljesen korrekten. Azt hiszem az elõadást most te viszed, nem én.

[/cserf][/fülünyúl]

K.András
Ne vesszetek már össze ezen 😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Kata
Kedves Penta. Nem akarlak megsérteni, de tipikus példája vagy egy kasztnak, aki körbemûanyagozott Opelekkel, Népautókkal piroslámpázik. Ezzel önmagában SEMMI gond, hiszen mindenkinek más az ízlése. De te minden mást leszólsz, vagy nem ismersz el, számodra más autó nem autó, és azt csak gázos, ferde emberek hajtják. Azaz a toleranciád nulla.

[/cserf][/fülünyúl]

GregSB
Penta = Manta = Bunyós Pityu = Pempõ

Penta
Kata: ne add elõ megint magad. Egyszer már volt belõle gond.
Senki nem kötekszik veled. (és nem is fogok veled autókról vitatkozni, mert annak nem sok értelme és tartalma lenne)
Nem ferdítettem semmit, és egész mondatokat idéztem, egy azon agytól.

FREAK
áhh mindegy, egy a sok közül

na mentem, jó Suzukizást

Riszpekk

FREAK
ki a faszom vagy te amúgy?

Riszpekk

Punker
ez se semmi:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

FREAK
na errõl a beszélgetésrõl ennyit

Riszpekk

GregSB
Már bejött..

K.András
Én azért nem szégyenkeznék egy ilyenel...

FREAK
hát MOSOLYOGVA!!

mert abban a 2 tonnás billegõ szarban olyan technológia van, ami egy mai Opelben még extraként sem vehetsz meg, egyrészt

másrészt meg levágós, hogy sose próbáltad, kár ebbe belemenned

Riszpekk

Punker
Adolf kapta az 50. szülinapjára 😊)

GregSB
Ez az a híres Mercedes Red Cross sportautó? 😄D

Penta
Mindig megragadod a lényeget...
Pont mint SoDI haverod.

FREAK
juj

ez is egy stílus 😄D

Riszpekk

Penta
Megnézem hogy veszel be egy kanyart egy két tonnás billegõ szarral. Persze ha csak autópályán mászkál az ember... (de az sose volt élményautózás kategória)

Punker
errõl a mercirõl keressetek nekem jobb minõségû képet plz.

FREAK
bocs, azt hittem egy fórumon vagyunk 😄

Riszpekk

Penta
Neked...
De miért akarod minden fórumon ráerõszakolni a magánvéleményedet másokra? Inkább örülj neki hogy másképp gondolsz bizonyos dolgokra és nem 6milliárt másik FREAK vesz körül.

FREAK

Riszpekk

FREAK
"Aki vezetési élményre vágyik, az szintén nem"

jaaaaaaaaaaaaj persze..... nagy autó=nagy élmény, aki tagadja, az vagy nem próbálta, vagy mazsola

Riszpekk

GregSB
"Aki vezetési élményre vágyik, az szintén nem."

Miért is nem?

Azért azt ne mond, hogy nem ad nagyobb vezetési élményt egy 7 méteres V8 as Caddy, mint egy fröccsentett VW/Pözsó/Opel stb...

Kata
Ráadásul nem korrekt dolog részletet kiemelni egy szövegkörnyezetbõl, és azt saját szájízed szerint elferdíteni, csakhogy kötekedésre találja alapot. Ez dedós hozzáállás. Ott volt valami említés a magyar vásárlásokról is. Emlékszel rá?...

[/cserf][/fülünyúl]

Penta
Aki gazdaságosság alapján vesz kocsit, az nem fog használt S-mercit venni, se Cadillacet.
Aki vezetési élményre vágyik, az szintén nem.
Aki el akarja hitetni magával, hogy több mint az átlag, de kevés ahhoz hogy ezt "megmutassa", nos annak lehet hogy jó vétel.

FREAK
mennem kell buliba... 😊

ami boldoggá tesz, hogy nem egy fapados Hyundai Pony-val kell mennem, pedig az is opció volt

Riszpekk

Kata
Csak ellenpélda volt a ti vagdalkozásaitokra "ennyi erõvel" alapon. Szóval a replikát ne tessék saját hozzáállásomnak tekinteni, mert nem errõl volt szó.

[/cserf][/fülünyúl]

GregSB
Most meg eljutottunk az "Én apám erõsebb" szintre 😄DD

K.András
Persze én csak "igazolni" kivántalak...

FREAK
ez komoly autó

de 20 évesen nevetséges egy 7-es BMW, szemben a Merci W126-tal....

Riszpekk

Punker

Penta
Nem vitatom, de nem is neked írtam.

Punker
lol

K.András
Szerinbtem ennél ma nem létezik jobb auto...Az a forma az a tartalom

Punker

FREAK
lol

Riszpekk

Kata
Az tohonya gönc. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
lol

Riszpekk

Penta
Kifogásolod ezt a mentalitást: "Azért mert 'valaki olyan' jár egy bizonyos autóval, csak azért nem szeretem, és nem kéne olyan." - joggal.
De nem sokkal elõtte teszel egy általánosításokban és közhelyekben tocsogó megállapítást: "Csak annyit mondok, hogy a Mercedes presztízs és stílus, míg mondjuk az Audi trendi, a BMW pedig mûmájer. "

Kata
Tudom. Nem vágod a kis évõdést? Szmájli, egyebek... Ennél jobban nem tudom érzékeltetni neten keresztül.

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
a kérdés ennél egyszerûbb

fiatal, olcsó, szürke autó vagy idõs, de komoly, stílusos autó - ugyanannyiból

szerintem az a hülye, aki 3 millióból Opelt vesz Lincoln helyett, de a többség ezzel nem ért egyet, csak éppen belõlük hiányzik valami, ami az igazi élethez kell

ez van, teljes patthelyzet, én lassan ki is hátrálok 😄

Riszpekk

RelakSfromhome
Reflexbõl csináltam a képen jobbgomb, kép betöltése. De nem volt ott zapsi, csak egy rozsdás valami

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

K.András
Uj 7-es???Megeszi reggelire brabust 😊))

Punker
az nem széria...

Kata
A Brabus K8-ast neeeem! Bibibííí! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Valamicskét tudok, ha nem is sokat.

[/cserf][/fülünyúl]

K.András
BMW állva hagyja bármelyik mercit bármiben...

Kata
Mármint miben gondolok magamra?

[/cserf][/fülünyúl]