Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
sg tali?
R0zs0máK
<#wave>

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

DJ Bee18
A többieknek: elegem van abból, hogy a vitához nem tartozó kötözködések vannak. Most ez a Ferrari Vw konszern. Biztos azért írta így mert nem figyelt. Ti meg egybõl lehülyézitek, mert itt mindenki állandóan felsõbbrendûnek és okosabbnak akar tûnni másoknál.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kata
Kicsit hozzászólnék a Smartos dologhoz.
Gyerekek, tegnap Rózsi avval vitt el az sg-s talira, és meg kell mondjam: nagyon jó kis autó! Kényelmesen elfér benne akármekkora ember is, és ami a legfontosabb: VAN BENNE FÛTÉS! 😊 A többi nem érdekes. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

R0zs0máK
De ez olyan hülye meddõ vite...miért hánytorgatjátok fel a smartnak, hogy drága...a mercedes is az...

DJ Bee18
Figyelj! Mint írtam ha töménytelen sok pénzed van akkor lehet venni Smartot, de írtam hogy az átlagember szempontjában hülyeség egy Smart. Amit te írtál, hogy veszek a feleségemnek egy felsõ kategóriás autót, de az már nem átleg ember kategória. Olvasd végig odafigyelve a beszólásokat és ne csak egy mondatot ragadj ki. Te is kiforgatod a szavakat, nem?

Most aztán mindenki jól elbeszél egymás mellett, és "Ki tudja jobban kiforgatni a másik szavait?" játékba kezdtünk. A fõdíj az utolsó szó birtoklása a vitában.
Imádom az ilyet :-)

Kit--Kat
jó most honnan találjam ki mire gondol????

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
miért ki feltételezi azt, hoyg a Ferrari egy német konszernhez tartozikk????

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
a konszernek mióta országfüggõk?
R0zs0máK
"16 gyereket sikerült eltüntetni a miniautóban, közülük bizonyára szép számmal voltak fejlõdésben visszamaradtak és komoly gerincproblémákkal küszködõ nebulók is

kb ugyanannyi tolerance (ezt pont én mondom, figyeltek?) kell hozzá, mint a betûelírások felett elsikláshoz.

szvsz Bugattit akart mondani...

Falconer
Az hát, nagyon pici
"6 gyereket sikerült eltüntetni a miniautóban, közülük bizonyára szép számmal voltak fejlõdésben visszamaradtak és komoly gerincproblémákkal küszködõ nebulók is."

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
hát pazmeg 2 betût felcserélni nemugyanaz mint 1 ferrarit belesorolni 1 német konszernba.
Csak, hogy szívenüssön téged, a Skoda rossz mert a Moszkvics leányvállalata. Na ez kb olyan volt....
Vagy pl Porschet amerikainak benézni

R0zs0máK
És akkor viszonylag jól elfértünk, nem így egymás hegyén-hátán😄

R0zs0máK
Mi ültünk már benne 6-an😄

Család+a kutya😄

Olvasd vissza az egészet tegnap reggeltõl, mert így magában már lassan én se értem 😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Na most akor mi is van tulajdonképpen?

No akkor itt félreértés van, és azt kell hogy mondjam hogy te nem fogtad fel ésszel az elõzményeket, nem velem volt a baj.😊 A vita a Golf méretérõl elég egyértelmûen csak és kizárólag a Smarttal való összehasonlításban írtam, még az után is hogy te is hozzászótál. Közben te bejöttél azzal hogy nincs igazam, azt hittem hogy te is ebben az összefüggésben írod és nem általában. Annak semmi értelme nem volt, hisz senki sem állította hogy általában nagy autó. Pontosan ugyanez a helyzet a gyûrõdési zónákkal. Habár ha azt akarod mondani hogy ebbõl a szempontból gyengébb mint egy modern autó akkor azt írd és ne azt hogy "Golfnak nincs is gyúrõdõzónája", akkor nem kell magyarázkodni késõbb.😊
A 200ezer viszont jó régen volt. A mostani Golf meg már I-es hanem III-as, sõt a második is az volt, csak ezt feleslegesnek tartottam leírni mert abban a mondatban csak Golf-ot említettem változat nélkül. Emellett rendszeresen szaladgálok kisteherrel is, úgyhogy gyûlik a kilométer bõséggel nálam is.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ja, a Te tévedésed tökmindegy, az Övé meg LOL, szánalmas, stb? :-)

Kit--Kat
tök mind1 népautó

Mi is az a wv? Ha már a tévedéseknél tartunk... :-)

Kit--Kat
te hol élsz ember??? az baszna be, ha a Ferrari is wv lenne mint a szerencsétlen bugatti

igaz, akkor általánosítsunk, helyezzük személyeden kívül a történetet.
Az ember a felésgének vesz egy felsõbb kategóriás autót, Uram bocsá' egy terepjárót egy személyre, városi használatra. Többe kerül, mint egy Smart, és kétszer akkora, helykihasználása kb 15-20%. Mennyivel jobbaN járna a 1/2ség egy Smarttal, amellyel parkolni sokkal könnnyebb, jóval nagyobb az esély, hogy talál magának helyet és manõverezni is ügyeseben tud?
"pedig arra amire tervezték abban jobb mint bármelyik másik autó a világon..." /R0zs0máK/ Városi használatra, bevásárlásokra tervezték.

