Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO

szerinted ki linkelte be?😊
ide katt...

masik kep

ha meg kell par kep akkor latogasd meg az odlalamat😊
Amse
Valaki nem tud még képeket ferrari spoileres Supra-ról?Amiket belinkeltetek láttam.Qrva jól néz ki pedig nem szeretem se a Ferrari-t se a Supra-t =D

I.C.ram
Hát nem kell összetröni az autót 😊
CSOCSO
ja...
amugy ha nekem meglesz a supram es lesz manim ugyis azzal kezdem hogy jobb legszuro.. majd johetnek a gatlok meg a tobbiek..hisz a celica es supra alaptudasa se rossz.. inkabb a stabilitasan kene alakitani.. aztan ha ez megvan akkor johet az auspuff rendszer.. baaar.. a feknek kene jonnie.. de mindegy
CSOCSO
nem igy van ez...ha kolcson adom az autot.. es o toi ossze akkor nem is fizet a biztosito... szal igy jartam
Z
Jah, ha nem kell folyton a dörmögés, akkor jobb a direktszûrõ. Az csak taposásnál szólal meg. De akkor szépen!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dichter
Kipufogókra visszatérve, azért éri meg 200-500 ezerért egész rendszert venni, mert rádob az autó teljesítményére. Ha viszont csak dobot akarsz, akkor sztem érdemesebb beruházni egy komolyabbra. Mondjuk Remus, amin be is állíthatod, hogy milyen hangon dübörögjön. Az egyik barátom 2lityós Megane Coupéján volt egy Zeus dob. De mivel azzal az autóval dolgozott, sokat vezetett az városban, és mesélte, hogy szinte állandóan fáj a feje, a monoton zúgástól. SZóval csak óvatosan a sportdobokkal, nekem ez a vélemyényem.

I.C.ram
Miért kéne ott lennie, hogy te vezeted? Kölcsönadhatja neked az autót.
CSOCSO
igy van a mostani dodge autonk is...igy is dragabb 3 szor mint az ismerosunk autoja amiben bar kisebb motor van.. de 21 ev alatti sincsen.. azt nemtom hogy a supra olcsobb lenne ha anyam neven lenne.. de a biztositasnal az en nevemnek is ott kell lennie hogy vezetem... szal.. ahh.. mittom en. majd ha odaig eljutok szepen megkerdesek egy ilyen tarsasagot hogy mi a legjobb megoldas..
CSOCSO
ocsi..37 eves.. nemtom..

hykao
A nevét nem tudom, csak a becenevét: Öcsi (gondolom sokat segít 😄D) 37 éves amúgy.
Én nem ismerem, a csajom meg most nincs itt, hogy megkérdezzem tõle a rendes nevét.
I.C.ram
Arra nem gondoltál, hogy édsanya nevére írjátok az autót?
CSOCSO
halivud csak 1 van FL ben.. a masik halivud meg a filmes halivud..
ize... hog hijjak?? ismerek jopar magyartot😊

sajat autom nincsen.. azaz volt.. tudod.. vettunk olcson amerikajit... meg is pusztult az egesz motor ugy ahogy volt...
most ugy nez ki igy eltok lenni .. aztan par honap mulva itt a 21. szulinap... szeretnem meglepni magam egy mk3 as supraval.. aminek nem is az ara aggaszt.. hanem a felevi biztositasa😞 ami annyi hogy evente ki kell fizetni ra az auto arat... persze nem fullosan ilyen gaz a helyzet. megha 21 leszek meg kevesebb lesz 20-30% al a biztositas...
hykao
Ja amúgy nemrég derült ki számomra: a csajom egyik haverja is ott éldegél, mint most te (már ha nincs több Hollywood Floridában...)
hykao
Neked van amúgy saját autód kint?
CSOCSO
kereklampas celicaval en is nagyon boldog lennek..bar en kipufogo helyett uj gatlokat uj rugokat tennek fel...aztan johet egy sport dob oszt kesz..
megvan az egesz 150 bol
esetleg 200.. de egy sport auspuff system sem olcsobb
Z
A 2-essel nem játszottál? Akkor nekem mákom volt, mert a 3., 4. részekkel nem autókáztam. De a kettes anno über volt!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

I.C.ram
Hát ne tõlem kérdezd, nekem nincs Celicam, de ha nekik az tetszik, akkor miért ne.
I.C.ram
a pilótát is utálom, meg a játékot is bár csak az utolsó két résszel játszottam. Nekem túl arcade volt. 5 km/hval csúzsott oldalra az autó, így próbálták mutatni, hogy húú de fasza szimulátor ez 😄
hykao
Aha. Érdemes arra elkölteni vajon többszázezret csak a kipufogóra?
Z
Mármint a sofõrt? Én sem csípem, de a game nagyon odab@sz!

I.C.ram
hmm? Utálom Colint 😊
Z
colin mekré kettõbõl...

I.C.ram
Kereklámpás.
hykao
Milyen Celica ez? (mennyi idõs)
I.C.ram
20K TÉKKKK!!
I.C.ram
koppány kipufogót!
CSOCSO
desok manid van.. ez szerintem benne lesz vagy negyed esetleg fel millaban. .bar attol fugg milyet veszel
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Csacsi
Biztos vannak, csak nem találtam neten.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dichter
Ahogy tudom, vannak erre szakosodott kipufogószervízek.

Csacsi
Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy 1.8-as toyota Celicam, és már eléggé megérett a kipufogó rendszer csere, viszont ha már megteszem, akkor teljeset szeretnék, és sportot is.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy hol csinálják ezt meg nekem. Ami kéne : Hengerenkénti leömlõ, kétoldali duplacsöves rendszer, 2 sportkatalizátorral, és két sportobbal duplavéggel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

GregSB
Királysegg

Z
ja

GregSB
Hûha. Nem az lesz rajta, hogy Aacura Rl, hanem hogy Honda Legend. Mekkora különbség! 😄

I.C.ram
Meg más a tipusnév is.
I.C.ram
Attól még a képen nem Honda Legend van 😊
Z
nem ugyanaz...

az Acura-ban több a luxusfelszereltség, meg extra. Már ha még lehet benne több... 😄

Stann
A Honda és az Acura ugyanaz, csak a Honda neve USA-ban Acura?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

GregSB
"Egyelõre az Egyesült Államokban, Acura RL néven mutatják be a Honda luxus limuzinjának következõ modelljét."

I.C.ram
A képen nem is Honda legend van 😊
Stann
Mármint most nincs Accordom, de az a kedvencem! 😊

Stann
Isten ez a kocsi, lehet leváltja az eddigi kedvenc kocsim, az Accord Type-S -et!

GregSB
Bemutatkozik az új Honda Legend

Orrában egy 3,5 literes, 24 szelepes, alumíniumból öntött V6-os található, 6200-as fordulatnál 300 lóerõs csúcsteljesítménnyel, és 352 Nm-es nyomatékkal, ami 5000-es fordulatszámnál jelentkezik. A Super Handling All-Wheel Drive-ként bejegyzett, az Acuránál újdonságnak számító összkerék-hajtás a nyomatékot nemcsak az elsõ és a hátsó tengelyek, hanem a jobb- és baloldali kerekek között is az optimális mértékben osztja el, ezáltal kiváló tapadást biztosít minden útfelületen.

Taranov
ÁZ!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GregSB
Az oldala meg a Saab-ra is hasonlít szvsz.

I.C.ram
Ennél ak épznél nagyon hasonlított rá.

[Walaki]D`Lair
sose láttam még ilyet...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Én meg Avensisre gondoltam
Akkor ki vagyok közösítve? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO