101020
.
-
#94219 Vinném! -
Susarc #94218 -
#94217 és ha azt mondom nem forgalmazzák ők itthon?
Nyílván azért teszem fel a kérdést mert a legkézenfekvőbb helyeket már végigjártam -
#94216 Itt kérdezd meg :) -
#94215 Sziasztok,
nincs vkinek ötlete honnan tudnék berendelni egy ilyen készletet:
Német autó márkákhoz való alu felni javító készlet.
Amazon nem szállítja ide Angliából se... -
#94214 Na azt hiszem már nem fogok hazafelé sietni annyira :D
-
salist #94211 fasza -
#94210 hörr -
#94209 -
#94208 Team Galag - Gumball 3000 - Video Update 1 - NYC -
-
#94206 Uhhh 3:10-nél a Lambó szépet lángol... -
#94205 -
#94204 400 lóerővel támadt fel az ötvenéves Alpine -
#94203 Meanwhile in India
-
#94202 -
#94201 Ez is még tegnapi,
-
#94200 Ha minden igaz fél óra a startig.
-
#94199 ha lattok egy matt piros corvettet azt az egyik ismerosom wrappolta. -
#94198 Holnap start !
-
#94197 Jó ám a fóliázás...nekem egész sokáig fog "élni", mert garázsban áll az autó :DD (remélem) -
#94196 -
#94195 szerencsere nem sok ilyen eset volt. Baromira meglatszik az uj folia alatt. -
#94194 És ha jön már a festék is egy leszedésnél nagyon meglátszik egy újrafóliázás ? Vagy ilyet nem szoktatok ? -
#94193 most itt tart a porsche.
-
#94192 Arrol pedig, hogy ki mennyire szedi szet az autot. Ha a fonokom nem tudna, hogy kepes vagyok ra nem engedne meg a szetszerelest. Nem agysebeszet... csak par csavart kell kiszedni. Veletlen felre ment a csavar? Sajna elofordul. Megjavitottam. FINGJA nem lesz rola soha senkinek. Minden autot csak egyszer kell megtanulni szetszedni. Sot pl a porschenel az ajtot pikk-pakk szetszedtem. Google videozas nelkul. guglizas vagy telefonos segitseg nelkul szerintem NINCS olyan ember aki a kisujjabol kiszopna, hogy mikent lehet kivenni az egesz lampaburat a porschebol.
Ezenkivul szerinted a ferrari technikus mindent magatol tud? Ugyan mar! Van neki egy faszanyos kis szamitogep, ahol fekete feher pdf dokumentben le van irva lepesrol lepesre mit kell csinalni ha ki kell cserelni az airbaget az ajtoban. -
#94191 lejonni nem fog neki de ha elkezd repedezni azonnal vegye le. Mondjuk nem tudom milyen magyaroszagon ( havazas meg tul hideg az nincs) de a baromi melegben siman bele tud egni a folia a festekben ha 4-5 evig van az auton. Mondjuk ilyen matt foliazas csak 1 eve kezdtunk el. Most meg senki nem jott vissza hozzank, hogy levetesse a cuccost. Viszont volt egy ket olyan auto ahol szet volt repedezve a folia motorhazteton meg az auto tetejen es pl a motorhazteton jott a festek is.
De szerintem azt az autot senki nem mosta amugy se -
#94189 Végül is így olcsón és gyorsan átszínezhetik az autót olyanra, amilyenre akarják...ha megunja lehúzza, raknak rá másikat :D
De ha belegondolsz, minden karcolás meg mondjuk nap ellen is véd...én azt csinálnám, megveszem, lefóliáztatom, aztán mikor el akarom adni, csak eltávolíttatom, és olyan, mint az új -
#94188 Ebben nem vagyok biztos, de szerintem ez a cucc nem festékmegóvásra szolgál. Persze ha úgy vesszük arra is, de aki belevág egy ilyenbe inkább más megjelenést akar. -
#94187 Ebben mondjuk igazad van, azt az olasz remekművet, amit neked készítenek, nem szép dolog megváltoztatni. De mondjuk pl is lefóliáztatnám, hogy a fényezést megóvjam... -
#94186 Mennyire át tudom érezni ezt.