DJ Bee18
Most akkor játsszunk sértõdõset-egymásbakötõset, jó? Észérveset már nem tudunk játszani ----> én próbáltam észérveset, de te tértél vissza az egymásbakötõsbe 😊, és erre az üzenetre nem várok választ, mert az is csak egymásbakötés lenne 😊

DJ Bee18
Mondtam én ilyet, hogy jó a drága autó??? Egy büdös szóval se. Csak azt hogy a kicsi engem nem zavar, de azt nem írtam hogy drágát vennék. Mellesleg egy smartot talán még jobban megnéznek 😊 Most szerintem te kötözködtél

rajzold körbe, kapsz egy A6-ost :-)

robotnyk
jé, ez új? <#idiota>
DJ Bee18
valahogy nem olyan nagy szám ez a BMW, az új Passat szerintem ütõsebb lesz:

Falconer
Ezt most mire írtad?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

igaz, sokkal jobban megéri, ha veszel egy nagyot és drágát, aztán használod egyedül... legalább megnéznek, ha döngetsz.

ááá

DJ Bee18
Figyelj, nem igaz hogy nem érted, azért írtam, hogy kicsi és drága. Tehát elmagyarázom: a két dolog együttvéve teszi értelmetlenné. A két dolog együttvéve, remélem eljutott oda belülre mostmár 😊

DJ Bee18
Egyenesen a totalcarról mi? 😊

DJ Bee18
miért nem tud 2 misi lenni ha már ilyen kicsi, mert akkor tényleg hasznos lenne. Így viszont, ha megveszed a hasznosságod nem növekedhet, mert ha megveszed mondjuk 3,5-4 millióért a Smartot, (a fortwo-t) a saját hasznosságod csökken, mert az a dolog, amirõl lemondasz a döntésed következtében (pl. egy Toyota Corolláról), az értékesebb, jobb az ár-érték aránya, magyarul nagyobb az igénykielégítõ képessége. ( ha már az észérveknél tartunk Vlala 😊) Az már természetesen más, ha töménytelen mennyiségû pénzed, megveszed bohóckodásból, de az átlagember szintjén szerintem nincs értelme megvenni.

GregSB

R0zs0máK
És miért baj, ha kicsi? Nem országúti cirkáló...viszont semmivel se lehet így parkolni...van bõven csomagtere, az utastér is elég nagy...szóval nagyonis használható az...

DJ Bee18
azért használhatatlan mert kicsi és drága, nem csak azért mert kicsi, hangsúlyozom kicsi és drága.

R0zs0máK
<#eljen>

Ne vedd magadra... A Smartot én is elleneztem, amíg észre nem vetem, hogy úgyis majd' mindenki egyedül ül a tütüben, ínnen nézve sokkal jobb a kicsi autó, mint a nagy.Mára megkedveltem a csóppséget.

zolle
Szerintem a fabia nem tiszta polo, mert teljesen más az orra, és fabia mint komplett család létezik (sedan, liftback, kombi), polo meg csk úgy van.
R0zs0máK
Csak nem szeretem, hogy így ráhúzzák, hogy nem jó semmire...pedig arra amire tervezték abban jobb mint bármelyik másik autó a világon...

Most akkor játsszunk sértõdõset-egymásbakötõset, jó? Észérveset már nem tudunk játszani, nincs mivel.
anyááááám, ez is random ismétlõdik minden topicban.

a Fabiát már lehet húzni a kaptafára gyártás elõtt... tiszta Polo

R0zs0máK
"talán a smart, de az meg használhatatlan"

Mire?

DJ Bee18
Azt tudom hogy jól néz ki, de majdnem mindegyik németeknek tervezõ csak ezt tudja kitalálni, így már unalmas. Nincs túl sok játékos vagy jópofa vagy éppen barátságos német autó (talán a smart, de az meg használhatatlan).

R0zs0máK
Éppen azért szép pl. az új A3, mert elég szigorú tekintete van...

DJ Bee18
Egyébként minden német autótervezõ aggresszív idegbeteg lehet, mert minden autójukon azt a rohadt aggreszivitást szeretik ábrázolni szembõl. Pl. OPel Astra, Vectra GTS, Golf 5, az összes Audi legfõképpen húúú 😊, BMW 6, a lista biztos hosszú 😊

DJ Bee18
A LINUX-osokkal vigyázni kell, volt számtech tanárom... inkább fel se elevenítem, meg ez egy autós topic 😊