Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Tudom, csak ne keresd 😊
Kit--Kat
én ne is mondtam:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Nem lehet kapni.
Kit--Kat
Toyota itthoni honlapján nincs rajta

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Nem emlékszem már hol ,de valahol láttam, hogy árulnak ilyet, bár lehet, hogy csak valami speckó dolog volt.
I.C.ram
Tévedsz. Itthon is árulják már. Asszem. Múltkor láttam egye Scion xB-t 3milka körüli áron.
Kit--Kat
ehh kicsit Alteás beütés, az orra eredetibbnek tûnik, de nem tudom mi sül ki majd belõle.

CSOCSO
majd osszedobatok egy ilyet😊
CSOCSO
infiniti-t nem latni eleg durva😊 pisztos csukott szemmel jartal.. amugy a scion 2003 tol jott.. de inkabb 2004 ben kezdett elterjedni.. tehat tavaj
[Walaki]D`Lair
Ez zsír...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
OK, volt már régebben is, mert 2001-ben még nem nagyon láttam USÁ-ban? Vagy olyan ritka, mert Infinity-t se láttam, csak egy bevásárlóközpontban volt egy.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
only USA...
olyan mint
a Lexus
DJ Bee18
Scionról még nem hallottam. Csak a ferdeszemûeknek gyártanak, vagy USÁBA is?

Adi
Fuzion király!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO

harcifestes😊))
CSOCSO
mar majdnem minden masodik autonak ilyenb orr van..
ilyen van a volvonak is.. audinak is.. scionnak is😊
DJ Bee18
Mondjuk az F Astrák már régiek (attól függ a tied mennyi idõs), mert igaz ha csak 40.000 km-t futottál vele, a tárolási hely se mindegy (pl. ha kint áll). Ha garázsban álltál vele mindig, és még fiatal, akkor a te Astrád biztos valóban selejtes konstrukció lehet. Gratulálok, megvan az utolsó szó! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

CSOCSO
Adi
coool!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
Érdekes orra van.
CSOCSO

scion segg😊
robotnyk

új punto
GregSB
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CSOCSO
kifejezetten tetszik😊
CSOCSO
belulrol egesz jo
[Walaki]D`Lair
Sokkal...összehasonlíthatatlan...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Lteebee
És az újabb opelok jobbak?
Remélhetõleg.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DanielT
Dehogynem, csak Vlala elkurvázza 😛P
[Walaki]D`Lair
Ennyire nem keresnek az infósok? <#wow2>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

informatikusat játszom.

Ugyanez volt a tünet nálam egy zárlatos aksi miatt, teljesen váratlanul se kép-se hang, lehetett tölteni. De produkálhat ilyet sérült/nem rendesen érintkezõ kábel is az aksi környékén. Árulkodó lehet ha rendszeresen retkes az akkusaru. Ha nem találnak semmit az önindítónál akkor ezeket is nézesd meg, habár a szerelõ a tünetek alapján magától is megteszi.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[Walaki]D`Lair
Mit dolgozol te? <#wow2>

egyik kedvenc autóm... bár nekem sosem lesz, kettõvel magasabb fizetési osztályba tartozik, (leállok , a fórum nem errõl szól)
Nincs valakinek 3 nézeti képe F Astráról? Egy papírmodellt szeretnék átalakítani, kombiról ötajtósra, és a fél netet átnyálaztam F astra blueprint után. Elvileg karácsonyi ajándéknak szántam, ez a hajó már rég elment... Valentin-napra nem adhatom, erõsen félreérthetõ lenne. :-)

Na esküszöm ujára a témában:
A sok félreértés és magyarázkodás úgy néz ki hogy a hozzászólásaimat te rendszeresen félreérted (ennyi után már gyanítom hogy szándékosan), erre nekem magyarázkodnom kell. De utoljára teszem, mert semmi értelme. A Golfom azért téma egyfolytában mert innen indult a téma, és sikeresen bent is tartod olyan okosságokkal mint hogy még mindeg I-est vezetek mikor szó volt róla hogy nincs is, meg hogy csak azt vezetek mikor írtam elõtte hogy pl. kisteherrel is szaladgálok. Ha ezek nem lennének, már rég lecsengett volna a dolog. Az is érdekes hogy csak én akarnám csak az utolsó szót, hisz te is csak visszaírogatsz.😊 Azt se én mondtam hogy a vezetésnek köze lenne az autóismerethez, te akartad azzal alátámasztani a Golf tudásodat hogy gyönyörût hazudtál az élekorodról/vezetett kilométerekrõl/ki tudja ezek után még mirõl. Nyilvánvalóan a te nézõpontod az, amit most nekem akarsz tulajdonítani. Az iskolai végzettségnek sincs hozzá semmi köze, de ezt is te hoztad fel. Da ha a te szinteden akarnék válaszolni, akkor hogyan lehet hogy a "magasabb" végzettségeddel is csak sofõr-lótifuti vagy? Ne is válaszolj, még a végén megint kamu lenne belõle.
No ezzel fejeztem be én, semmi értelme bármit is írnom ha szándékos félreértegetés/belemagyarázás/hazudozás rá a válasz.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[Walaki]D`Lair
Hát az F Astra az pont az opel rossz korszakában volt...

Lteebee
Egy f van a családban és pont ott rohad ahol az e kadettem tette, csak pár évvel hamarabb.

És pont úgy nyomta ki az olajat a szelepfedéltömítés, ahogy a 13 éves kadett tette, csak 8 évvel korábban.

És a hátsó ablak tömítésénél a rohadás?

Sérülésmentes, 40ezret futott autóról beszélek.

A hátsó ív rohadásának megelõzését mikor tanulja már meg az opel?
Csak meg kéne kérdezni a japókat, õk 20 éve is tudták már, hogy kell.

Nem a béka segge alá, csak a német autóipar sereghajtójának.

Bocs, ha sértõ voltam.

DJ Bee18
Na lépek, megyek a Hetihetes fórumra

DJ Bee18
A legszûkebb családi körömben volt 4 F és 2 G Astra, és mind remekül szolgált.

DJ Bee18
Milyen autód van, ha már úgymond a béka segge alá pozicionálod az Astrát? 😊

DJ Bee18
Az Astra miért lenne a legalja??? (az F, G, H, ra értem)Azért mert sokat adtak el belõle, vagy miért?

[Walaki]D`Lair

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

SZERÉNY véleményem szerint azért az Astrát nem kellene leírni a német autóipar legaljára...

Kit--Kat
ehh Astra és attól hol a dacia???
ez olyan vicces...

Kit--Kat
inkább<#idiota>LOÁL<#idiota>
a következõ meg a Tavria sorozat lesz azoknak akik csak kocogást tudják megfizetni úgy mint sport...<#idiota>

[Walaki]D`Lair
Voltmár...😛

Lteebee
Mér?
Ha astrakupa lehet(ett), akkor logan miért ne?

Ha a német autóipar legalja kap lehetõséget...

Naddonjó, matizkupa mikor lesz? Nagyon kell nekünk az ilyesmi.
DJ Bee18
,,Az ADAC a Renault modellek átépítésére szakosodott Elia közremûködésével egy új, alacsony költségvetésû versenysorozatot alapoz az olcsó Dacia modellre. A tervek szerint a versenyautóból már a 2005-ben vagy 50 példányt gyártanak, és egy Logan kupát indítanak azok számára, akik a jelenleg futó belépõszintû autóversenyeket sem tudják megfizetni." ---> Überkirály!!!!!!!! <#eljen><#eljen><#eljen>

[Walaki]D`Lair
Eddíg is volt Targatetõs...😊)))

I.C.ram
miért szentségtörés? Nem értem 😊