Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Engem a Katával való veszekedésed nem érdekel, lesz***om,nem az én dolgom. Te pont ugyanazt csinálod, aamit leírtál. Egyfojtában félreértelmezed amit írok. Olvasd már rendesen, írtam ilyet hogy az angol autók ritkábbak, mint a ferrari és ezért feltûnõbb?? Olvasd már el még egyszer, én csak azt írtam, hogy láttál e már pl. McLaren F1-et, ebbõl te meg most azt szûrted le,, hogy ritkább. Arra céloztam, hogy nagyon brutálisan fest egy Aston Martin élõben, mert már láttam. Idézek tõled: ,,Szóval ha megkérhetlek, de támadj olyan dolgokért, amit egyáltalán nem állítottam." -beismered e most, hogy teljesen félreértettél?? Maradj már nyugton végre. Nyugi 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Lteebee
Japánok nem indulnak ilyen kategóriában?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
1-2 éve mikor követtem az eseményeket, messze az alfák voltak a legjobbak. Annyira, hogy az elsõ 5 helyen állandóan csak alfák voltak szinte.
DJ Bee18
a legutóbb viszont Andy Prioulx (asszem így írják) nyerte az EB-t egy privát BMW-vel 😊

I.C.ram
I.C.ram
Na itt a BMW-verõ Alfa 😊

Adi
BMW RULEEEZZ AZT Jóóvan!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
Nem mindenben. Kbcm-lóerõ arányban azért az alfák jobbak voltak jóval, mikor kijött a 156.

Arról nem is beszélve, hogy a szériaautók versenyében is odaverték a BMW-et elég faszán.
[Walaki]D`Lair
Mondjuk nekem a kedvenc szupersportom a Merci SLR után a TVR Tuscan meg a Noble M12 GT-R3...és nem igaz, hogy nem néznének meg jobban benne mint egy Ferrariban...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ezzel viszont 100%-ig egyetértek...hiába számomra a Subaru a legszebb autó a világon, a belseje siralomház...viszont ez valahogy nem érdekel...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Node én egy szóval sem szólltam le a Ferrarikat, csak a vevõkörérõl beszéltem. A Smartról is csak méretével és az ütközésvédelmével kapcsolatban foglalkoztam. Egyikhez sem kell még a közelébe se menni, elég képrõl megnézni, ettõl függetlenül jópárszor láttam már. Felmerült az is hogy a merciket fikáztam, ez a valóságban valahogy úgy hangzott hogy: "láttam amint egy törött mercit flexelnek, akkor az is szar autó?" Bárhogy is olvasom, ebben semmi fikázás nincs. Azt sem mondtam hogy az angol szupersportok nem feltûnõek, azt mopndtam hogy nem olyan divatos, kevesebb van belõle ezért nem annyira tucatautó mint egy ferrari. Annak hogy ritkábban látni, mi köze ahhoz hogy mennyire feltûnõ? Sõt ha már itt tartunk, ettõl még feltûnõbb. Persze nem itt, hanem olyan környéken ahol minden harmadik autó ilyen kategóriás. De ebben Csocso tud konkrétat is mondani.
Szóval ha megkérhetlek, de támadj olyan dolgokért, amit egyáltalán nem állítottam. Ha valamivel vitáznál akkor idézd amit írtam, az a legegyszerûbb. Ha tényleg nincs valahol igazam akkor beismerem. De piszkosul elegem van abból hogy valótlan dolgokkal támadnak. Itt a tegnapi eset, amikor állítólag én személyeskedtem meg sértegettem Katát. Volt idõm kigyûjteni a teljes palettát (bárki visszaellenõrizheti), az egyetlen sértõ kifejezés tõlem az ominózus "parasztCindyCrawford" volt, amit már ott logikusan megmagyaráztam, azóta se jött javaslat hogy mit is kellett volna helyette használnom. Ez elég kevés, ezért hozzágyártotta a következõ kifejezéseket, amiket én sohasem használtam, csak õ talált ki: "hülye, xar modell, xar alak, bunkó, buta liba, beképzelt", és így már fel is heccelte magát annyira hogy õ a következõket vágja a fejemhez:"pöts, mûokos balfasz, beképzelt majom, csöpp agy, pofátlan". Bárhogy is számolom, 5-1-re visz, de ennek ellenére kijelenti hogy én személyeskedek meg sértegetek. Ja, mûokos balfasz azért lettem mert én 3-4 balesetnél ültem Golfban (koccanástól a szaltóig)+az öregé, és nem egyezett a tapasztalatom az ö 1 esetével. Mellesleg õ kijelentette hogy mi a tuti minden golfra az esete után, míg én annyit mondtam hogy az enyéim szerencsések voltak, és az igazság a kettõ között van, tehát sem az enyéim, sem az övé nem jellemzõ az átlagra.
Sõt ha már itt vagyok, a 20-30 éves Mercik a sivatagban azért bírják jobban mert nem kapják télen a sót meg a retket. Ami téli viszonyok között is kihúzza eddig az az igazi.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Adi
Nekem a japó autók a ridegek belülrõl😊!
Direkt azért szeretem volna német autót; BMW-t mert nem olyan rideg a belseje!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DJ Bee18
Flém off. (no stand by 😊) ABMW-k kívülrõl egész elviselhetõk, de a belsõ szerintem nagyon rideg. Nem érezni benne semmi otthonosságot, mint a Merciknek. Igaz a BMW sportos. BMW külsejû, Merci belsõjû autó lenne az ász. De én inkább A6-ost vennék 5-ös és E helyett.

