Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
tiszta futurika volt? 😄
A korl. esetében pontosítanék: max. 25kW, vagy max. 0,16kW/kg arány.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Ha van valamilyen jogsid akkor EÜ vizsga már nem kell, egyébként a következõ lehetõségek vannak:
A1: min. 16 éves kor, max 125ccm vagy 11kW vezethetõ vele
A korlátozott:min 18 év, max 35kW vagy van valami maximum lóerõ/súly arány hogy ne férjen bele lefolytott nagymotor, asszem valami 0,026le/kg.
A: Ha a fenti kettõbõl valamelyik van 2 éve akkor azonnal mehetsz, egyébként minimum 21 éves kortól. Elsõ esetben csak 10 órát kell vezetni+különbözeti vizsgát tenni, utóbbiban kell a teljes procedúra, ami kresz vizsga, esetleg EÜ, aztán összesen asszem 35 órát kell vezetni a szokásos rutin és forgalmi vizsgával. Ugyanez él az A1-Akorl. esetében is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

GregSB
😄DDDDD

Kit--Kat
és offkorz ne feledkezzünk meg az olaszokról, akik a legjobb sportkocsikat és legszebb autókat csinálják

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adi
Vki nem tud egy oldalt ahol részletesen leírják, h nagy motorra mennyi a jogsi és milyen procedurát kell kiállni?!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
lattam ma egy nagyonregi amcsi autot ami tok zsirul nezett ki es a seggere az volt irva hogy quicksilver.. tud valaki rola kepet???ekuszom olyan volt mint egy 50 eves futurisztikus auto
I.C.ram
Jól néz ki bár szerintem a coupé alaptézise a hosszú orr (arányban)
I.C.ram
Mellesleg a franciák szerintem az egyik legextrémebb formájú autók gyártói jelenleg, persze az olaszok után.
I.C.ram
/ANTIKÖTEKEDÕ SYSTEM IS ACTIVE/
Ezt most nem kötekedésnek, de nem értem mi köze van ennek ehhez? Mármint a bürökratikusságnak a bevállalóssághoz?
Spenser
Pont ijjen van bátyámnak Diszcovery 😊
Kafa gép!

Kata
szerintem ezt sem fogják. Húgom fél éve van kint Franciaországban, és azt mondja, tapasztalatai alapján rettentõ bürokratikusak és konzervatívok. Az meg nem a bevállalós jövõbetekintés alapköve...

[/cserf][/fülünyúl]

robotnyk
hát nem tudom, a 907est se merték bevállalni
Vadi
Remélem ez a Peugeot nem csak tanulmány lesz:

robotnyk
"én a franciáknak"

akkor jóban leszünk ^_^
Vadi
Ajaj! Micsoda balhét csináltam! Bocsi srácok! Nyugi. Amúgy én sem vagyok amolyan "németautóbuzi", de jól néz ki. Én csak ennyit szerettem volna hozzátenni egyelõre. Aztán széttéptétek egymást. Valaki a németeket szereti, valaki a japánoknak örül, én a franciáknak, bár tudom, hogy a régebbi típusú autóknak nagyobb volt a romlandósági tényezõje, mint egy németnek, vagy japánnak, én mégis azt szeretem bennük, hogy rettentõ kényelmesek, és egy több típus kényelmesebb francia autóból, mint németbõl. No meg az ár sem mindegy. ugye. Mégegyszer bocsesz, hogy háborút készítettem elõ.

fifi
biztosan igazad van...
legalább a sok okostojás még jobban érvényényesülni fog... mert õk aztán tudnak.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

robotnyk
én az elõzõ felvonásban sem vittem túlzásba (pláne nem technikai szinten). nem szeretem a vw-t, nem kéne semmi pénzért sem. viszont amilyen hévvel ti itt az észt osztjátok, nem fog maradni semmi nektek pár éven belül.
fifi
Persze hogy nem. Te inkább megbújsz mindig azon az oldalon ahol több a nagyszájú. Onnan mindig kényelmesebb osztani.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Nem az. Õszintén szólva nem is érdekel már régen ez a topik. De kicsit érdekes hogy mindennemû tapasztalat-tény-adat-info nélkül egyszerûen rámondja ITT pár ember hogy:sz*r
és onnantól ez az etalon...

robotnyk
most aztán a földbe döngöltél 😊

mindegy, nem én csináltam segget a számból, már kétszer is.
fifi
lásd rögtön 30047-et a fõ gépészek egyikét...

robotnyk
neked ekkora megrázkódtatás, hogy nem esik mindenki f@szra a vwtõl?
fifi
Majd leszólnak, mert itt divat szidni a VW-t mindenféle mûszaki-tapasztalati tényezõ nélkül... 😊

Vadi
Sziasztok! Elsõ hozzászólásommal egy igazi áttervezettt sportautóval jelentkeznék. Nekem tetszik. Remélem Nektek is! Ja, és nézzétek ma a Total Car-t. Bár ismétlés már megint.

2006-os Civic Si.

Magyarán ez lesz a 8gen Civic Coupe VTI (európai megnevezésén).
[Walaki]D`Lair
Totalcar.hu

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Caby
francoskrumpliiii ezt mikor hozzák forgalomba? ha egyáltalán forgalombahozzák?

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Pupcika
csodásan néz ki

I.C.ram
C2O kibocsájtás szintjét szabályzó egyezmény.
I.C.ram
www.scion.com
miaza scion?😊
GregSB
A segge kcisit Scionos, nem? 😄

DOHC i-VTEC 200LE
redline: 8000rpm
6gang
LSD
225/40R18 kereke 4 dugattyús brembókkal... Honda megint jó Civicet csinált 😊 (2gen szar után)
Kit--Kat
áhá thx

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Galy
a különbözõ országok károsanyagkibocsájtásának szabályozásáról nagyjából
Loál János
Szerintem bizti az autómániáról! <#zavart2>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kit--Kat
mirõl szól a kyoto-i egyezmény összefoglalva???:o

[Walaki]D`Lair
woáwak....😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Loál János
Kérlek szépen, azért Omega, mert balkormányos. Európában Lotus Omega néven futott, joggal.

[Walaki]D`Lair
Nem!! A Vauxhall jobb kormányos...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GregSB
Különbség kb annyi, mint a défú mátiz és a sevrolé mátiz között 😄

[Walaki]D`Lair
De nem Omega...😄DD

Mondom Lotus Carlton....😉))

ugyanis nem az opel omegából építették, hanem a Vauxhall Carlton-ból...

Loál János
De az, Lotus-motorral, 376 lóerõvel.

[Walaki]D`Lair
Az meg nem gyári...eredetileg valami 370LE körül van...

[Walaki]D`Lair
De ez nem Omega...😄DD

Adi
ok!😄
451 LE!.... hihi.. az szerény!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ez olyan nagy szám!?😄
Ha nézzni akartok akkor tipli a miskolci útra és ott van egy autó kereskedõ a fogarasi útról lekanyarodsz és végig mész a miskolcin.. oldalt egy sarkon! Na ott van egy omega!

Loál János
Lakhelyemen 3 volt pár éve.
Érdekes, hogy összesen 900db-ot gyártottak, aszta fele itvan! 😮

CSOCSO
nah ma kiprobaltam egy pontiac sunfire-t vagy mi a szart. nem nagy cucc de azert ari volt😊 meg odaalltam egy nagyon kokemeny TRD celica melle😊 persze neki se allt gyorsulni..hiaba nyomtam neki.. 😊