101020
.
-
#93914 'a Daimler AG. a knai BYD Autóval együtt fejleszti a Denza modelleket."
'Az új vegyes vállalatot felesben alapította a két cég, és az a cél, hogy Mercedes minőségű autókat dobhassanak piacra, felhasználva a BYD jelentős villanyautó-fejlesztési tapasztalatát. Így a hajtásrendszer kidolgozását a kínai félre bízták, míg a Daimler az azt körülvevő autók kidolgozását vállalta."
új márkát alapít a mercedes -
#93913 -
-
#93911 de csúnya vagy bazzeg :DDD -
#93910 jajfaszom ezt nem ide akartam XDDD -
#93909 -
#93908 miért felesleges?
nekem pl van magasnyomásúm, és egy zsák egyéb cuccom... akkor? -
#93907 Amugy Snow Foam nak hivjak. Es hiaba fujod le az autodat vele. ugyanugy mosnod kell az autot szivaccsal. Felesleges penz kidobas ha nem szuper autod van amit ket vodros modszerrel mosol meg ilyenek. Ez mind hozza tartozik ahhoz az auto mosashoz amit orakig csinalnak az emberek. nekem egy sima auto mosas is kb ket ora mig utanna szepen lekenem itt ott meg stb. De en csak siman lemosom az autot. -
#93906 Mar nem azert de teljesen felesleges ilyenek utan kutakodnod. Van egyaltalan magas nyomasu geped? Szvsz csak siman mosd le ugy, ahogy minden alkalommal lemosod az autodat. -
#93905 És az mit takar? Lehet ilyet kapni valamilyen boltban? Milyen néven, vagy márkában? Be kell szereznem egy ilyet! :D -
#93904 Szerintem: aktív hab -
#93903 Sziasztok! Lehet rossz helyen teszem fel a kérdést, de mi EZ a szer? Nagyon érdekelne! -
#93902 -
#93901 :D
-
#93900 a másik autód teljesen érdektelen.
én, ahogy az előttem szóló is mondja, tuti neki nem állnék ilyennek... -
#93899 Nekünk barátnőmmel összesen van 3 autónk. Egy Focus utcára, a hacsi versenyezni/élményautózni meg a 31 éves kombi corolla téli csapatni/bütykölgetni...
SEMMI ESETRE SE állj neki egy faszán használható utcai autót túningolni, ha már van egy erős/ráköltős autód... -
Beagie #93898 Olyan autót használok, ami 6,5 alatt van százon, de néha a barátnőm autójával megyek, arra gondoltam azt meg lehetne csinálni hétköznap is használható élményautónak. -
#93897 nem lenne egyszerűbb egy keményebb autót venni az utólagos /és kétes kimenetelű/ bágerolás helyett? -
Beagie #93896 Biztos vannak jobbak is, de hirtelen nem jut más az eszembe még a Konin, meg a Bilstein szetteken kívül. -
#93895 olyan is ;) -
Beagie #93894 Fékrendszert úgy is cserélni kellesz, mert még 2006 óta ugyanaz a tárcsa van rajta, már kicsit hullámos :D
Egy D2 Racing sport állítható futómű meg megvan 200 ezerből.
-
Borg #93893 Aha... viszont nem is fekszik ki a következő kanyarban a rendszer... persze aki csak hülyegyerekturbót akar, az jobb ha a sarki szakival berakat valami 300ezres kínai cuccot :) Az első autós talin még jaszkarizhat azzal is. (haza már lehet tréleren megy) -
#93892 futómű
fékek
... -
Beagie #93891 Na most utánanéztem, a saját autómhoz 300ezer ft-ért kaphatnék turbo kit-et Tajvanból, miközben ugyanazt a szettet kínálja egy Európai weboldal 3600€-ért...
Bár a szállítási költség biztos lenne pár tízezer forint.
(ennyi pénzért már mindegy ha egy komplett erősebb motort veszek, azt legalább csak be kell szerelni, nem kell ECu-t programoztatni sok pénzért.) -
#93890 Akkor 4G63 blokk bele...ültem már olyanban, ELKÉPESZTŐEN BRUTÁLISAT MEGY :DDDD -
#93889 Kegyetlenül lehúzza az embert! -
Borg #93888 Pl a Vogelsinger Sanyi Vecsésen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#93887 és szerintetek ki szerelné be? :D -
#93886 nem az a kérdés milyen kell bele hanem hogy ki szereli be?
fillérekért megvehetők a cuccok valami törött kertvégi autóból -
#93885 Adott egy autó, ami jó esetben sem ér többet fél millánál, és mivel nem akarja eladni, inkább ráköltene egyet? :DDD WTF
-
#93884 de az autót már eladni nem akarja -
#93883 Lényegesen olcsóbb és egyszerűbb olyan autót venni, ami alapvetően képes lendületes haladásra. :D -
#93882 kb mennyibe kerülhet egy szivó 1.3as coltba turbot tetetni? és miféle turbo kellene bele? haver kicsit ráment a gondolatra hogy megcsinálja pályázni a gépet.. :D -
#93881 Szerencse, hogy nem nagyobb :DDDD -
#93880 haha,legalább alaposan tiszta lesz xD -
Borg #93879
There, i cleaned it...
-
#93878 Aszfaltra morbid, de később egy repülő változatot preferálni fogok. :) -
#93877 lájk :)) -
#93876 Nagyon jo:) -
#93875 Bekerült a képünk 500px-en a TOP20 legnézettebb kép közé, ha gondoljátok nézzetek rá! :)