DJ Bee18
Bocsi, de cdv-nek megy régi ügy. Lemaradtam valamirõl, mert én nem érzem, hogy befürödtem volna 😊. Te nem fogod fel ésszel, hogy azért írtam, hogy ne fikázd a többi autót, amikor a Golfot ismered legjobban. Idézlek Golf értési érem (hogy x autó vezetésének mi köze Y-Z autók felépítéséhez arra majd kitalálunk valami okos magyarázatot) Pont errõl beszéltem én is, vagy tévedek? (mellesleg én beismertem hogy te jól ismered a Golfokat, nem tudom, hogy mi a bajod) Mi köze a Ferrari-hoz, Smarthoz, mercikhez, stb. Minden autónak. Mellesleg láttál te már Angol szupersportautót, McLaren F1, AM V12 Vanquis, többi Aston Martin. Akkor nem mondtál volna ilyen marhaságot, hogy nem olyan feltûnõek mint a Ferrari. De látom te itt úgyse fogod azt soha leírni, hogy igazad van, meg elfogult vagyok a Golffal kapcsolatban, mert 12 év után csak kialakult valami kötõdés.

DanielT
#29284 😊 "Miért kell németnek olasz...." pedig Amerikai 😊
Kit--Kat
mer?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
DanielT
Az a vicces, hogy megint elnézted a nemzetiséget 😊))
GregSB
A fiát elnevezhetné Gangle Bangle-nak 😄DD

DanielT
Jah, az valóban nem lett valami nagy szám külsõre (belül egyenesen szar) viszont megy mint az állat! 😊 Egy 200LE -s turbóhoz volt szerencsém, meggyõzött 😊
Kit--Kat
Bangle milyen név ez😄D vicces😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
Bangle amcsi, a General Motorsnak dolgozott, így került a Fiathoz/Alfához...

Kit--Kat
1ként nem akkora cucc 1 meglévõ autóba belepiszkálni, mint PL az Astra Cabriós Bertonés megbolondítsá... Na az kurvára fölöslges volt, csak kellett a név az eladhatóság miatt...

GregSB
Én soha nem fikáztam, nekem tetszett 😊

Egyébként az új verziót szintén Bangle tervezte át, szal 😄

Kit--Kat
én az alfákat annyira nem vágom, de tény, hogy mindíg a legszebb autók között violtak, inkább 1 et TervezEtt.
de nrm tudom miért kell németnek olasz autót terveznie:o

DanielT
A 7-est kevés kivétellel(vakok) mindenki fikázza 😊)

Viszont az új verzióval sikerült megint szépet alkotni úgy, hogy az egyéniség is megmaradt.

Nízzétek a szemötökkeee!
Pupcika
4 oldalt kellett visszalapoznom, hogy autót is lássak ne csak az ofolásokat

DanielT
Ez valami hihetetlenül gázosan jött ki rád nézve 😊)))) Orbitálisat röhögtem 😊)))

Egy alfa dicsõítõ hozzászólássorozat után egy ilyen:

"ehh életembe nem hallottam még róla, biztos csak BMWket tervez"

És aztán kiderül, hogy Alfákat tervezett 😄DDD
GregSB
Érdekes, azt kevesen tudják (fõleg azok, akik fikázzák az új 7est meg 5öst), hogy Banglet a BMW 1992-bet vette fel, és már akkor betervezték a márka ráncfelvarrását...

Kit--Kat
ehh ez itt a lényeg: Ferrari Daytona: Leonardo Fioravanti😊)
ez 1 zseniális mestermû lett még ma is jobban néz ki mint sok erõltetett sportkocsi.
hát ez elég ciki mondjuk😄

Kit--Kat
az lehet, de a mûszerfala siralmasan ötlettelen ezért vennik a 7es helyett S osztályt

sztem a "bömcsik" mind ua., ua. a hûtõrács, meg a fényszóró (najó a régebbieknél), meg nekem már elegem kezd lenni a BMW-s ekbõl (tisztelet a kivételnek, és ez télleg nem azért, hanem mert azért😉): az összes fasz, és azt hiszik, hogy nekik mindent szabad, úgy elõznek, mint a barmok, ide-oda cikáznak a sávokban... attól hogy van 310LE meg 520Nm a seggük alatt, nem kell velük xarakodni itt nekem, mert egyszer jöjjön velem szembe olyan, aki este itt csikorgatja a kerekét meg ordibál részegen, de az többet nem ül autóba, az biztos....

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Kit--Kat
hmm 145??? az a 2 generációval elõtti alafa??? kupé?? ezekbe te biztos vagy???

DanielT
Naaa... azért techikában/elektronikában/futómûben/menetteljesítményben és úgy általában mindenben a BMW igencsak az élen van.
PResident Evil
áz :o

PResident Evil
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kit--Kat
de Józsika ültem, de 20év alatt kirukkolhattak volna végre valami más eredti ötlettel is 😛

DanielT
Beszarsz, ha azt mondom, hogy õ csinálta a 145-ös alfát és az Alfa Coupet? 😄DDDDDDDDDDD
Kit--Kat
jó és a BMW5 1 kategória a 147el??:o az elõzõ sorozat volt az igazán szép BMW

[Walaki]D`Lair
Hát pedig egyik gyártó se csinál a vezetõ felé fordított középkonzolt...😄DD

Ferike nem ültél még BMW-ben? 😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
kéne 1 kis olasz dizájn a BMW-k mûszerfalába, mert elég fantáziátlanok, nekem ez a bajom velük

[Walaki]D`Lair
Tetszik a 147-es, fõleg a GTA, de az 5-ös BMW egszerûen olyan hihetetlenül szép elõrõl és hátulról, hogy az kész...

DanielT
A 147-esbe tényleg nehéz lenne belekötni, nekem is tetszik!
Kit--Kat
ehh életembe nem hallottam még róla, biztos csak BMWket tervez<#mf2>

DanielT
LOL 😊) Chris Bangle a BMW "új" designere 😊
Kit--Kat
mind 1 azt hagyjuk😊 még nem találkoztam olyan emberrel aki azt mondta, hogy a 147 nemtecc neki, eddig mindenkinek nagyon bejövõs volt, az Da Silva valami szméletlen szépen megcsinálta😊

[Walaki]D`Lair
<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

CHRIS BANGLE A TERVEZÕJE!!!!!! OKOS!!!!!

Kit--Kat
ehh témába vágó képed😄D

Kit--Kat
az mi tuning cég?