Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem szapultam, csak a saját véleményemet mondtam...
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ugy egyebkent az egyik autom egy VW bogar mindenfele biztonsagi kutyu nelkul. Gyanitom, hogy egy toresteszten rosszabb ertekei lennenek, mint a Logan-nek. Ettol fuggetlenul tovabbra is vezetni fogom, viszont az Audimban valahogy akkor is jobban biztonsagban erzem magam.
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
belekéne szólni a daffos topicba. amig nem írsz be, senki más nem tud...
Így most Tufa azt hiszi hogy hazudok!
nekem is olyan van, csak régebbi. semmi rosszat nem tudok róla mondani. nekem pont megfelel, nincs telepakolva felesleges baromságokkal. amire nekem kocsi kell, arra TÖKÉLETES.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De egy nem õrült számára tényleg fontos lehet a biztonság, a csillagfüggõség már a ló túloldala.
Most azthiszed hogy hazudok mi pedig csak elítam
Az elõbb jöttem rá!
Anyáméknak van az 1.5-ös ignis
Hmm. Csak nekem tünt fel hogy még a hivatalos oldalon is 1.2, 1.4 és 1.9 motorok vannak? :))
Van egy ismerõsöm, aki új Mégane-t vett, mert - elmondása szerint - nagyon fontos neki a biztonság, a családja védelme a közlekedõktõl. Ezzel szemben egyszer sem láttam még bekötve, a ksgyermek az elsõ ülésen térdelve nyújtogatja a nyelvét a megelõzötteknek, mert természetesen õ is ráteszi az áfát az ötvenes táblára...
csak 1.5-ös!
Nagybátjámnak egy vw ventoja van!tegnap hozt el a kasznistól mert a rozsdafoltokat kiszedette belõle és azt kell hogy mondjam egész jól néz ki a kocsija!
Sebaj, valaki már megint a csillagos értékekkel jön, hogy az nem jó, mert összetörik. De útálom ezt... az autót vezetni kell, nem összetörni. Ha észnél bvagy bvezetés közben, a hosszabb fékút is megzabolázható, ész nélkül viszont a Jóisten és az 5 csillagos NCAP bizonyítvány sem ment meg önmagadtól.
Természetesen én is élni akarok, ezért nem megyek hetvennel a belvárosban, nem nézem semminek a vasúti átjárókat, és ezért nem veszek drága autót. A nyolcvanas években is lehetett közlekedni, pedig akkor még az NCAP helyett a T80 töréstesztet alkalmazták.
Mihelyst kigurulsz a szalon kapuján az autódal(vadi újal) MÁR VESZÍT AZ ÉRTÉKÉBÕL!
A Zsírújt mobilokra használják leginkább, és ott ha akárcsak a fólia levan szedve, vagy telefonáltak vele akárcsak egy percet, már nem zsírúj...
"Ha 15 éves lenne, 5999 kilóméterrel, akkor is új lenne."
Erre meg annyi a reakcióm, veszek egy új ruhát, egyszer felveszem, de elrakom, majd elõveszem úgy 10év mulva, akkor szted az új marad?
Törvény szerint a 6 hónapnál fiatalabb, vagy 6000 km nél kevesebbet futott autó újnak számít. Ha 15 éves lenne, 5999 kilóméterrel, akkor is új lenne.
Énnekem egy 2 hetes seat cordobám van!
Zsír új!
Szerintetek jó az új cordoba??
Mert nekem nagyon bejön!
De ha neked az a vágyad hogy elromoljon, javítatni keljen...
... Kalandra fel!