101020
.
-
Stockbauer33 #95589 Borzalmas limuzin Lamborghini Aventadorból -
#95588 -
#95587 Need!
-
#95586 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/03/11/kend_oda_blokkal/ -
Stockbauer33 #95585 No comment -
Coral Springs #95584 -
#95583 hát igen, ian callum nagyon szép jaguárokat tervez, az összes lenyűgöző. az xj messze a legszebb limuzin a kategóriájában -
#95582 Kevés autó van még ami ennyire tetszik mint ez....
-
Blum #95581 Ja,csak halalfelelmed van benne.
Egyszer utaztam egy ilyen vacaknak a hatso ulesen cirka 30 kilometert...booooven eleg is volt.
Pattog is,billeg is... Mondjuk amig el nem indultunk,addig tetszett -
#95580 Pedig állítólag nagyon kényelmes. -
#95579 erőszakkal sem ültetnének be ebbe a kocsiba, még ha egyszínű is akkor se -
#95578 deszép :)
-
Susarc #95577 -
#95576 :Ð -
#95575 helyes -
#95574 Oké, igazad van.
Leborulok az érveid előtt. -
#95573 marketing blabla -
#95572 25-30 millió plusz inverter?
El vagy tévedve.
Nem azt írja, hogy csak az autóba mehet, amit megtermelnek vele.
Azt írja, hogy a létesített telepek termelnek majd annyit a hálózatra éves szinten, amennyit az eladott autók elhasználnak.
24millió + ÁFA-ért ma kulcsrakészen kapsz 40kW napelem telepet inverterrel, kétirányú villanyórával. -
#95571 Ez egy darab. Ha eladnak belőle ezer darabot, az 13.5 milliárd Ft...és az CSAK autókba mehet amit ezek megtermelnek...vágod már remélem, hogy miért baromság...
216nm napelem olyanból, aminek értelme is van, mondjuk egy Kyocera az inkább 25-30 millió Ft, plusz inverterek, plusz telepítés...és akkor máris 30 milliárd az 1000 autó...ugye világosodik a fej? -
#95570 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/03/06/ferrari_a_mester_emlekere/ -
#95569 85kWh akkukapacitás a legjobban felszerelt autóban.
Ha naponta ennyit autózik ki belőle az átlag tulaj, akkor ez éves szinten 31,025MWh.
Ehhez Magyarországon ~27kW solar plant kell.
~216négyzetméter alapterület, ~13,5 millió Ft.
Ez akkor kell, ha naponta kiautózzák a tulajok a többszáz kilómétert az autóból, ami vélhetően nem valósul meg az év 365 napján, sőt.
Az államokban pedig, ahogy Magyarország kivételével szinte bárhol a világon, van állami támogatás megújuló energia termelésére.
Melyik része elképesztő?
-
#95568 olvastam, elkepeszto h mikre van igeny. a tobb even at elismert designerek es kepzett mernokok altal gyonyoruen es atgondoltan megtervezett autokat hogy szetbarmoljak csak azert h "egyedi" legyen. izlestelen -
#95567 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/03/06/sok_a_penzem_mit_csinaljak/ -
#95566 -
#95565 Oldalról nézve engem totál a McLaren F1-re emlékeztet, ami nem baj, mert mindig tetszett. -
#95564 Ok, szóval szerited a jelenleg mindenki által legjobban figyelt elektromos autó-gyártó nyíltan kamuzik, hazudik egy sajtónyilatkozatában.
Szerintem meg ha nem lenne igaz amit leírnak akkor már rég ízekre szedte volna őket valamelyik orgánum. -
Coral Springs #95563 Föntről nézve még jól is nézne ki, de minden más szögből tekintve egy átgondolatlan koncepció. Egy összecsapott verdának tűnik. -
Stockbauer33 #95562 Az eddigi legszebb Ferrari
Többkép
Meg a F12 Berlinetta :) -
#95561 már rendeltek is a Ferrari Budapestnél egyet.. :D -
#95560 "Each solar power system is designed to generate more energy from the sun over the course of a year than is consumed by Tesla vehicles using the Supercharger. This results in a slight net positive transfer of sunlight generated power back to the electricity grid. In addition to lowering the cost of electricity, this addresses a commonly held misunderstanding that charging an electric car simply pushes carbon emissions to the power plant. The Supercharger system will always generate more power from sunlight than Model S customers use for driving. By adding even a small solar system at their home, electric car owners can extend this same principle to local city driving too."
Ez mind baromság. Elképesztő méretű napelem farm kellene, hogy az eladott autók energiaszükségleténél többet állítsanak elő. Persze, tök jó, hogy van meg biztos sokat is táplál rá a hálózatra, de a többi az mind marketing hülyeség :D :D -
#95559 Szóval szerinted a cég a sajtóközleményében hazudik... amikor azt mondja hogy teljesen napenergiából lehet tankolni a Model S-eket ezekből a "kutak"-ból.
Valószínűleg megendeghetnék maguknak, hogy bekamuzzanak egy ilyen dolgot, amikor most a világ rajtuk csámcsog egyébként is más ügyek miatt :D -
#95558 -
#95557 Este akartam linkelni ezt a videót de akkora ocsmányság,hogy inkább nem posztoltam... -
#95556 -
Granny driven:D -
#95554 Na ez pont nettó kamu :D -
#95553 -
#95552 -
#95551 E felett a bejelentés felett úgy néz ki átsiklottál. -
#95550 Paks adja az évi felhasználásunk 40%-át. mellé még pár százalékot a meglévő hőerőművek. A maradékot vásároljuk, külföldről. Szóval bővítsék csak nyugodtan, legalább értelmes dologra költik a pénzt...