Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Igaza is volt 😊)
Az durva volt a tavalyi BL-ben, hogy az elsõ meccsen felpofozta Róbert Károly Demichelist, és a bíró nem vette észre, nem állította ki, viszont késõbb Roberto Carlos gólt lõtt.
Ezért 1-1 lett a meccs, egyébként nagyobb esélyünk lett volna továbbjutni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Bee18
Veled még igen, mert a Juve 3 év alatt kétszer verte ki a Real-t 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
Hát most nincsenek olyan rossz helyen, pedig a 307-tel szerintem le is húzhatták volna a rolót 😊 Az Autó2 jogi rovatában szinte minden 3. számban egy 307-es problémájáról van szó. Persze akadnak más autók is, de Saabok, Volvok, Roverek, Alfák nem igen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Bee18
Lehet, a Peugeot-k is szépek (nekem annyira nem), mégis utolsók szinte mindig 😊)

Taranov
Én meg Bayern Münchenes.
Mostantól akkor nem állunk szóba egymással? 😊

Taranov
Valóban lehagyták õket, de ennyire?
A Rover meg mindig nagyon rossz helyezést ért el, pedig nekem tetszik 😊

DJ Bee18
Most látom, Juve-s vagy?? (mert én Real Madridos)
Nem is beszélgetek veled <#eplus2><#eplus2><#vigyor0>

DJ Bee18
Hát a Saab 9-3 szinte tiszta Vectra, és hát azokról én hallok néhány rosszat is

DJ Bee18
Na meg évek óta kínlódnak a Bridgestone-nal. Le velük!! 😄D

Kit--Kat
az oka: leányvállalatok lettek😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
Flintstones mi? 😄DDDDDDD

Kit--Kat
nahh majd az idei autó<#vigyor1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
Egyébként azon mindig gondolkoztam, hogy Volvoról és a Saabról mindeki úgy gondolja, hogy a legmegbízhatóbb, legbiztonságosabb autók. Régen lehet, de napjainkra ez az elõnyük elfogyott és még le is hagyták õket néhányan szerintem.

Kit--Kat
húú de csúnya szegény:o

DanielT
Jah, ez a megoldás a Ferrarik idei lassúságára. A következõ futamon már 2 segédpilótával mennek, akik lábbal hajtják a gépet.
DJ Bee18
Volvo V40 1.6 volt a családban. (céges) Hááát lehet hogy van a listának valami igazságtartalma, állandóan vmi baja volt. Most Laguna van helyette, és semmi baja (biztos szerencsénk van 😊)

DJ Bee18
Láttátok ezt az F1 topipcban?

Taranov
Nekem elég gyanús az a megbízhatósági lista. Múltkor vettem egy Haszon magazint, és abban az ADAC idei listája volt.
Utolsó helyen a Saab állt, a 33.-on, az utolsó elõttin pedig a Rover.
Az elsõ 7 helyen csak japánok, és utánuk következtek a németek. Idáig még hihetõ is volt, de az, hogy a Volvo mellett a Saab is nagyon rossz helyezést ért el, nekem sántít.

DJ Bee18
Azért az amcsik sincsenek toppon a megbízhatósági listán 😊)

Taranov
Jaja, mondjuk a szervizeket figyelmen kívül hagyva, azok sem olyan rosszak.

Taranov
Ellopnám.

DanielT
Hmm... simán elmenne koreainak...
Punkerwork
kib@szott jó, kell!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

DJ Bee18
Ehhez mit szóltok, szerintem egy lekerekített YTONG téglának jobb a légellenállási együtthatója 😊)))) (csak szólok a kötekedni vágyóknak, hogy itt most túloztam <#vigyor>)

DJ Bee18
A Maserati Quattroporte Ferraris hangja is nagyon ott van szerintem. De az igaz, hogy a régebbi amcsi V8-as benzintemetõknek is egész jó hangja van 😄DDDD

DanielT
Az Rx-8 -nak varrógéphangja van 😄
[Walaki]D`Lair
Nem -e??? Hát melyik autónak van még ilyen búgócsiga hangja? 😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
jajj hagyjál már a fars Rx8assal én az igazi régi muszkli autók motorjaira értettem, addig , hogy Impreza meg jóhh legyen S2000 addig ok, de RX8 az távol se annyira markáns

[Walaki]D`Lair
Te hallottál már RX8-at? Vagy S2000-et? Vagy Impreza STi-t? 😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GregSB
Nekem tetszik a Porsche GT, de ez a szín SZVSZ baromira gagyi.

Kit--Kat
na most mér??😊

Pupcika
hát ez csodaszép (mint egy ragadozó maszkja)

fifi
ez a dolgot innerciarendszernek hívják... így nézd a könyvben ha érdekel...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
/hajat tepkedi/
Kit--Kat
õhhh olasz 1 porschéban miamiban ehh milyen már ez....😊

CSOCSO
😊)))

de a faken pors dzsitire senki nem szol semmit.. komolyak vagytok...
Kit--Kat
a kurvaélet ezt az ósöndrájvon a Starlight hotelnél fotóztad!!!!!

Kit--Kat
hûmm de imádom a Mustang hangját egyszerûen gyönyörûek a 68as Mustang Fastback motorok nyammm, kb a Dodge Charger szól még olyan jól😊

CSOCSO
jaja.. a szogletes spoiler nagyon ott van!
CSOCSO
akkor mi lesz elkorruposodsz?😊

/figyelitek a ragzast?😊/
I.C.ram
Na majd ha hatalomra kerülök 😄
GregSB

GregSB
AC Schnitzer 3-as. Ezt az elsõ spoilert nagyon eltalálták <#eljen>

[Walaki]D`Lair
Van hát...és csak 3 pont hibám lett a kresz vizsgán, mert csak a tesztes könyvet csináltam...😊))

a kresz könyvbe bele se olvastam...😄DDDDD

DanielT
Jogsid -e van? 😛
[Walaki]D`Lair
Olvastam én kresz könyvet szted? 😄DDD

Adi
Ezt amúgy ezersuer mondják... még faterom is tudja...
na mindegy.. kicsit tanultál! 😊
Esetleg még a Kresz könyvbe is benne van!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
Ezt valamiért nem is tanultuk...<#wow2>

Punker
de ennyire? nekem is csak 1 évig volt aszem, de ilyen alap dolgokra emlékszek még.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair
Hááát...igaz ami igaz nem a fizikatanulás volt a fõ irányelv...nagyon alapokat tanultunk...😄DDDDD