Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ajjajjjajjajjjjaaaaaajjjj
barna...
DanielT
Narancssárga tükörház 😛

Kit--Kat
milyen volt??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
fú de utálom ezeket a 80-as évek prototipusait...😄DDDD
ez szép!

Ha jól tudom, volt belõle egy újabb, pirosra festett tükörházakkal.
De lehet, hogy az a 12-es volt...

GregSB
RIP 😞

"Kérdésessé vált a McLaren-Mercedes P8 sorsa

2004. december 30. 9:16

A Smart ForMore-hoz hasonlóan állítólag az újabb sportkocsi fejlesztését is felfüggesztette a Mercedes új vezetõje, Eckhard Cordes. A középmotoros modell, amely az SL és az SLR közti rést lett volna hivatott kitölteni és a Lamborghini Gallardo, valamint a Ferrari Modena vetélytársa lehetett volna, a belsõ források szerint túl költségesnek találtatott. Úgy tudjuk, a P8 mellett más, egyelõre ismeretlen rétegmodellek is ugyanerre a sorsra jutottak: a Mercedes új vezetése ezek sorsáról a várható költségek és a piaci lehetõségek újbóli felmérése után dönt majd, addig viszont felfüggesztik a fejlesztési munkákat, hogy elkerüljék a felesleges költségeket. Mindez persze nem vonatkozik a fontos Mercedes modellekre: az S-osztály vagy a C-osztály utódjának fejlesztése zavartalanul folyhat tovább, hisz ezekre bizonyosan szükség lesz a távolabbi jövõben is."

hykao
GregSB
Erre -e gondolsz?

Láttam ma egy Mustangot...régit...😊)
RelakSfromhome
A Bad Boys 2-bõl a Cadillac nagyon tetszett 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kit--Kat
HTX!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
hátmég a 69es:o

balumaci
az biztos

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Glpetyus
Isten ^^

DJ Skyline
1970 Charger

2001-es, "What It Feels Like For A Girl" a szám címe, Guy Ritchie rendezte a klippet, kötelezõ darab! Kivételesen a szám is jó, habár a klipp alatt egy remix megy. Szerintem a madonna.com-on megtalálod, ha nem is túl jó minõségben.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
ja bocsesz😊
CSOCSO
aha. nah mindegy en ilyet lattam sargaba.. de faszan nezett ki nagyon!!!
GregSB
Igen, ez volt a klippben... piros színben (ez törik össze a végén).
Van benne egy citromsárga kocsi is, de az egy Camaro.

DanielT
Legközelebb ide ne gyere 1 méter alattival, mert nagyon ciki 😛P
CSOCSO
ohh.. miamiban most este kifogtaka legnagyobb aligatort...
amugy tegnap voltunk aligatorokat nezni a mocsarban.. mentunk olyan propelleres hajoval.. fasza volt.. es fogtam a kezemben egy majdnem 1 meteres krokodilt😊
CSOCSO
hat nemtom. az orr formajarol azonnal a klipp es a madonna jutott az eszembe.. de sarga volt... mind a klipben...

ilyesmi orra volt..
GregSB
Az nem Trans Am volt, hanem egy 2nd gen. Chevy Camaro!

Szerk: Illetve van egy Piros kocsi is a klipben, lehet te arra gondolsz?

Kit--Kat
úáhh neis láttam azt még, linket vagy címet!!!!

DanielT
Ez csak pár éves, szarrátöri magát/kocsit benne, a címe nem ugrik be.
Kit--Kat
madonnának rohatt sok klippje volt ezalatt a 20-25év alatt

CSOCSO
nincs d emost lattam a bolt elott egy csont ugyanolyan pontiac trans amot mint ami volt a madonna klipben (citromsarga)
Taranov

Rég volt 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
<#sir>valami jókis Mustángos videód nincs?

CSOCSO
feleslegesnek erzem.. nem teszem.. semmi nincs rajta... hangilag se nagy cucc.. es az egesz 5 mp... szal felesleges
DanielT
Tegyed csak! 😛
Kit--Kat
dehogynem......<#nyes>

CSOCSO
hjaaa.. szerintem mosolygott... nem volt semmi gaz.... szal poennak vette .utanna egy ferrarit vettunk fel. ahonnan az anyosulesrol egy nagyon jo kis gadzsi integetett nekunk de azt nem teszem fel mert semmi kulonos nincs a videon...
Kit--Kat
HTX!!!<#hawaii><#eljen>

CSOCSO
nem... de... bar jo lenne.. de megsem. mindegy . nehez ugy.. ne menjunk bele.. annyit mondok hogy szep a csaj. nem taliztam meg olyannal akit ne buvolt volna el a csaj nezese. csak a csaj agyilag es lelkileg kisse fiatal es... khm. mindegy... neha jol erzem magam vele...nagyon is😊 foleg tegnap este😊

javit: felre ertes ne tessek.. bevallom olyan dolog nem tortent..csak egymas nyakaba voltunk borulva.. nehany puszi ide. meg oda.. oszt kesz😊
robotnyk
nem az, a gallardos
tehát húzta a száját, vagy vigyorgott? így videóból nem nagyon látszik
CSOCSO
<#eljen><#worship><#taps>
Kit--Kat
csajoddal voltál?

Kit--Kat
ja átmentek Collinból Ocean Drivera gondolom, azé 1 taps számjli jöhetne a felismerésért😊

CSOCSO
olyan zuhe volt hogy berohantunk egy boltba... erre egy szaros nadrag 250 dolcsi volt.... de ugy nezett ki mint egy 10 ezer ft-s farmer nadrag mondjuk a killah babenal vagy miss sixty.. szal jol nezett ki. nahde 250 dollar?????????????? aki velem volt csaj az full kiakadt.. megjegyeztem neki szepen hogy ilyet ne varjon tolem karacsonyra.. ehh ehh..
CSOCSO
mondjuk nemsok lehetoseg lehet...altalaban vagy a collinson vagy a washington on maszkalunk a mijami bicsen...
CSOCSO
szt hogy erted???
lehuzta az ablakot es a kis kamerat kitartotta az ablakon.. igy...
CSOCSO
az
Kit--Kat
Collins Avenue????

robotnyk
srác hogy vette a dolgot?