Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Csak én nem értem mi itt a lényeg? 😄

:) Semmi okosság :P

skate00
USDM Trueno<#zavart1>

desigo
Grat hozzá,patent lett nagyon! <#eljen>
bency
Szerintem is szar ha eltüntetik a rendszámot,jó kell az...de nem szép,véletlen se.

REPS0L
nagyon nagy lenne a fehér folt szerintem, inkább hagytam

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MikX
Fényévekkel jobb! Rendszámot én azért eltüntetném a helyedben. Elég lenne, ha ps-el leszednéd a számokat, betûket.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Attila8805
Jártál-e már gyorsulásin?
Netto idõt néznek!
Szóval reakció ideje rosszabb volt de attól õ volt a gyorsabb.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

REPS0L
Remélem most már a vízjelem láthatósága, meg minden egyéb megfelel Nektek. 😊
Sajnos több képre nem volt lehetõségem a rossz idõ miatt.

Audi A4 (Post-Apocalyptic style)

RelakS
alulról ahogy nézem a képeket:
Jé, mondom, milyen jó mûszerfal. Nincs tele króm csövekkel, meg nemtommivel.
Aztán kiderül, hogy régi járgányhoz tartozik. Így már érthetõ 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CSOCSO
minor flamera reagalva... itt se a soforon mulik minden hanem inkabb a gumin, a kocsi sulyan.. ha a ket sofor helyet cserelne se lett volna mas a szituacio.
amugy meg, hogy van az, hogy az audi volt hatul meg is o nyert? kesobb indult?
broman191
2012 Porsche 911 Carrera (991) spied on the street

Szép lett, jót tett neki hogy nem próbáltak túlzottan változtatni rajta. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bazz 9.05😛
9.04 O JESUS!

A m inor flame-re reagálva😛 van hogy a sofõrön múlik....itt azért eléggé egyensúlyban voltak a kocsik 750 vs 750

MikX
Isten ments, hogy meggyõzzelek, vagy neveljelek, vagy oktassalak...
Leírom a véleményem, és közben jót röhögök. Valóban, jól szórakozok...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

R0zs0máK
IC, töröld már folyamatos jelleggel 😊)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

MikX
A francba, de rossz most nekem...
wait...
??

MikX
Úgylátszik te sem...
Arra akartam rávilágítani, hogy te 1 bizonyos tényezõ alapján hasonlítgatsz össze autókat, akkor az miért ne lehetne a felni mérete?
Csakmert ugye remélem az megvan, hogy általában nem egy bizonyos dolog alapján hasonlítunk, és minõsítünk...

Az meg csak hab a tortán, abban a bizonyos videoban tökéletesen prezentálják a tipikus mustang-tulajt, míg az a BMW kicsit más köröket céloz meg. Sem erõben, sem semmiben nem tudnám összehasonlítani én, de ahogy érzed.

A dolog ott csücskös, hogy foggal-körömmel ragaszkodsz az elméletedhez, és egysíkú gondolkodásmódról papolsz...

MikX
Vicces, hogy ezt ezek tükrében te leírod ide, tényleg... 😄

MikX
És az autó többi része, meg a motor nem az autó maga összességében?
Ennyi erõvel haonlíthatnánk az autókat a felni mérete alapján is, mert a nagyobb átmérõ az méretileg nagyobb, tehát az a jobb!

R0zs0máK
Remélem az legalább azért megvan, hogy azoknak a versenyeknem baromira semmi köze az ilyen videókhoz 😊))

MikX
Senki nem akar ilyeneket szúrkálni, pont az volt a lényeg, hogy ez az "egyenesben letudomnyomni a másikat, csak ne jöjjön kanyar mert elfogy a tudásom, fákkjee!!!" típusú igen jól felépített megmérettetés egy baromság...

I.C.ram
Magyarul megmagyaráztad, hogy miért hülyeség, amit linkeltél. Most én is tudok olyat linkelni, ahol a BMW lenyomja a Mustangot. Gyorsulásnak alapból semmi értelme. Gázpedált egy majom is tudja nyomkodni. Bár ez igen csak passzol az átlag, új, proli Mustangos értelmi szintjéhez. 😄
Bronx South
Ilyeneket lehetne szúrkálni a végtelenségig, oda vissza lehet durrogtatni a hszeket, az álláspontom elhelyezkedése változatlan. Mellesleg nem is ez volt a hszem lényege, legalábbis csak a gondolatom elsõ felét írtam le, és reménykedtem hogy a másik felét majd te kitalálod és megint rácsapsz a piros gombra, de hát <#nemtudom>

I.C.ram
Még csak nem is M1 volt, hanem egy sima 135i.
MikX
Coupé...

Nekem ez nemgyerebe...
Olyan, mintha valami indiai eldugott garázsban két halász hegesztett volna valami csomagtartót rá, mert több áru fér így be... 😄
Szóval olyan nem egész, nem egységes nekem... csak a hatchback adja.

Csabesz6
sedan sosem volt ebbõl

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

helyes, nekem meg a bukólámpás sedan a kedvencem, legalább nemfogunk összeveszni melyiket ki kapja.. 😄

bency
Hát igen 😛

Csabesz6
Kinek mi, de az biztos hogy elsõsorban nem a külseje miatt Hacsi a Hacsi😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bency
Szerintem meg a Levin a szebb,stilusosabb,a Truenoval sincs bajom csak a Levin jobban bejön,viszont ezt a csomagtartós tipust rühellem....

Csabesz6
Nem ültél még AE86-ban, az a bajod😄

csak trueno fan <#vigyor>

Csabesz6
még mindig bolond vagy?😄

egy nagyon hibája van csak, Levin.. :/

skate00
OOOMMGGGG<#ijedt><#guluszem1><#wow2><#merges2><#wilting><#taps>

broman191
Ha nem fele olyan erõs kis M1-ek ellen villog, hanem egy hasonlóan erõs M5-tel akkor...<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

(48 km !!!!!)

I.C.ram
Most tényleg ez okoz neked örömet, hogy egy egyenes szakaszon lenyom egy 500-600 lóerõs 5+ literes autó egy 300 lóerõs 3ezres kocsit, ami ráadásul széria az elõbbivel szemben. Az elsõ kanyarban letolta volna a Shelbyt az a pöttöm kis BMW.
Bronx South
Remélem kopogtál 3 -at az asztalon. Különben... <#ejnye1>

I.C.ram
Túl jó vagy hozzánk...
AZ KEGYETLEN!!!
Bronx South
Csak mert jófej vok (érdemes 11 percet elpocsékolni erre, van ebben minden):

7:15 -tõl a kedvenc részem! 😊)

RelakS
Lö idióta?
Yaris és csatornafedõ nem jönnek ki jól

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

szegény autó :/

REPS0L
Kitt... 😊

Willi Betz
Hákunámátátá 😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

R0zs0máK
Ennek kb. ilyennek kell lenni 😄 Nem nagyon lehet mit kezdeni, egy végig egyenes 60-as csõ a kipuff a végén egy HD dobbal...😄DD

Csabesz6
sztem cseszett jó hangja van