Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Nem az a lényeg hogy hány éves, marhajól néz ki, igaz ráférne egy kis vényezés. Ennyivel a mûgyûjtõknek is régi autójuk van, 50-60 éves, ez meg aligha lehet 3-4 éves. Ja, meg hogy menjen is, és ez eléggé jól mehet <#eljen><#alien>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero

Cicero

<#eljen><#eljen><#eljen>

[Walaki]D`Lair
Hát csak botrány minõségû...mármint a Calibra...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Nem értek hozzá, de szerintem alig változott (külsõre) az MX-5. Biztos jó benne ülni, de nekem nem kéne.

Új Toyota MR2-t én is láttam, pont ma reggel! Esküszöm kétszer utánafordultam, mert én is azt hittem, hogy valami Porsche...

Szerintem a kupék közül nagyon szép az Opel Calibra! Van is egy eladó nálam...

Ez egy S2000-nek a fûzõjét sem kötheti be...
CSOCSO
olyan uj MR2 toyotat lattam ma felspoilerezbe hogy eloszor azt hittem hogy porsche gt!!!!!!!!!
csak azt furcsaltam hogy milyen pici.. akkor jottem ra hogy mi ez mikor a segget meglattam.. UBER volt az auto.. gyonyoru szep.. mindket oldalt kipufogo meg minden!!!!
CSOCSO
20 ezerre tippelek
CSOCSO
pisztos ez?
szerintem mar lattam ilyet...
I.C.ram
ja.
fifi
Békés megye...

holnap megpróbálom kiverni a garanciát emberünkbõl. Ha nem jön be, nyaltam 30rugót.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
Vauxhall?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
nahh végre valaki érti a lényeget<#worship>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Bp-i utak?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
b+ a novemberben megvett Sachs lengéscsillapítók ma megadták magukat...

valakit leverek.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
óóó bazzeg!!

most jut eszembe, hogy elfelejtettem felhívni a csókát... na ez is marad holnapra..
I.C.ram
Menjetek pihenni....

a régi mióta egyenlõ szarral? Kitkat csak annyit mondott, hogy régi...

régi: egy dolog korára vonatkozó jelzõ
szar: egy dolog minõségére vonatkozó jelzõ. stimt?
Caby
ezt az üzenetet pontosan neked címeztem 😊 #32724
És ezt is lerégizték <#szomoru1><#conf>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

[Walaki]D`Lair
VUÁÁÁHHUHÁHÁÁHÁÁÛÉÁÉÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Kit--Kat
akkor félreértessz!!!
pl. 1 régi 84es Countach az ócskaszar?😊)
Attól, hogy valami régi nem féltétlen ócskavas, sõt....

Munch
Ha valamire azt mondod hogy régi, szerintem azzal mélyen azt akarod közölni hogy ócskaszar.
Amúgy meg béke...

Kit--Kat
figy most nem kell megsértõdnöd, hogy olyanod van és lerégiztem....
senki sem mondta, hogy szar sõt én szeretem nagyon is az Imprezát és elfogadnám simán még a 8évest is, de ez nem változtat a korán semmit.
Szal ez van...

Munch
Útálom ha a GT-t le"régi"-zik ilyenek mint te, pedig egyáltalán nem ismerik az autót.

Kit--Kat
mi van, kinyílt a csipád 4 nap után?? azt ne mond hogy új<#idiota>
1 autónál amit 4évente frissítenek és nem kicsit, 4 év az hosszú idõ ha nem tudtad:o

Munch
Mi régi neked??????????????????? <#boxer>
Négy éves autó neked régi? Gratulálok. Szakember. 😛

I.C.ram
nem kicsit...
Taranov
Erõltetett 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Cicero

Loál mindjárt fölszáll!

Joey_The_Man
Sztem annál több lesz. de legyen igazad.. 😄DD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Caby
ezt a típust nem lehet még nálunk kapni de szerintem elõdjéhez hasonlóan a fapados 4,5 milka körül fog mozogni

Joey_The_Man
Télleg elég gányul néz ki.. 😄DD Sztem tipikusan nõi autó még a New beetle..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
SZtem azért nem lesz valai olcsóság.. de még elfogadható egy ilyen autótól..

Joey_The_Man
Még nem forgalmazzák.: 😊

I.C.ram
mennyibe fáj egy ilyen?
[Walaki]D`Lair
Inkább RX8...😊))

Caby
de sok itt a gazdag ember én elhüppögök a szar Honda CRX targámmal nálam ott be is fejezõdik a sportautó szerelem és bármikor le is gyorsulom ezt a két trágyadombot <#vigyor3> (új MX5 és 307cc)

DJ Bee18
Hát akkor már inkább a Swift kabrió 😊))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Nem azért, de az egy nõi autó, ha férfi ül benne akkor meg buziautó 😄D

DJ Bee18
Mondjuk sajnos egy kicsit szûk, én meg egy autóban pont ezt tudom utálni legjobban, ha nem férek el. Mondjuk még nem ültem benne, úgyhogy lehet hogy nem olyan vészes.

Joey_The_Man
Most néztem a 307 cc -t meg a 206cc-t.. ÉS a POFÁM leszakadt, hogy mennyit elkérnek értük.. a 206cc is valami 4-4.5m volt!! <#wow1><#guluszem1><#schmoll2>

Joey_The_Man
Ez legalább dögös, mint az állat.. 😄DD

DJ Bee18
Ez nagyon király, fõleg úgy, hogy viszonylag elérhetõ áron van. Hülye lennék ehelyett egy 307 CC-t venni. 😊) Ezzel legalább lehet menni is.

Joey_The_Man

Joey_The_Man
Pont nekemvaló lenne.. 😄

Joey_The_Man
Húh láttátok már az új Mazda mx5 -öt?? Nagyon odabasz.. 😄DDDD

Joey_The_Man
Aha megnéztem a képeket.. nem semmi..

Cicero

Szépnek szép! <#eljen>

I.C.ram
Simán.. nézd meg a mobile.de oldalát.
Volt egy citromsárga is, fekete felnikkel ha megnézed a fotókat... nem semmiket gyorsultak egymás ellen 😊
Fasza 2 literes 240LE VTEC motor...
Joey_The_Man
Ez a Honda de kéne nekem.: 😄DDDDDd Mostanában cabriókba vagyok belelzúgva..