Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az elsõ ezüstszínû is infarktusgyanús részemrõl. Mi gyártja? Milyen "dimangó" hajtja? 😊
[/cserf][/fülünyúl]
jaja
a hatuljara lennek meg kivancsi.. az tipik corvette
a hatuljara lennek meg kivancsi.. az tipik corvette
Naja. A Z06ot egyébként lehet manual váltóval is kapni.
Rozsomák: Ez a globalizáció 😞 Mondjuk azt nem értem, ha a GMnél erre azért figyeltek (pl. új Saab is Opel Vectra lemezére épül, mégis teljesen átalakították az egész autót, szinte csak a padlólemez ugyanaz), akkor a VW-nek miért kell ugyanolyanra designolnia az autóit konszernen belül...
Rozsomák: Ez a globalizáció 😞 Mondjuk azt nem értem, ha a GMnél erre azért figyeltek (pl. új Saab is Opel Vectra lemezére épül, mégis teljesen átalakították az egész autót, szinte csak a padlólemez ugyanaz), akkor a VW-nek miért kell ugyanolyanra designolnia az autóit konszernen belül...
inkább Modena
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sorry akkor 😊
Dede, ezt már képdokumentációval levezettem kb 8000 hozzászólással ezelõtt 😊) 575M lámpákra hasonlít.
kicsit nem ferraris az eleje? 😊
Egyetértek, de sajnos ez már csak így lesz.. amíg ugyanaz a motor van egy Skoda Fabiaban mint egy A3 -as Audiban stb, addig ezen nem szabad meglepõdni... 😞
Tudom, de ez azért nem kéne, hogy azt jelentse, hogy a VW ugyanúgy nézzen ki mint az Audi...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Valóban, de az amerikai autók másról szólnak. Egy Dodge Vipernek pl 400!!! az alapjárati fordulatszáma... A kevés fokozatú automata váltók hátrányait (3-4 sebesség) a hatalmas nyomatékot biztosító nagy lökettérfogattal kompenzálták(ják).
Arra gondoltam, hogy más gyártó ezt a teljesítményt a 'vette kategóriájában (4mp alatt 100on, 500 lóerõ) ki tudja hozni egy 4-5ezer köbcentis motorból is.
Nem csak az Amcsik állítják, hogy semmi nem pótolhatja a köbcentiket.
Mit nevezünk kihegyezésnek? A motorelektronika átprogramozását? Megtörtént az is. Nem értem <#nemtudom>#nemtudom>
Mit nevezünk kihegyezésnek? A motorelektronika átprogramozását? Megtörtént az is. Nem értem <#nemtudom>#nemtudom>
Ennek ellenére én bevállalnám az új Z06ost. Szerintem nagyon szép, és azért durva feelingje lehet, ha az ember segge alatt egy 7000es V8as dübörög.

Ízléschen und pofonen, szerintem kívülrõl is gyönyörû.
Más: Jót nevettem az új Corvette Z06oson.
"A Z06 már az elõzõ Corvette sorozat esetében is a csúcsot jelentette, akkor valamivel több mint 400 lóerõvel. A tavaly ilyenkor bemutatott C6-os esetében viszont már az alapmodell is eléri ugyanezt a teljesítményt, így kíváncsian vártuk, mit tudhat az új Z06-os. A problémát egyszerûen oldotta meg a Corvette fejlesztéséért felelõs brigád: a V8-as blokk hengerûrtartalmát 5957 köbcentirõl 7011-re növelték, változtattak a sûrítési viszonyon, és megnövelték a használható fordulatszám-tartományt, így az új, LS7 jelû blokk teljesítménye eléri az 500 lóerõt. Emellett könnyítettek az autón, így az kevesebb mint 4 másodperc alatt képes elérni a 100 km/h-s tempót, és a végsebessége is több mint 305 km/h."
Amcsi tuning powwa 😊 Van egy majd 6ezer köbcentis sportautónk, hogy tuningoljuk? Kihegyezzük jobban a motort? Áááá, az túl bonyolult lenne, inkább belenyomunk egy 7ezrest oszt jó lesz <#idiota>#idiota>
Más: Jót nevettem az új Corvette Z06oson.
"A Z06 már az elõzõ Corvette sorozat esetében is a csúcsot jelentette, akkor valamivel több mint 400 lóerõvel. A tavaly ilyenkor bemutatott C6-os esetében viszont már az alapmodell is eléri ugyanezt a teljesítményt, így kíváncsian vártuk, mit tudhat az új Z06-os. A problémát egyszerûen oldotta meg a Corvette fejlesztéséért felelõs brigád: a V8-as blokk hengerûrtartalmát 5957 köbcentirõl 7011-re növelték, változtattak a sûrítési viszonyon, és megnövelték a használható fordulatszám-tartományt, így az új, LS7 jelû blokk teljesítménye eléri az 500 lóerõt. Emellett könnyítettek az autón, így az kevesebb mint 4 másodperc alatt képes elérni a 100 km/h-s tempót, és a végsebessége is több mint 305 km/h."
Amcsi tuning powwa 😊 Van egy majd 6ezer köbcentis sportautónk, hogy tuningoljuk? Kihegyezzük jobban a motort? Áááá, az túl bonyolult lenne, inkább belenyomunk egy 7ezrest oszt jó lesz <#idiota>#idiota>
😊)) ez tetszett
hat igen
az erot tudni kell uralni 😉
az erot tudni kell uralni 😉
jújj ez 1 borulás volt:o
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de rég ment már a film...
Nézd a jó oldalát! Az autód még megvan.
<#rolleyes>#rolleyes>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nem is ott volt a gond, hanem hogy ennek ellenére valszeg ütötte neki mint az õrült.😊 Ott a háttérinfó hogy ketten ültek még az autóban, gondolom haverok, villantani kellett nekik. Sikerült. Valljuk be férfiasan, keresztezõdésben ésszel vezetve piszkosul nehéz ilyet összehozni. Dehát a friss jogsisok döntõ része minimum Fittipaldinak képzeli magát (én se voltam külömb anno).😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.