Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha jól tudom, volt belõle egy újabb, pirosra festett tükörházakkal.
De lehet, hogy az a 12-es volt...

"Kérdésessé vált a McLaren-Mercedes P8 sorsa
2004. december 30. 9:16
A Smart ForMore-hoz hasonlóan állítólag az újabb sportkocsi fejlesztését is felfüggesztette a Mercedes új vezetõje, Eckhard Cordes. A középmotoros modell, amely az SL és az SLR közti rést lett volna hivatott kitölteni és a Lamborghini Gallardo, valamint a Ferrari Modena vetélytársa lehetett volna, a belsõ források szerint túl költségesnek találtatott. Úgy tudjuk, a P8 mellett más, egyelõre ismeretlen rétegmodellek is ugyanerre a sorsra jutottak: a Mercedes új vezetése ezek sorsáról a várható költségek és a piaci lehetõségek újbóli felmérése után dönt majd, addig viszont felfüggesztik a fejlesztési munkákat, hogy elkerüljék a felesleges költségeket. Mindez persze nem vonatkozik a fontos Mercedes modellekre: az S-osztály vagy a C-osztály utódjának fejlesztése zavartalanul folyhat tovább, hisz ezekre bizonyosan szükség lesz a távolabbi jövõben is."
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Van benne egy citromsárga kocsi is, de az egy Camaro.
amugy tegnap voltunk aligatorokat nezni a mocsarban.. mentunk olyan propelleres hajoval.. fasza volt.. es fogtam a kezemben egy majdnem 1 meteres krokodilt😊
ilyesmi orra volt..
Szerk: Illetve van egy Piros kocsi is a klipben, lehet te arra gondolsz?
Rég volt 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
javit: felre ertes ne tessek.. bevallom olyan dolog nem tortent..csak egymas nyakaba voltunk borulva.. nehany puszi ide. meg oda.. oszt kesz😊