Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg szellõztetni😛😄
cartarsak

www.car-tarsak.blogspot.com

Bronx South
XDDD

desigo
de pihent 😊
jó lehetett feltakarítani xD
GregSB

MikX
Nemrossz... deeeeeee
nálam a 4rotor ami adja...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
nyamm

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

MikX
Faszányos! Azért remélem egyhamar nem esik át a tûzkeresztségen! 😄
Bár van valami fasza azért a japó kötegelõmániában is... <#vigyor2>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Akkor -fav, és megoldva...
Én sem vagyok kifejezetten japó párti kizárólag, de amikor elkezdenek okoskodni, meg ilyen picsaszar rolling-start mustang videókat beszúrni (mert ahoz még annyi tehetség sem kell, mint az állórajthoz), és veri rá, hogy mennyire király... bocs de ezektõl röhögõgörcsöt kapok, és egyszerûen leírom a véleményem, ezt támadásnak veszi, és egybõl harap...
És a csattanó, hogy a végén õ érzi úgy, hogy okosabb volt... 😄
Tõlem aztán lehetne értelmes video, kép bármirõl, az agyatlan, csakazértis provokáló dolgok nélkül... Azért egy darabíg viccesek az ilyen netgengszterek... felébresztik a szánalmat bennem irántuk...
Akinek nem inge ugyebár...
peace

bency
Ilyen képek még jöhetnek bõséggel 😄

:) Semmi okosság :P

R0zs0máK

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
+1

sajnos tévedsz.. az olasz muzsika a legjobb 😄

Falkon
Én nem sírok. Tényt közlök b+ 😄DDD Amúgy ha végignézel a topikon, csak ferdeszemû alkotások vannak. Kicsit unalmas 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Csabesz6
Akko' meg ne sírjáááááááá😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Falkon
És ezzel az a probléma, hogy tudom 😉

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Csabesz6
A gond meg ott van, hogy a japók is csinálnak V8-cat😉

Csabesz6
Akkor innentõl kezdve meg is sodorhatjátok egymásnak😄

Falkon
Nálam csak a Subaru játszik. Abból is a 2007-es Wrx sti.

Bronx South
Tedd félre az okoskodást, mert felesleges. Írd ide a hsz számot ami ma trollkodás volt, kíváncsian várom.
Egyelõre a te hszed flémkeltés, és feszültség generálása.

MikX
Elgondolkodsz? Tehát tisztában sem vagy vele, hogy trollkodsz? Azért ez már valami, haver...

Bronx South
Hát egy Suprát, vagy egy Infinity G35 -t eltudnék viselni, vannak a Japán vasak közt is jók, vagy akár amiket múltkor említettem H Legend, Prelude, de ez már alsó kategória. Ami viszont kõkeményen majmolva van az felejtõs mert egyik se tetszik.

Falkon
Inkább az öblös V8, mint egy sikító japán kurva! 😄

Bronx South
Szerintem személyenként változó hogy kinek mi.

Falkon
Hangterén akkor is ez a best:

Bronx South
Bejön ez is, de csak ezen a szinten szórakoztat. Az amatõr mutatványok, és a belsõ kamerás "hú de tudok vezetni" felejtõs.

Falkon
Nem te vagyok.... 😄

Bronx South
? 😄

S2000
A GTR-nak ezerszer szebb hangja van. Na?
A faszom belétek most már tényleg, "azénapukámerõsebb" szinten vagytok bazmeg:ADAS

Csabesz6
Azé', hogy legyen hangulat. Csak az egyenesen menés unalmas már...

Bronx South
Idõnként elgondolkozok hogy egy olyan tápigba amit 90% -ban japán fanok olvasnak, mi a francnak szúrkálok be muscle videókat, többnyire feszültek is ilyenkor a barátaim, bár nekem se lenne semmi bajom a japán vasakkal, csak amióta az sg-t olvasom azóta van bajom velük.

Csabesz6
Fára tekernéd?😄

Bronx South
What ? 😄

Falkon
Hát többre mennék vele.

Csabesz6
Oszt mire megy vele?

Falkon
A Super Snake-nek ezerszer szebb hangja van.

pajti

Jah, ennyi😊
De szerintem hanyagoljuk a témát.. a kutya se' kiváncsi rá.

Bronx South
Ennyi.

Bronx South
Azt hiszem ha nem lennének a Földön muscle verdák, motor párti lennék.

[center]

Bronx South
The kings of roads!

I.C.ram
az hát
Attila8805
Cigány <#confused>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Adaaam
voltmár? ilyen idiótát, még megáll a traffi elõtt 😄

everything's better with music

Csabesz6
vááá ezt akartam megnézni, csak az autó miatt😄

R0zs0máK
Projektautók azok is...az alsó jobb állapotú, mint az enyém volt 😊)) A felsõ kicsit rosszabb...

skate00
Ennek a 2 kaszninak mi lesz a sorsa? Vagy mi célból voltak ott?

skate00
Ez a "Koszorúslányok" címû fimbõl van, fel akarja magára hívni a figyelmet. <#zavart1>

R0zs0máK

Attila8805
Csak dugni akar<#zavart2>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

pajti