Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi de nemolvastamvissza x1000000 oldallal
Akkor a delsolokat nézzétek #27730 <#vigyor3>#vigyor3>
ha az is volt akkor sry.<#szomoru1>#szomoru1>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Meg ezeket: Nissan Skyline vs. Honda CRX delSol:

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
amúgy a rendelést én sem gondoltam komolyan, mert nekem meg nincs rá most anyagi hátterem momentán, de egyszer majd jó volna kezdeni valamit vele, mert így csak akkor haladok vele, ha nem spórolok a naftán 😞 de amúgy nincs gond vele, gyorsul annyit amennyit nekem kell, a hangja is kellemes hozzá, ami jobban zavar, hogy belül elég csupasz, ki kellene cserélni a gyári üléseket valami sportosra, most ez lesz az elsõ - majd talán nyáron, de sajna az sem egy olcsó mulatság ahogy egy-két katalógust elnéztem 😞
bár a fogyi a fordulat miatt van, mert 120-nál 3000RPM
rendelést nem mert nincs idõm, sorry-meg nem is szakmám, ha kendácsolás van akkor egy profi haverom szerszámai kellenek +az én aknám/garázsom. Bár az áttétel is kényszer/ideiglenes megoldásnak indult, csak így sült el...4pólusú gyári-kompatibilis gyertya/NGK/ is sokat jelent.
Sok autóm volt, sokat szoptam mire rájöttem dolgokra...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a fogyasztásodat nem értem, mondjuk nem is vagyok egy szakzseni, de mi a titkod? a te kezed munkája van benne? rendelést nem veszel fel? 😉
Ültetni nem akarom mert errelé motokrosszpáyához hasonló utak vannak...
ezaz nekem is van azért, ültetve, felnik, gumik, spoiler, kipufogó, csak az utazóm nem 140, mert akkor nyilván leeszi rólam a gagyát is...
1.8-as ötödikkel. 140az utazó ... 😄DD
meg pár egyég apró bûvészkedés.
nekem tökéletes.
Nekem is Cordobám van, de így nem barmolnám szét/hátulját legalább is/...
hogy a moci elférjen benne! A motor egy Corrado G60-ból
származik és közel 200LE-s! Németországaban készült
kizárólag gyorsulási versenyekre! :-)

de nem úgy hogy vegyünk sportverziót mert az állat......
<#fejvakaras>#fejvakaras>

de az biztos hogy én ilyet csak még disztárcsában láttam!
amúg tényleg felnis kinézete van!
A szelep saját lyukon jön ki (Fogalmazzunk Magyarul! :-) )
ez mi lenne, és milyen néven keressek rá?
(Ez egy Micra?)

de én csak disztárcsát láttam macisban ugyanigy Twingon!!!
szerintem nincs felniben csak disztárcsában
Egy Twingon láttam, nagyon jól nézett ki :-)
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
[/cserf][/fülünyúl]