Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100 ezerért? Hozzál nekem is egy párat :-)

I.C.ram
Birom, hogy állólámpás 200-as D merciket árulnak 3.5 millióért.... 😄 Ekkora gyökeret... kimegyek németekhez és kb 100kért hozzám vágnak egy zsír állapotút.

Gondolom valami hülye özvegy akarja elsózni a mergát.
I.C.ram
Ja az tetszik nekem is 😄
igaz, nem egy elterjedt típus.

[Walaki]D`Lair
Az a légszûrõház elég mókás...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Ja, csak kérdés, hogy mennyire nehéz beszerezni eredeti alkatrészeket hozzá... Mert ugye eredetvizsgánál asszem 95%-os eredetiségnek kell lennie.. ha az nincs meg akkor buktam, mert tuti nem fogok találni hozzá alkatrészt..
Lehet, de minek? Hagyd eredeti állapotában, vizsgáztasd le veteránnak, jelentõsen farag aköltségeiden. Súlyadó nincs, kötelezõ is filléres... sõt, asszem a fizetõ parkolók is megnyitják kapuikat a Kor elõtt.

I.C.ram
Viszont lehet bele pakolni motort rendesen 😄
Akit érdekel, voltam a szombati kaposújlaki Honda+Alfa talin 😊
125db kép itt
Totalcar is ottvolt 😊
Én is megjárattam a Hondát egy kicsit 😊

Kis ízelítõ, hamár az ízirájdernél tartunk 😊
DJ Bee18
Viszont az ,,Ízirájder Öcsém!" felirat illik rájuk 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Hát ez az, valakinek ez a szenvedélye, hobbija. (én nem tartozom közéjük 😄D) Ugyanolyan szenvedély ez is, mint amikor valaki Ferrarikat vagy Rolls Royce-okat gyûjt 😊) Nem csak a száguldozás lehet hobbi, mert ugye a közút elvileg nem versenypálya 😊

Igaz, nem szép rajta a spoiler, nem megy bele a nitró, a 60 lóerõvel még egy villamost is nehéz legyorsulni, tehát fesztendfjúriusz-járványban szenvedõk messzire kerüljék el a típust. Versenysportbéli múltja tényleg nincs, erre nem rakhaCC "szpíd" feliratú matricákat, a neon sem szép alatta, meg a strobifényszórók sem illenek hozzá... a diszkó elõl is kinézik...
De akinek ez kell, az vegyen széthajtott GTI-ket. Akinek viszont nem sablonautó kell, annak nagyon jó választás lehet.

Ez állat :-) Ezeknek a gépeknek még lelkük volt, gondozd, törõdj vele, nagyon meg tudja hálálni.

hykao
hát az anyni volt kb. ha jó volt akkor is...aki megvette tõlem, az ráköltött vagy 150-et, kilakatoltatta, lefényeztette...s végül el tudta adni kb. 40-ért... 😊
(mellesleg '93-ban kb. 20 ropit keresett az átlagember...)
I.C.ram
Na mindegy... holnap felhívom a csókát, azán kérdezõsködök, és kihúzom belõle, hogy miért ilyen olcsó 😊
I.C.ram
Annyira silány a magyar autófelhozatal...
Kit--Kat
tökre kalambós orra van naa már😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
30 ropiért nem csodálom... az még 93-ban is kevés volt 😊
I.C.ram

Befigyel a Monte Carlo elöl...
hykao
LOL, volt ilyen A Mantám '93-ban, csak bordó...emlékszem 30 ropiért vettem...s szar volt mint állat...de volt viszont iker körlámpa hátul... 😊)
I.C.ram
Még asszem a Rally Trophyban is benne volt.
hykao
ez egy Volvo te marharépa! 😊))
I.C.ram
VOLVO AMAZON! Elég brutál rallys kocsi volt a korában. Ikerkarburátoros.
I.C.ram
Ez is elég zsírkigyó! Régi elsõ szériás Manta:

Csak ne lenne ilyen drága 😞 900k pénz
Kit--Kat
na ez mi??? pözsó vagy mi??
na ezek azok amik már kicsit a túlzások kategória😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Ez az én elérhetõ álmom:

Annyit gyártottak belõle, mint a szar, de mégsem jutott el ide. 😞
Kit--Kat
mondjuk még mindíg jobb mint zsiga 100ért😊) annál milliószor eredetibb😛P

I.C.ram
Hát ja... a Volvo Amazonhoz képest tényleg szar... Majdnem Amazon lett, csak kiderült, hogy nem kicsit akart lehúzni a csávó 😞
I.C.ram
Mondom 100k.
I.C.ram
Vruuuummm:

Kit--Kat
nem az nem azért mondom mert régi, csak ez se nem szép, se nem sportos, se nem híres valami vesrenysportban elért sikerek vagy tv sorozat szereplésmiatt, ez 1 szürke tragacs ami már akkor is az volt amikor lejött a futószalagról😊 Mennyivel akarnak lehúzni??😊

I.C.ram
Sokáig nézegettem a veterán autókat, hogy jó lenne már valami jó kis régiség, amibe beleõlhetek súlyos pénzeket, és ez elég jó árban van. 100k... 100k még roncsként is megéri. Sokáig nézegettem az állolámpás mergákat is, de azokat 90% cigók birtokolják.. tõlük meg nem veszek semmit.
I.C.ram
Nem roncs ez. Csak motorikusan szar egy kicsit. Állítólag fel van újítva minden, csak a motorja nem volt beindítva 2 éve...
Kit--Kat
mi a szarnak neked 1 ilyen roncs??😊)

I.C.ram
1,6 L -> 60 LE 😄
I.C.ram

Kit--Kat
képet!!!!

I.C.ram
Nem... csak szemezgetek egy 65-ös Victor 101-sel. Elég jó áron. Holnap hívom fel a faszit, de tuti van mit rajta csinálni.
Kit--Kat
ígen, mér neked van 1 52es évjáratú??😊

I.C.ram
ja igen.. a 70-es évektõl... de elötte csak annyi volt a közös, hogy GM volt mindkettõ...
Kit--Kat
Tök ugyanaz még motorra is kivéve a jelét és a belsõ kicsit elegánsabb anyagokból készül

I.C.ram
mondom Vauxhall!
Kit--Kat
Opel.....

I.C.ram
Tud valaki egy jó Vauxhall szerelõt BP-n? <#idiota>
CSOCSO
majd irok beszamolot a hot import nights rol😊
es ezt kaptam ajandekba:
DJ Bee18
tudom én követtem el û😊

DJ Skyline

Kit--Kat
már régi de azért bejövõs

RelakSfromhome
képeket!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Caby
ezt a képet Walakinek ajánlanám 😊

Ma sírtam amikor mentem a Szigetszentmiklósi festékboltba, ott állt elõtte ez a gyönyörûség 😊
Még jó hogy vlt nálam telefon<#hawaii><#vigyor3>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu