Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
,,Lesz új Toyota Supra, jelentette be a japán autógyár. A sportautó kupé és kabrió formájában is kapható lesz, a sportautóra azonban 2006-ig várni kell a nagyközönségnek." Kabrió: ezt a szentségtörést 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Én is észrevettem, hogy nem Toyota embléma van rajta. Japánban meg Vitz-nek fogják hívni

DJ Bee18
A A5-ön írták, hogy ez lesz az új Yaris, meg a C1, meg a 107, kicsi módosításokkal.

I.C.ram
Az lehet, de betörni a piacra nem fog az tuti. Defendernek is lemehetne már az ára. Kicsit soknak tartom a fapadért a 10-12 millát.
I.C.ram
Elég bugyuta a számlap 😊 Egyszer hússzal nõ, egyszer 40-nel, aztán megint kevesebbel.
Punkerwork
de lehet hogy bírja a terepet, ideális pl vadászathoz mert valszeg olcsóbb lesz mint a hasonló nyugati járgányok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

I.C.ram
Az ott Scion embléma, nem? Teljesen áttér a Toyota a Scionra már?
I.C.ram
Lágy vonalakban gazdag, aranyos kis autó... Igen szarul néz ki :/
[Walaki]D`Lair
Mivel ez az új Yaris....😊))))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Ja, akkor lehet elfelejtettem. Megnézem hátha fent van még a fényképezõ kártyáján, bár nem hiszem 😞
I.C.ram
Ezt a lereagálni szót felejtsük már el 😊 Kb olyan mint az ezmiatt 😊

Nem én kezdtem az "én egy filmet láttam, amiben fifi egy kurva neve volt" címû dolgot. PErsze ez csupa jó szándékból jött, csak a csúnya gonosz fifiék megitn a rosszat látják benne.

Most majd megint lehet mondani, hogy megint mit kötözködöm, és hogy te megitn megmondtad, hogy befejezted. De ha egyszer szóba hoztad, akkor vállald azt, hogy esetleg más is kifejthesse a véleményét.

htx
DJ Bee18
Bocsi, a vágólapon maradt a Laguna
Ez az:

Loál János
A képeket nem láttam itt a topikban, arra céloztam, azt nem láttam.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[Walaki]D`Lair
Elég mokány kis gép...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Loál János
htx ¦O)))

[Walaki]D`Lair
Nem, tényleg kurvára tetszik...😄DDDD

Loál János
Nem tudtam (tudom) eldönteni, hogy ez most irónia, vagy sem.
Netán szarkazmus? <#wilting>

Walaki mongya má meg!

I.C.ram
PEDIG DE!! Láttam!

/igazat mond/

Ezüst szinû volt, és ful extrás volt. Esztergomban láttam egy parkolóban. Ideiglenes rencám volt rajta.
[Walaki]D`Lair
az, hogy nagyon bejövõs!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
Gondolom a nagyon kemény sport változat miatt, azok az állat felnik, meg alul az ezüst szinezés. AZTTAAAAA (elkaptam tõle 😊)

Loál János
Az mit jelent?

DJ Bee18
Nem foglak lereagálni, tudom azt várnád, mivel tegnap is te kezdtél el kötözködni. Egyébként törlesztettem, mint a fociban, tudom sárga jár érte. 😊 (lássa milyen érzés, ha vele is személyeskednek.)

DJ Bee18
Õsszel Esztergomban én is láttam két ezüst Swiftet, az embléma le volt takarva

ebben lehet valami.
Fifi: pont azzal volt villanyosságinál, megette a kefét...

[Walaki]D`Lair
HÛÛÛÛÛ az a baloldali de HÛÛÛÛÛÛ!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punkerwork
új UAZ:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loál János
Nem hiszem!

I.C.ram
ÉN LÁTTAM ÉLÕBEN IS BIBIBE!!! MO elsõ új Swiftjét. Asszem még képet is raktam be 😊
Loál János

Vajon ki fikázza le csípõbõl az új Swiftet, anélkül, hogy látta volna élõben, beleült, és kipróbálta volna? ¦-)

I.C.ram
Megnyilvánulásod alapján nem hinném. Oroszországban egy egyetemi tanárnak is max. egy Lada jut, akkor biztos gyökér, mert nme mercivel jár... Legnagyobb suttyóknak vannak a legnagyobb bálnamerciük általában. Ezzel a motor köbcentivel próbálják kompenzálni az agyköbcentit.
fifi
Dzsuvázd ki és cseréld ki benne a bronzkeféket...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
A behúzó relé is lehet szar, nekem állandóan az ment tönkre az oltcitban és akkor meg se nyikkant...

[Walaki]D`Lair
De asszem azt nem is neked írtam...vagy elbasztam volna? <#wow3>

[Walaki]D`Lair
Tudom, hát pont ezért mondom...

kínoztam már szerencsétlent, de nem segít... két hete járt villanyosságinál

DanielT
Aggyad neki 😄D
Nálam kalapács van, és szegény bendix már kapott egyet-kettõt a fejére :-)

DanielT
Üss rá párat keményen a bendixre. Tuti megoldás 😊 Erre a célra nekem rendszeresítve volt egy fémrúd a kocsiba 😊
DJ Bee18
Frissített Laguna! Tudom, sokak szerint a Renault szar, stb., Nekem csak tetszik, szubjektív:

DJ Bee18
Tõlem ebben a témában több írást nem látsz, ha mégis lõjj le 😊 Nyugodtan idézheted ezt a hozzászólást. Mostantól egy szót se!

Adi
Vki nem tudná megmondani, hogy a 318IS motornak milyen a nyomatéka??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Humoros és aranyos képekbe benne van!!
YOU ARE<#lama><#hehe>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Fontos!
Az alábbi sorok a véleményemet tartalmazzák, NEM az igazságot!
(sajnos ezt le kell írni, mert folyton belémkötnek...)

Légyszi hagyjátok már abba.
Az utolsó témához és fórumozókhoz tartozó hozzászólás fél oldallal lejjebb volt, és csekély fél nap alatt 150 hozzászólást termeltetek. Ebbõl kb. 80-at privátban is intézhettetek volna, ha nem lenne fontos a nyilvánosság elõtt sz@rrá alázni egymást.

Egy hóthülye kérdésem lenne, be tud ázni egy önindító? Vagy miért csinálhat olyat, hogy sokáig gond nélkül indít, máskor hozzá sem szól? Kapcsolóra gyanakodtam, de kapcsoló kiiktatásával is ezt mûveli. (hogy miért nem lehet egyszerûen újratelepíteni vagy ghostolni a motorteret...)

DJ Bee18
Mellesleg lehet, hogy nekem már most nagyobb a végzettségem, mint neked, ha csak Golfot vezetsz 😊. Ha személyeskedtem, bocs, mint te Katával 😊

DJ Bee18
Figyelj, már megnyugodhatnál végre, itt már történt minden. Majdnem elindult egy vita, de ezt te nem láthatod, mert a moderátor mindent törölt csak egy köszi maradt. Aztán egy VITO V230-ról volt a vita, már senkit nem érdekel a sok félreértésed és utána a magyarázkodásod, meg Golfod, mert ez megy egyfolytában. Mellesleg én írtam, hogy befejeztem, de nem, mert tied az utolsó szó, tiéd lehet nyugodtan, itt a nagy esély 😊, már nem fogok válaszolni. A paradoxonról, mert mindenki azt hiszi, hogy aki még nem vezet, az nem érthet egyáltalán az autókhoz. A vezetéshez valóban nem értek, de nem is szóltam bele vezetési témába soha.

Én:
"Azt sem mondtam hogy az angol szupersportok nem feltûnõek...Sõt ha már itt tartunk, ettõl még feltûnõbb."

Te:
"és nem igaz, hogy nem néznének meg jobban benne mint egy Ferrariban...😄"

Nem lehet hogy ugyanazt mondjuk? 😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

No akkor most már végszóra:
Angol sportkocsik: maradjunk abban hogy egy véleményen vagyunk. Én sehol sem íram hogy egy pl. a McLaren F1 nem feltûnõ jelenség, sõt többször írtam hogy talán még feltûnõbb is mint egy nagyobb darabszámban értékesített ferrari. És legalább ritkábban jönne szembe. Megismétlem: ne MO-ra vonatkoztass, ilyen utakra semmilyen sportautót nem vinnék ki. Mellesleg az utóbbira se írtam azt csak simán hogy tucatautó (nem véletlenül kértem hogy idézz), azt írtam hogy: "annyira tucatautó mint egy ferrari...olyan környéken ahol minden harmadik autó ilyen kategóriás". Nyilvánvaló hogy a kategórián belül beszéltem a ferrarikról, és nem az összes autó viszonylatában. Innen kezdve a 29338-ban lévõ levezetésed is hibás.
Öreg merci téma: tényleg, ilyet is írtam, habár ezzel nem én jöttem elõ. De tény hogy öreg Golfból (meg sokminden másból is) nagyon sok szaladgál mai is, míg az öreg mercikkel rendszerváltás után lett tele az ország, de mostanra piszkosul kikoptak. Valami oka csak van a dolognak, de ha nem a fenntartás/tartósság/alkatrész dolgok közül valami, akkor mégis mi? Mellesleg nem akkora fikázás ez annak tükrében hogy legalább van alapja, míg a "golfnak nincs gyûrõdési zónája" kijelentésednek nincs.
29315-re még annyit jegyeznék meg hogy ilyen alapon akkor te se írj egyetlen szót se olyan autóról amit nem vettél legalább 50e. km-ert. Mégcsak a méreteire se tegyél megjegyzést.😊
No, csak kiderül itt hogy sok dologban egyezik a véleményünk, de akkor honnan a vita, hisz én ugyanazt írom az elejétõl kezdve.😊
Tényleg, ha már beszélgetünk, feloldanád az alábbi paradoxont? Mindkettõt te írtad:
29395: "az több lehet, én még nem nagyon tartok autóvásárlásnál, 19 leszek 😊"
28570:"igaz még csak 25 éves vagyok, de három éve egy kötszergyártó cégnél dolgozok és évi 50-60 ezer km-t vezetek (jelenleg egy Megant). Tehát én 3-4 év alatt olyan 200 km-t vezettem le"
Kis költõi szabadság? 😊))))

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
???????????mit?
I.C.ram
MEGITN KEZDED? 😄
CSOCSO
KOTELEZO!!!

hatalmas nekem nagyon tetszik😊