Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted ki linkelte be?😊
ide katt...
masik kep
ha meg kell par kep akkor latogasd meg az odlalamat😊
amugy ha nekem meglesz a supram es lesz manim ugyis azzal kezdem hogy jobb legszuro.. majd johetnek a gatlok meg a tobbiek..hisz a celica es supra alaptudasa se rossz.. inkabb a stabilitasan kene alakitani.. aztan ha ez megvan akkor johet az auspuff rendszer.. baaar.. a feknek kene jonnie.. de mindegy
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én nem ismerem, a csajom meg most nincs itt, hogy megkérdezzem tõle a rendes nevét.
ize... hog hijjak?? ismerek jopar magyartot😊
sajat autom nincsen.. azaz volt.. tudod.. vettunk olcson amerikajit... meg is pusztult az egesz motor ugy ahogy volt...
most ugy nez ki igy eltok lenni .. aztan par honap mulva itt a 21. szulinap... szeretnem meglepni magam egy mk3 as supraval.. aminek nem is az ara aggaszt.. hanem a felevi biztositasa😞 ami annyi hogy evente ki kell fizetni ra az auto arat... persze nem fullosan ilyen gaz a helyzet. megha 21 leszek meg kevesebb lesz 20-30% al a biztositas...
megvan az egesz 150 bol
esetleg 200.. de egy sport auspuff system sem olcsobb
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy 1.8-as toyota Celicam, és már eléggé megérett a kipufogó rendszer csere, viszont ha már megteszem, akkor teljeset szeretnék, és sportot is.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hol csinálják ezt meg nekem. Ami kéne : Hengerenkénti leömlõ, kétoldali duplacsöves rendszer, 2 sportkatalizátorral, és két sportobbal duplavéggel.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
az Acura-ban több a luxusfelszereltség, meg extra. Már ha még lehet benne több... 😄
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Orrában egy 3,5 literes, 24 szelepes, alumíniumból öntött V6-os található, 6200-as fordulatnál 300 lóerõs csúcsteljesítménnyel, és 352 Nm-es nyomatékkal, ami 5000-es fordulatszámnál jelentkezik. A Super Handling All-Wheel Drive-ként bejegyzett, az Acuránál újdonságnak számító összkerék-hajtás a nyomatékot nemcsak az elsõ és a hátsó tengelyek, hanem a jobb- és baloldali kerekek között is az optimális mértékben osztja el, ezáltal kiváló tapadást biztosít minden útfelületen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Akkor ki vagyok közösítve? 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.