Hifi szereléskor is mi szenvedés megy sokszor.
De ha patentül sikerül mindent összerakni akkor legalább van öröm.
Soktizenmilliós autóhoz kb nem nyúlnék hozzá. -
#94185 Hát akinek van még ~20 másikra pénze nem így gondolkozik. -
#94184 Jó, látom te se vetted a lapot. Nem Csocsoék munkáját becsméreltem, elhiszem hogy profin csinálják a munkájukat. A hangsúly azon volt, hogy ha én tudnék ilyen kocsit venni, akkor hivatalos Ferraris szakszervízesen kívül kb senkit nem engednék a közelébe hogy szltszedje... -
#94183 Nem hiszem hogy mások profibban csinálnák, ha meg nem szedik szét az felületes munka lenne. Amit leírt pedig nem ér fel egy gányolással, azt az ablakot hagyhatták volna úgy is azt megmondják hogy bocsi ilyen lett, azt lehet hogy egy centet nem kapnak a munkájukért, sőt! Valószínűleg az elbaszott menet és az illesztések frankón meglettek csinálva, a képek alapján szép, a videó és a leírás alapján pedig alapos munka. Talán mások egy elbaszott "ablaktartó csavarmenetnél" nagyobb hibákat is elkövetnek. -
#94182 Mondom hogy nem para, én alapból azokkal az emberekkel nem tudok azonosulni, akik egy 60 millás Ferrarit lefóliáztatnak... -
#94181 Ha profi munkát akarsz, akkor muszáj szétszedni, azt meg nem várhatod el, hogy minden márka minden típusának szerelési útmutatóját bevágják :D
Gyárban ilyet nem csinálnak, szóval ha mégis akarsz fóliát, meg akarod óvni a kocsit, vagy kicsit más színt akarsz úgy, hogy nem átfújatod, akkor nincs más lehetőséged, hozzájuk kell vinni...
Nekem tetszik amit csináltok CSOCSO, nem kontár munka, én vinném hozzátok az autóm -
#94180 Ferrarit nem jürgenek, hanem digók csinálják :D
Érdekes történet. Az biztos, hogy az elolvasása után egy ilyen Wrap-műhelybe soha nem adnám be a méregdrága sportkocsimat. Számomra elfogadhahatlan lenne, hogy olyan emberek álljanak neki bontani a kocsit, akik Googleről nézik ki mit és hogyan kell csinálni.
Ezzel most nem fikázni akarlak, nem nézlek le... mindenki úgy keres pénzt ahogy tud. Láthatóan élvezettel, szenvedélyesen csinálod ezt a melót, és ez a lényeg... akit talán kicsit lenézek, az a kocsiknak a tulajdonosai, de az már más tészta. -
#94179 Hát én biztos sírva fakadtam volna :D
-
#94178 hat ja. Most egy Porsche 911 S szedtem szet. Annal nincs 4 kabel a visszapillantoknal. Csak 1 es az is gyonyoruen szetcsuszik. Olyan mint egy hatalmas S video kabel. Az elso lampat orom volt kiszedni! benyulsz egy hosszu kulccsal egy lukba elforditod egy kicsit a csavart es az egesz lampabura kicsuszik! Semmit nem kell szethuzni. Plug n play az egesz. Egy hatalmas csatlakozo van benne ami magatol dokkol ahogy visszateszed az egesz burat. Hatso lampa is ket csavar volt es mar jott is szet. Nem kellett egesz lokharitot levenni meg semmi. Tok zsir. Igaz az egesz lokharitot levettem hatulrol de mas okok miatt. A visszapillantok miatt se kell az egesz ajtot leszerelnem. Siman ott vannak a csavarok a haromszog takaro lapok alatt. -
#94177 Komoly, és gondolom melegebb a helyzet egy ekkora értékű autónál.