Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi ezen a nem eredeti?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez is szebb eredetiben, mint így "Ferrari akarok lenni"-ként.
Ha választhatnék, hogy a 914-esem echte 914-esnek nézzen-e ki, vagy (szvsz) gagyi Ferrarinak, nem sokat gondolkodnék...

nah ez kemeny volt...
en latok eleg eclipset idekint.. a legutolso apuci gyereketol ult mar benne 50 eves mumellu aszonysag is... szal ez a fanatikusok vettek tuningolni ez badarsag!
sokan veszik!!! nagyon sokan!!
es kb a 90% nem tuningolt!!!!
de nehanapjan latni egy tuningolt eclipset..
pl itt a parkban is vanegy angol srac akinek brtsh a rendszama vagy micsoda😊))))))) es van angol matricsaja a kocsi seggen.. hat.. erdekes eclipse csak igenytelenul van osszerakva.. olyan a szine mintha kulteri "hazifestekkel" lenne lekenve😞 broah...😞
de lattam mar szepeket.. no mindegy.. lenyegtelen...
de tegnap lattam van 2 rx8 ast.. 1 300zx et.. egyik se volt tuningolva...
szal ezeket az autokat azert veszik mert ezek azok a sport autok amig megengedhetoek egy atlagos vagy kicsit jobbn kereso embernek...
egy rx8..350z s2000 olyan 40 ezer dollar korul van...
hozza teszem hogy az itt letem alatt EN MEG NEM LATTAM gyorsan hajtani ilyen autokat!!! /najo egyszer... de akkor egy fekete ferrari, fekete merci, fekete nam emlexem es egy fekete rx7 huzott el mellettunk. nem is kell mondanom hogy miket ereztem at es mit kiabaltam😊)))))))))
szal a lenyeg hogy megveszik ezeket a kozep-felso kategorias sport autokat es hajtani se igazan hathatjak...tuddom.. piztos iccaka.. hagyjuk ezt 😊
nah mindegy szal ezeket az autokat azok veszik akiknek joauto kell... de nincs penzuk a prestige rendszamu lambora vagy ferrarira.
Nezte vki tegnap a Stephan King filmet?Volt benne egy fekete 1966os Toronado!Sztem nagyon allatul nezett ki!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
meg nézd meg, hogy mennyi egy új suzy
és utána nézz körül, hogy abból az árból már autót is lehet venni!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Ez a Trabi-feeling: ha az ember megszokja, nem kíván mást. Példálózhatok Veled a Trabi-topicban?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Esetleg az is elõfordulhat, hogy gyárilag úgy tervezték, hogy Trabant-alkatrészekkel lehessen tuningolni...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
remelem bejon a kep..
szal.. 4wd.. 400 lovas.. es csak 1250 kilo.. ez nagyon jo kis sportauto lehet
az mi? kegyetlenül jól néz ki...
carrera, lambo, vagy a kettõ hibride a cucc?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
én örülnék neki <#taps>#taps>
gyomrom gorcsbeall..vajh bemutatjak az uj suprat?😊
eclipse-t mar bemutattak. szinte teljesen ugy nez ki ahogy a concept kepeken...
De a külseje nagyon emlékeztet az Infinity-re.